Oglum gelmek istemedi (uzun yolculuk problemimiz var sevmiyor ve cok kotu oluyo uzun sure arabada yolculuk yapinca)Çocuklarında o ortamı görmesi, kendi kendine bişeyler yapması, değişik kültürler görmesi, enerjisi atması açısından önemli.
Birde biz özgür takılıyoruz, tek olarak ta vakit geçirebiliyoruz. O da bana iyi geliyor.
Çok şanslısın gerçekten eşinin gezmeyi sevmesi çok güzel dünya kadar paramız olsa harcayacak yer bulamasak yinede böyle turlara falan katılmaz beni de göndermez .. ayda bi iki defa dışarı cıkıyoz oda zorla onun için sorun para degil DIŞARI ÇIKMAK adam ev kuşu mübarek oysa sevgiliyken kafamız eser giderdik bi yerlereOglum gelmek istemedi (uzun yolculuk problemimiz var sevmiyor ve cok kotu oluyo uzun sure arabada yolculuk yapinca)
Onu goturmedim bu sefer
Ama zaten o da daha once trabzona kadar gezdi bizimle.
Kesinlikle onunda bir cok ani biriktirmesini istiyorum.
Eskiden arkadaslarim giderdi yazligi olanlar vardi.
Otele gidenler
Yada koyune.
Bizim koyumuz yoktu (ozamanlar kimse gitmiyordu)
Otele bizimkiler hala hic gitmediler gitmezler
Yazlik zaten hic olmadi.
Yaz tatilleri eziyetdi.
Hic sevmezdim.
Herkes gezerdi ben ancak anneanneme giderdim.
Evlendikden sonra gezmeye basladim bende esimle.
Esim sever bende sayesinde bir cok sehir goruyorum.
Neden sevmiyor peki?Çok şanslısın gerçekten eşinin gezmeyi sevmesi çok güzel dünya kadar paramız olsa harcayacak yer bulamasak yinede böyle turlara falan katılmaz beni de göndermez .. ayda bi iki defa dışarı cıkıyoz oda zorla onun için sorun para degil DIŞARI ÇIKMAK adam ev kuşu mübarek oysa sevgiliyken kafamız eser giderdik bi yerlere
Üşengeclik var kalabalık sevmiyor bide biz ikimizde memuruz yılda 20 gün iznimiz var onuda aılesinin yanında gecırıyoruz hadi şehir şehiri gezemesekte fırsat buldukca yürüyüse parka günübirlik dibimizdeki şehirlere gidelim diyorum yokNeden sevmiyor peki?
Hani usengeclik mi?
Kalabalikmi sevmiyor?
Bu sene ben kusadasi yada didime gidelim dedim (ozellikle yakinlik mesafesinden sebep daha yakin)
Adam antalya dedi baska bisi demedi.
Daha cok sehir gezeriz hep kiyidan gittik icerden gidelim baska sehir gorelim dedi.
Tek basina surecek bir de 12-13 saat yol
Ben ona uzuluyorum o gezme pesinde.
Cnm sevgiliyken ben Siirt'te görev yapıyodum o bitlisteydi geliyodu yanıma her hafta gezıyorduk Batman Diyarbakır hepsine gittik ama evlendikten sonra hepsi bittiBitlisteydiniz sanirimKostebekpasta degil mi canim? Bence oradayken cevre illeri gezin gorun batiya dogru gelirseniz belki o tarafa gitme imkaniniz olmaz
Selam kızlar. Birkaç gündür giremedim yine. Bugün kumbaramı aldım elime moralim bozuldu az birikmiş. Bu ay ki birikim benim yalan oldu.bir daha ki aya inş. Her ay gram alıyorum oğlum için yatırım birşey yapıcam kısmetse.
Eşimle konuştum. Şuan eskiye göre maaşımız daha iyi bin şükür. Besten çıkma dedim sizin bilginiz vardır istediğimizde çıkarabilirmiyiz. 5 yıl çıkma biriksin dedim. 5 yıl evin kredi ödemesi var.3 yıla düşürmeye çalışıcaz. Arabayı yenilicektik vazgeçtik. Evdeki eksikleride erteledik. Saçımı boyatacaktım ondan da vazgeçtim
Tüm masrafları kısıcam 3 yıl ciddi bir birikim yapmayı planlıyoruz. (Biriktirdiğim gramlar harici onlar oğlumun)
Sizden çok şey öğrendim kızlar.
Tek çocukmu sizin de.Benimde oğlum için biriktirdiğim gramlarım var 7 gr olmuş okul zamanına kadar biriktirmeyi düşünüyorum eğitimi için harcamayı düşünüyorum bakalım zaman neyi gösterir
İyi gezmeler canım ne güzel yaptınızBiz de dönüş yoluna geçtik. 9 gün 3 ülke de 1600 Euro harcadık. Kış boyu seyahat için yaptığımız birikimden az birşey kaldı. Kalanı da Deniz tatili ve eylül deki seyahatimiz için kullanırız.
Bu ay kredi kartımız rekor kırmış. 6090 tl. Hiç bu kadar çok gelmemişti.
Dün 2 gr altın aldım. 140 küsürden.
Çok okuyamadım sizi ama bir yerde gözüme takıldı. Kesinlikle kadının eşimden ayrı birikimi olmalı. Annemin hep vardır. Yerini bana gösterir. Başımıza birşey gelirse bil der. Bizim evde para ve birikim işlerine ben baktığım için ayrı bir birikimin Yok çünkü eşim hiç ilgilenmez bu işlerle
Evet cnm ilk 2 yıldır evliyim oğlum 6 aylık zaten dogdugundan beri bi gr alıyorumTek çocukmu sizin de.
Ben liseye kadar düşünüyorum. Başta gramları hesap etmeden eğitimine destek vericez kısmetse ben daha yeni başladım 2 yaşında 2 aydur biriktiriyorum. Her ay alıp koyucam kısmetse.
Çok teşekkürlerİyi gezmeler canım ne güzel yaptınız
neden 2. Sınıfa kadar evdesin cnmKızlar şu ülke geMeyi nasıl yapıyorsunuz 2 kişi çalışmanın elbet payı büyüktür ama yurtdışı çok fazla tutae tebrik ediyorum sizleri hem birikim hem ülke gezme.
Yaşadıpım yerde yaşam kolay ama ücretler düşük. Bense oğlum 2. Sınufa başlayana kadar evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?