Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde yeşillikler yıkanıp limonlanip kahvaltı sofrasına gelir üç gunde biter

Canım dograyip buzluga atsan
Nane-limon cayi olarak kaynatabilirsin.
Caciklara atabilirsin
Yayla corbasina cig olarak atabilirsin
Sarimsak yedin misal agiz kokusu icin buzlukdan bir miktar alinip cignene bilir.
Limonatanin icine konabilir
Yogurtlara katip haydari falan yapabilirsin
Tazesi kisira falanda cok yakisir.

aslansın

Ben dün spora başladım kızlar. Ama spor salonuna para vermek istemiyorum. Daha doğrusu istedim ama en uygun salon 200 TLden kapılarını açtı üstelik salon demeye bin şahit ister. Benim istediğim bir salon vardı orasıda aylık 365 TLymiş. Adam birde pişkin pişkin diyorki 6 aylık peşinolursa 300den olur sanki tapuyu üstümüze veriyorlar.
Bu yüzden sabahları bir saat yürüyüp eve geliyorum. Gerekirse birde akşamları yürürüm.Ama o parayı vermem.

Artık okullar açıldı. Buraya takılmaya başladığımdan beri okula yemeğimi hep kendim götürüyorum. Hem ne yediğimide biliyorum. O bile maddi açıdan çok rahatlattı beni.

Bende kiloluyum her gun yuruyuş yapmaya karar verdim yine. Liseyi bitirdiğim zaman dikkat ettim yediklerime yürüyüşler yaptım 65 kiloya düşmüştüm sonra unv. Başlayınca verdiklerimi geri aldım

Bende 2yıl önce sadece bayanlarin oldugu kucuk bir salona gittim 1.5ay kadar fiyati makûldü.
Ama sıkıldım.
Sonra belediyenin acmis olduguna yazildim(ucretsiz) o da haftada 2gundu ve baya yurume mesafesi vardi terli terli gel git orayida biraktim.
Ben o 6aylik yada 1senelik yerlere fiyati makûl bile olsa gidemem ya
Cabuk sıkılıyorum
Kilo vermek icin mi yoksa hani tamamen bir aktivite spor olarak mi istiyorsun?

Ben kilolu degilim sadece aktivite amacli gittim.

Ama suan sabitim koruyorum.
Aksam yemek yemiyorum
Bagirsaklarin calismasi icin arada yulaf ezmesi yiyorum.
Bitki cayi iciyorum ödem icin.

Mesela baska semtteki magzalari gezmeye gidiyorum deli gibi yuruyorum.

1durak önce inip yürüyorum.

Oglumu okula birakiyorum yolumu uzatiyorum.

Yillardir sabit kilom.

Bu arada bu topiği bitirdim @eilenn @mandaliina Mia- eilenn hiç görünmüyorlar... Bişey mi oldu onlara?
Hepsi gayet iyiler
Sagliklilar sukurler olsun
Biz surekli irtibattayiz
eilenn real hayattada da kadim dostum oldu bulustuk konustuk kk bana kazandirdigi dost
@mandaliina ev aldi
Mia- cankuş bebegi oldu
@freedoommmmm örtmenimi unutmussun o da cok iyi okula basladi
AsSsk onunda bebegi oldu cok sık gelemiyo ama sohbetimiz devam ediyo
espoyraz adasım o da buranin bana kazandirdigi guzel insan yogun calisiyo
Hepsiyle özel olarak irtibattayiz
Feraceli miz var bir de en minnakimiz sirinemiz
Bu yukaridaki grup özel olarak hep bir arada.

Hic kopmadik.

Kıs geldi gelirler artik.

Sizde belliki yeni uye olmaniza ragmen konulara ve kisilere hakimsiniz.

Yenu üye olan yada üye olmadan izleyen izleyici potansiyelimizin genis olmasida güzel.

Topigimiz herkese acık.

Dikkatimi çekti de... İlk başlarda yazanlar hiç yazmıyor... Belli başlı kişiler olunca :)

Bugun buyuk boy resim defteri ve yazarlik dersi icin cizgisiz defter var alinacaklar listesinde.

Sıfır harcamali gunler hayal oldu resmen.

Merhaba canım..İzin dönüşüyüm malum.. İşler biraz yoğun arada bakıyorum fırsat bulursam ama yazamıyorum canım..Evde de çok yoğun okullar açıldı masraflar başladı..Beyza da pazar gidiyoonun da telaşesin çok..Çok yoğun günler geçiriyoruz canım.. Öptüm sizleri..

Tamam cnm islerini kolayla whatsapdan falan bi sekilde yaz özledim
Kolay gelsin
Beyzaya hayirli yolculuklar
Minnakida öpuyorum basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…