Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oglum gelmek istemedi (uzun yolculuk problemimiz var sevmiyor ve cok kotu oluyo uzun sure arabada yolculuk yapinca)
Onu goturmedim bu sefer
Ama zaten o da daha once trabzona kadar gezdi bizimle.
Kesinlikle onunda bir cok ani biriktirmesini istiyorum.

Eskiden arkadaslarim giderdi yazligi olanlar vardi.
Otele gidenler
Yada koyune.

Bizim koyumuz yoktu (ozamanlar kimse gitmiyordu)
Otele bizimkiler hala hic gitmediler gitmezler
Yazlik zaten hic olmadi.

Yaz tatilleri eziyetdi.
Hic sevmezdim.

Herkes gezerdi ben ancak anneanneme giderdim.

Evlendikden sonra gezmeye basladim bende esimle.
Esim sever bende sayesinde bir cok sehir goruyorum.

Çok şanslısın gerçekten eşinin gezmeyi sevmesi çok güzel dünya kadar paramız olsa harcayacak yer bulamasak yinede böyle turlara falan katılmaz beni de göndermez .. ayda bi iki defa dışarı cıkıyoz oda zorla onun için sorun para degil DIŞARI ÇIKMAK adam ev kuşu mübarek oysa sevgiliyken kafamız eser giderdik bi yerlere

Neden sevmiyor peki?
Hani usengeclik mi?
Kalabalikmi sevmiyor?

Bu sene ben kusadasi yada didime gidelim dedim (ozellikle yakinlik mesafesinden sebep daha yakin)
Adam antalya dedi baska bisi demedi.
Daha cok sehir gezeriz hep kiyidan gittik icerden gidelim baska sehir gorelim dedi.

Tek basina surecek bir de 12-13 saat yol
Ben ona uzuluyorum o gezme pesinde.

Beth18 her ikisine de gittim
Pendorya ya Dr gittim.
Orda istediklerimin bi kısmını buldum
Ama Neomarin e de bakim dedim almadım
Neomarin de hiçbirini de bulamadım
Pendik çarşıya gittim sonra
Elif kitabevinde 1 kitabı buldum.
Ama ordada Pendoryada kiler yoktu,tam sinir bi durum yani kısacası.
Onu aldım çarşıdan da güzel bir sırt çantası aldım
Pendorya ya tekrar dan gidip kitapları almam eve gelmem saat 1....
Çokk yoruldum ama
Eve geldim kahvaltı etmişket ben kiraz yedim
Mısır haşlıyorum şimdi
3 te işe gidicem.
Sırt çantası 80 dedi pazarlıkla 65 aldım (satıcı sen Kayserili misin dedi)
Kitapların toplamı 65 tl
Yol parası da 10 tl
Toplam 140 tl harcadım bugun.
Eve geldim heyecanla Ömer kitapları çıkarmış tıkış tıkış çalışma masasının çekmecesine koymuş açılmıyor
Açtık zorla çekerken yırttı birini çok üzüldüm çok uğraştım Allah var
Eşim üzülme yapıştırırım dedi ve yapıştırdı.
Geldiğimde balkona çamaşırlık takmış,banyo fayans aralarını temizlemiş.
Dünden beri ıvır zıvır lazım olan malzemeleri eve alıyor 100 civarı da o harcamış.

Benden haberler böyle.
6 kitaptan 4ünü buldum,mutluyum ama ben ya
Bi hevesle yarım testini de bitirdi öğretmen in verdiği kitap bitti,sıra benim aldıklarımda.
Çok heyecanlı bakalim

Bende evlendikten sonra gezmeye basladim uni.deykende cok gezdim ama evlendikten sonra ozellikle yurtdisinda cok yer gordum. Avrupadaki cogu ulkeyi gorduk.esimde bende oyle seviyoruz ki yeni yerler gormeyi cocukta olmayinca 5yildizli oteller yerine kucuk sirin pansiyonlari falan tercih ediyoruz disarda yemek yiyoruz domuz eti yagi falan kullanilmayan seyler olursa oranin yemeklerini yiyoruz yoksa burger king.ten yiyoruz yani yurtdisinda yemek problemide ortadan kalkiyor. Turkiyede 5 yildizli bir otel fiyatina avrupada bi sehri her gun 15-20bin adim atip yuruyoruz. Yalniz son bir yildir cikamadik saglik problemlerinden dolayi.bebegimiz olursa da gezicem. Yurtdisinda cok cift gorduk kucaginda bebekle gezen sakinmicam her yere goturcem ykne hayaller hayaller

Üşengeclik var kalabalık sevmiyor bide biz ikimizde memuruz yılda 20 gün iznimiz var onuda aılesinin yanında gecırıyoruz hadi şehir şehiri gezemesekte fırsat buldukca yürüyüse parka günübirlik dibimizdeki şehirlere gidelim diyorum yok

Selam kızlar. Birkaç gündür giremedim yine. Bugün kumbaramı aldım elime moralim bozuldu az birikmiş. Bu ay ki birikim benim yalan oldu.bir daha ki aya inş. Her ay gram alıyorum oğlum için yatırım birşey yapıcam kısmetse.
Eşimle konuştum. Şuan eskiye göre maaşımız daha iyi bin şükür. Besten çıkma dedim sizin bilginiz vardır istediğimizde çıkarabilirmiyiz. 5 yıl çıkma biriksin dedim. 5 yıl evin kredi ödemesi var.3 yıla düşürmeye çalışıcaz. Arabayı yenilicektik vazgeçtik. Evdeki eksikleride erteledik. Saçımı boyatacaktım ondan da vazgeçtim
Tüm masrafları kısıcam 3 yıl ciddi bir birikim yapmayı planlıyoruz. (Biriktirdiğim gramlar harici onlar oğlumun)
Sizden çok şey öğrendim kızlar.

Bitlisteydiniz sanirim Kostebekpasta degil mi canim? Bence oradayken cevre illeri gezin gorun batiya dogru gelirseniz belki o tarafa gitme imkaniniz olmaz
Cnm sevgiliyken ben Siirt'te görev yapıyodum o bitlisteydi geliyodu yanıma her hafta gezıyorduk Batman Diyarbakır hepsine gittik ama evlendikten sonra hepsi bitti

Benimde oğlum için biriktirdiğim gramlarım var 7 gr olmuş okul zamanına kadar biriktirmeyi düşünüyorum eğitimi için harcamayı düşünüyorum bakalım zaman neyi gösterir

Benimde oğlum için biriktirdiğim gramlarım var 7 gr olmuş okul zamanına kadar biriktirmeyi düşünüyorum eğitimi için harcamayı düşünüyorum bakalım zaman neyi gösterir
Tek çocukmu sizin de.
Ben liseye kadar düşünüyorum. Başta gramları hesap etmeden eğitimine destek vericez kısmetse ben daha yeni başladım 2 yaşında 2 aydur biriktiriyorum. Her ay alıp koyucam kısmetse.

Biz de dönüş yoluna geçtik. 9 gün 3 ülke de 1600 Euro harcadık. Kış boyu seyahat için yaptığımız birikimden az birşey kaldı. Kalanı da Deniz tatili ve eylül deki seyahatimiz için kullanırız.

Bu ay kredi kartımız rekor kırmış. 6090 tl. Hiç bu kadar çok gelmemişti.

Dün 2 gr altın aldım. 140 küsürden.

Çok okuyamadım sizi ama bir yerde gözüme takıldı. Kesinlikle kadının eşimden ayrı birikimi olmalı. Annemin hep vardır. Yerini bana gösterir. Başımıza birşey gelirse bil der. Bizim evde para ve birikim işlerine ben baktığım için ayrı bir birikimin Yok çünkü eşim hiç ilgilenmez bu işlerle

İyi gezmeler canım ne güzel yaptınız

Tek çocukmu sizin de.
Ben liseye kadar düşünüyorum. Başta gramları hesap etmeden eğitimine destek vericez kısmetse ben daha yeni başladım 2 yaşında 2 aydur biriktiriyorum. Her ay alıp koyucam kısmetse.
Evet cnm ilk 2 yıldır evliyim oğlum 6 aylık zaten dogdugundan beri bi gr alıyorum

Kızlar şu ülke geMeyi nasıl yapıyorsunuz 2 kişi çalışmanın elbet payı büyüktür ama yurtdışı çok fazla tutae tebrik ediyorum sizleri hem birikim hem ülke gezme.
Yaşadıpım yerde yaşam kolay ama ücretler düşük. Bense oğlum 2. Sınufa başlayana kadar evdeyim

neden 2. Sınıfa kadar evdesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…