- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Erken başlamışsın sen. Ben geç tanıştım burasıyla. Ondan öncede çalışma hayatımı sonlandırdığım için birikim yapamafım.bebeğim sağlıklı olsunda iyi mama tüketti. Birikim yapabilceğiniz parayı mamaya yatırdıkEvet cnm ilk 2 yıldır evliyim oğlum 6 aylık zaten dogdugundan beri bi gr alıyorum
Bakacak kimsem yok ve kreşe tam gün göndermek istemiyorum.güvenmiyorum. 1.yılıda oğluma adayıp kaldığım yerden devam edicem.neden 2. Sınıfa kadar evdesin cnm
Uçak biletlerini yaklaşık 6 ay önce taksitle alıyoruz.Kızlar şu ülke geMeyi nasıl yapıyorsunuz 2 kişi çalışmanın elbet payı büyüktür ama yurtdışı çok fazla tutae tebrik ediyorum sizleri hem birikim hem ülke gezme.
Yaşadıpım yerde yaşam kolay ama ücretler düşük. Bense oğlum 2. Sınufa başlayana kadar evdeyim
Çok iyi ileride yurtdışına gitmk istersek bu yazdıkların işime yarayacak. Biz şuan yazlıkla yetiniyoruz. Birgün bizede nasip olur görmek istediğimiz ülkelere gitmk inş.Uçak biletlerini yaklaşık 6 ay önce taksitle alıyoruz.
Yıl boyu her ay duruma göre 100-150 Euro alıyoruz. Aksatmıyoruz hiç.
Giderken yanımızdan yiyecek götürüyoruz. Mutfaklı daire kiralayıp kahvaltımızı ve baSen akşam yemeklerimizi kendimiz hazırlıyoruz.
Birikim yaptığımız paradan konaklamayı da veriyoruz.
İnşallahÇok iyi ileride yurtdışına gitmk istersek bu yazdıkların işime yarayacak. Biz şuan yazlıkla yetiniyoruz. Birgün bizede nasip olur görmek istediğimiz ülkelere gitmk inş.
Canim kitap icin kadikoyede bakabilirsin akmar pasaji varBeth18 her ikisine de gittim
Pendorya ya Dr gittim.
Orda istediklerimin bi kısmını buldum
Ama Neomarin e de bakim dedim almadım
Neomarin de hiçbirini de bulamadım
Pendik çarşıya gittim sonra
Elif kitabevinde 1 kitabı buldum.
Ama ordada Pendoryada kiler yoktu,tam sinir bi durum yani kısacası.
Onu aldım çarşıdan da güzel bir sırt çantası aldım
Pendorya ya tekrar dan gidip kitapları almam eve gelmem saat 1....
Çokk yoruldum ama
Eve geldim kahvaltı etmişket ben kiraz yedim
Mısır haşlıyorum şimdi
3 te işe gidicem.
Sırt çantası 80 dedi pazarlıkla 65 aldım (satıcı sen Kayserili misin dedi)
Kitapların toplamı 65 tl
Yol parası da 10 tl
Toplam 140 tl harcadım bugun.
Eve geldim heyecanla Ömer kitapları çıkarmış tıkış tıkış çalışma masasının çekmecesine koymuş açılmıyor
Açtık zorla çekerken yırttı birini çok üzüldüm çok uğraştım Allah var
Eşim üzülme yapıştırırım dedi ve yapıştırdı.
Geldiğimde balkona çamaşırlık takmış,banyo fayans aralarını temizlemiş.
Dünden beri ıvır zıvır lazım olan malzemeleri eve alıyor 100 civarı da o harcamış.
Benden haberler böyle.
6 kitaptan 4ünü buldum,mutluyum ama ben ya
Bi hevesle yarım testini de bitirdi öğretmen in verdiği kitap bitti,sıra benim aldıklarımda.
Çok heyecanlı bakalim
insan olanın başına herşey geliyor çok şükür maaşımız var hayatta öyle para biriktiremem kocamdan habersiz 100 liram var şuan:)onuda öğrenci kardeşim polislikte eğitim görüyo ona göndereceğim paraya eklerim diyeSelam kızlar bugün ablamın komşunun boşandığını ögrendim bi tane oğlu vardı 10 yasında kocasıyla çok severek evlenmişlerdi ama araları bayadır kötüymüş tek celsede boşanmışlar adamın durumu baya iyi boşandığı gün 4 tane sıfır daire almış Konya'dan ki bu adam mahkemeye terlikle gelmiş kendini asgari ücretli göstermiş cocugun masraflarını bile üslenmek istememişşimdi konuştum kızla da eşinden gizli bankada 40 bin tl para biriktirmiş manifaturacıda calışıyordu şimdi calışmıyor..iyiki saklamışım paramı dedi.. bu olay beni baya etkiledi bende evliliğimin ilk yılı gizli birikim yaptım sonra hepsini verdim ve bi daha da gizlemedim acaba söylemesem mi diyedüşünmeye basladım
ama atmak lazım hayat baksana ne getireceği belirsizNe kadar üzücü bir durum
Hepimiz çok severek evlendik ama yarın birgün başımıza ne gelecek bilmiyoruz bende aldığım altınları eşimden gizli biriktiriyorum. Ha çatır çatır yemeyeceğim zaten ama kenar kösede birikimim olsun ne olur ne olmaz
maşallah çocuklar paylaşır:)Kanka eskilerde varya kefen param olayi
Anneannemin 80binlirasi var kefen param diyo altindan yaptircaz.
bana akşamları dışarı çıkmak zor geliyor işten yorgun gidiyorum bide kapalı olunca kıyafet sorun.açık olsan bi tişört pantolon tamamdır..Üşengeclik var kalabalık sevmiyor bide biz ikimizde memuruz yılda 20 gün iznimiz var onuda aılesinin yanında gecırıyoruz hadi şehir şehiri gezemesekte fırsat buldukca yürüyüse parka günübirlik dibimizdeki şehirlere gidelim diyorum yok
Canım kadıköy bana baya uzak.Canim kitap icin kadikoyede bakabilirsin akmar pasaji var
Ogluma test kitaplarini vs ordan aliyorum ben.
Neomarinde bende giysi namina hic bisi bulamadim gecen ya.
Anladim canim.Canım kadıköy bana baya uzak.
Gerekenleri aldım zaten şimdilik
Neomarin de bişey yok zaten. Açıkçası gezmedim kitapçıya girip çıktım vakit kısıtlı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?