- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
Bizde yeşillikler yıkanıp limonlanip kahvaltı sofrasına gelir üç gunde bitermerhaba hanımlar
bayram dönüşü kayınbabam bize pazar yapmıştı. 2 demet nane almış. kullanmayı düşünmüyorum ama israf olsun da istemiyorum. kurutmak dışında nasıl değerlendirebilirim??
tr_lelli sen bilirsin
Canım dograyip buzluga atsanmerhaba hanımlar
bayram dönüşü kayınbabam bize pazar yapmıştı. 2 demet nane almış. kullanmayı düşünmüyorum ama israf olsun da istemiyorum. kurutmak dışında nasıl değerlendirebilirim??
tr_lelli sen bilirsin
aslansınCanım dograyip buzluga atsan
Nane-limon cayi olarak kaynatabilirsin.
Caciklara atabilirsin
Yayla corbasina cig olarak atabilirsin
Sarimsak yedin misal agiz kokusu icin buzlukdan bir miktar alinip cignene bilir.
Limonatanin icine konabilir
Yogurtlara katip haydari falan yapabilirsin
Tazesi kisira falanda cok yakisir.
bizde çiğ yenmez nane maalesefBizde yeşillikler yıkanıp limonlanip kahvaltı sofrasına gelir üç gunde biter
aslansın
Bende kiloluyum her gun yuruyuş yapmaya karar verdim yine. Liseyi bitirdiğim zaman dikkat ettim yediklerime yürüyüşler yaptım 65 kiloya düşmüştüm sonra unv. Başlayınca verdiklerimi geri aldımBen dün spora başladım kızlar. Ama spor salonuna para vermek istemiyorum. Daha doğrusu istedim ama en uygun salon 200 TLden kapılarını açtı üstelik salon demeye bin şahit ister. Benim istediğim bir salon vardı orasıda aylık 365 TLymiş. Adam birde pişkin pişkin diyorki 6 aylık peşinolursa 300den olur sanki tapuyu üstümüze veriyorlar.
Bu yüzden sabahları bir saat yürüyüp eve geliyorum. Gerekirse birde akşamları yürürüm.Ama o parayı vermem.
Artık okullar açıldı. Buraya takılmaya başladığımdan beri okula yemeğimi hep kendim götürüyorum. Hem ne yediğimide biliyorum. O bile maddi açıdan çok rahatlattı beni.
Bende 2yıl önce sadece bayanlarin oldugu kucuk bir salona gittim 1.5ay kadar fiyati makûldü.Ben dün spora başladım kızlar. Ama spor salonuna para vermek istemiyorum. Daha doğrusu istedim ama en uygun salon 200 TLden kapılarını açtı üstelik salon demeye bin şahit ister. Benim istediğim bir salon vardı orasıda aylık 365 TLymiş. Adam birde pişkin pişkin diyorki 6 aylık peşinolursa 300den olur sanki tapuyu üstümüze veriyorlar.
Bu yüzden sabahları bir saat yürüyüp eve geliyorum. Gerekirse birde akşamları yürürüm.Ama o parayı vermem.
Artık okullar açıldı. Buraya takılmaya başladığımdan beri okula yemeğimi hep kendim götürüyorum. Hem ne yediğimide biliyorum. O bile maddi açıdan çok rahatlattı beni.
Hepsi gayet iyilerBu arada bu topiği bitirdim @eilenn @mandaliinaMia- eilenn hiç görünmüyorlar... Bişey mi oldu onlara?
Bebegini yerim seninSelam kankitolar
Ayagimda bebek salliyorum
Ev daginik
Bende durumlar boyle
Aa gecici olarak pasif mi?Dikkatimi çekti de... İlk başlarda yazanlar hiç yazmıyor... Belli başlı kişiler olunca :)
Tamam cnm islerini kolayla whatsapdan falan bi sekilde yaz özledimMerhaba canım..İzin dönüşüyüm malum.. İşler biraz yoğun arada bakıyorum fırsat bulursam ama yazamıyorum canım..Evde de çok yoğun okullar açıldı masraflar başladı..Beyza da pazar gidiyoonun da telaşesin çok..Çok yoğun günler geçiriyoruz canım.. Öptüm sizleri..
tamam canım:)çok teşk...Tamam cnm islerini kolayla whatsapdan falan bi sekilde yaz özledim
Kolay gelsin
Beyzaya hayirli yolculuklar
Minnakida öpuyorum basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?