- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Canım unuttu mu acaba yada senin unuttuğunu mu düşündü ki ?
Ne kadar üzücü bir durumSelam kızlar bugün ablamın komşunun boşandığını ögrendim bi tane oğlu vardı 10 yasında kocasıyla çok severek evlenmişlerdi ama araları bayadır kötüymüş tek celsede boşanmışlar adamın durumu baya iyi boşandığı gün 4 tane sıfır daire almış Konya'dan ki bu adam mahkemeye terlikle gelmiş kendini asgari ücretli göstermiş cocugun masraflarını bile üslenmek istememişşimdi konuştum kızla da eşinden gizli bankada 40 bin tl para biriktirmiş manifaturacıda calışıyordu şimdi calışmıyor..iyiki saklamışım paramı dedi.. bu olay beni baya etkiledi bende evliliğimin ilk yılı gizli birikim yaptım sonra hepsini verdim ve bi daha da gizlemedim acaba söylemesem mi diyedüşünmeye basladım
Mutlaka heryerde cikiyor canim iyi kotu.Lellim her insan farklı olur tabi ben adanqlıyım diyince herkes adanalı kavgacı sen benzemiyorsun der.rizede öyle Gürcistan'a yakın hopa fındıklı pazar falan daha modern. Rize daha farklı
InsAllah nasip olurAyrıca fotoğraflara bayıldım bende çocuklar büyüyünce gezeceğim kısmet olursa. 7yıl boyunca Rize Gümüşhane de yaşadım ama düğün borcu o bu derken uzungölu falan hiç gezemedim. Hımm şimdi de borc var en güzel yaşlar borçlu geçti valla
Saol canimSelam kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok
Terelelli hoşgeldin canım.
Karadeniz harika tabi,çok da güzel görünüyor fotolar.
Ohhhhh mis mis sefan olsun.
Canim ben orduluyum ama hic gitmemistimBen Giresun a ve Trabzon a 2 kez
Samsuna 3 kez gittim
Trabzon Sümela manastır ı zaten Maçka da eşimin memleket i.
Hamsiköy Maçkada gene,eşimlerin köye yakın (yukarıköy den onlar)
Ama gitmedim sütlacı ünlü,
Merkezde gezdik,saat kulesi ve pazarı falan,uzungöl arabasız zor dediler gidememiştik.
Giresun da 2 gün kaldık kalesi çık çık bitmiyor ama hani normal sıradan, şehit mezarı var bitane ve Giresun manzarası,
Samsunu iyi gezdim, heryeri ni bilirim,
Aman aman güzel bir yeri yok.
Rize ve orduyu çok merak ediyorum açıkçası
Tatilinin keyifli güzel geçmesine çok sevindim.
Tur ücreti hariç extra ne kadar harcadınız?
InsAllah canim hepinize nasip olur.Günaydın kizlar bende işe geldim
teslim alacağım birazdan hastalarını
şimdi çayımi yodumluyorumtr_lelli
hoşgeldin canım bende karadenizi merak edenlerdenim
darısı bana inşallah
Bence kadinin zulasi olmaliSelam kızlar bugün ablamın komşunun boşandığını ögrendim bi tane oğlu vardı 10 yasında kocasıyla çok severek evlenmişlerdi ama araları bayadır kötüymüş tek celsede boşanmışlar adamın durumu baya iyi boşandığı gün 4 tane sıfır daire almış Konya'dan ki bu adam mahkemeye terlikle gelmiş kendini asgari ücretli göstermiş cocugun masraflarını bile üslenmek istememişşimdi konuştum kızla da eşinden gizli bankada 40 bin tl para biriktirmiş manifaturacıda calışıyordu şimdi calışmıyor..iyiki saklamışım paramı dedi.. bu olay beni baya etkiledi bende evliliğimin ilk yılı gizli birikim yaptım sonra hepsini verdim ve bi daha da gizlemedim acaba söylemesem mi diyedüşünmeye basladım
Cok sagol canim.Kostebekpasta aynı şeyi şu an ben de düşündüm. Acaba ben de mi saklasam? Ama saklayamam ki, beceremem.
tr_lelli çok güzel fotoğraflar çekmişsin. Ben de Trabzonluyum.
Benim gençten bir karşı komşum vardı. Benimkinden 3 ay küçük bebeği var. Aylardır kapıda görürdüm, selamlaşırdık. Dün kapısını çaldım. Köyden ıhlamur gelmişti, bi poşet yapıp verdim çocuğuna içirir diye, bu sabah için kahvaltıya çağırdım. 9 gibi gelecek diye anlaştık, tamam gelirim dedi.
Ben de özendim güzel bir kahvaltı hazırladım. Bu saat oldu gelmedi, haber de vermedi. Biz de kızımla yedik az önce.
Sizce bundan sonraki tavrım ne olmalı?
Bir derdim var topiği gibi oldu ama samimiyetinize güvenip yazdım
Kostebekpasta aynı şeyi şu an ben de düşündüm. Acaba ben de mi saklasam? Ama saklayamam ki, beceremem.
tr_lelli çok güzel fotoğraflar çekmişsin. Ben de Trabzonluyum.
Benim gençten bir karşı komşum vardı. Benimkinden 3 ay küçük bebeği var. Aylardır kapıda görürdüm, selamlaşırdık. Dün kapısını çaldım. Köyden ıhlamur gelmişti, bi poşet yapıp verdim çocuğuna içirir diye, bu sabah için kahvaltıya çağırdım. 9 gibi gelecek diye anlaştık, tamam gelirim dedi.
Ben de özendim güzel bir kahvaltı hazırladım. Bu saat oldu gelmedi, haber de vermedi. Biz de kızımla yedik az önce.
Sizce bundan sonraki tavrım ne olmalı?
Bir derdim var topiği gibi oldu ama samimiyetinize güvenip yazdım
525 tl param var eşime vercektim kredi kartına yatırması için vazgectim vermicem .. gercekten yarın ne olacağız belli değil saklıcam haberi yok henüz zaten
Sorma ya ilk gun otele zor attim kendimi basim falan dondu sonra alistim tempoya.
Kanka eskilerde varya kefen param olayiyani hayat bu ölüm var ayrılık var.
saklanması gerekli
ama ben yapamıyorum.
söylüyorum hemen.
zaten bu dönemlerde biriktirecek param da yok :)
Beni de götür
gelirim insallah canim cok geldim eskisehire pinar sutte staj yapmistim 2 ay ayrica arkadaslarim vardi onlara gidrr gelirdim ogrenciligimde senin icinde gelirimGezmeye de gel :)
senin egitimler olmasa gotururdum ama malesefBeni de götür
Kanka eskilerde varya kefen param olayi
Anneannemin 80binlirasi var kefen param diyo altindan yaptircaz.
AhahahKanka eskilerde varya kefen param olayi
Anneannemin 80binlirasi var kefen param diyo altindan yaptircaz.
Kanki ben tulum sesini cok seviyorumYaa nasil guzeldir nasil insan donmek istemez tahmin ediyorum trabzonun yaylalari merkezi ve uzungole gitme sansim olmustu Allahim boyle bir sey olamaz insan iliklerinde hissediyor temiz havayi karadenizli olmamama ragmen horon cekmistik uzungolde tulum sesi zaten efsane...
Ayy çok sinir cidden ben de kendim gitmeye özen gösteriyorum bu yüzdenDün eşimle market elışverirşine gitcektik söylemiştim..akşam 7 de doldurmuş gelmiş kızdım tartıştık .. eşimin kendi başına alışveriş yapmasından nefret ediyorum evde 2 kilo limon var yine limon almış domatesler desen sapsarı dün aldığı üzüm bugün çürüdü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?