Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah 7de uyanıp, öglen 2 bucuğa kadar temizlik yaptim.
Hava sıcaklıgı 55 dereceyi bulduğu icin temizlik vs anca öğlene kadar halledilebiliyor. Son bir odam kaldı onuda yarın sabah temizlemeyi düsünüyorum.

Bugün yine harcamalı gecti benim icin.
42 TLye mutfak masasinin üstüne cam gibi duran plastik örtülerden aldim.
20 TLyede kuzenime hediye aldım.

Yarın sabah kahvaltıya misafirim var. Saat 12 gibi gelecekler. Sabah erkenden kalkıp önce temizligimi sonrada market ve pazar alışverişimi yapmam lazım. 12ye kadar nasil yetiştirecegim acaba

tr_lelli ne güzel gezdin döndün bende çok merak ediyorum karadenizi her senede birşeyler çıkıyor gidemizyoruz

Benim anne annemde bir ara belki 8-9 yıl olmuştur kefen param falan dedi bende anneanne kefen paran benden ne kadar tutar saydı işte şöyle böyle falan
Arada soruyor kefen param hazır mı dayanamıyorum falan der bende yok memur maaşıyla biriktiremedim daha diyorum aramızda espiri konusudur

Ama bu sene bayağı kötü durumu cidden bir şey olacak diye çok korkuyorum çünkü çok seviyorum beni o büyüttü

Yaşlıların biraz cimri davranması eskiden yaşadıkları durumdan diye düşün
Eskiden hayat bu kadar rahat değilmiş çok yokluk çekenler olmuş belki ondandır

Bide bu cenaze işleri gerçekten masraflı kızlar
Bizim kv cenazesinde üç günlük yemek parası 15.000 evde hazırlanan yemekte ayrı onun parasını bilmiyorum
Hastanede 36.000 hastane tutmuştu
4.000 uçak paraları daha arada harcana falan bayağı olmuştu kayın babanın hiç parası olmayınca eşim kardeşler aralarında bölüştü
Düşünün onun için15.000 kredi çektik 10 .000 de elden harcadığımız ayrı yani bu işler de zor ölmekte öyle kolay değil

Tabiki hayatında taşını çıkarmak lazım

Benim arkadaşımın babası zamanında hem kendisi için hemde hanımı için 8-10 tane Cumhuriyet altınları alıp koymuş kim önce ölürse satar kıza oğlana masraf çıkarmayalım demiş. Bu kışın amca vefat etti dediği gibi altınları satıp cenazesinin tüm masrafını karşıladılar.

Merhaba
2,75 lira dolmuş parası
50 lira karta yükledim
77 lira bebek bezi maması vs
Alyanslarımıı değiştirdik. 50 lira aldık
80 lira harcama ile günü kapatmış oldum

şimdiden afiyet olsun canım
ben tek seferde 2den fazla meyve çeşidi almıyorum alırsam hemen çürüyor kalıyor çöpe gidince üzülüyorum
ben mi saklamayı beceremiyorum yoksa 2 kişiyiz diye mi yenmiyor
sen böyle çeşit alınca nasıl muhafaza ediyorsun

Sağol canım
Canım bizde iki kişiyiz ama benim eşim meyveyi çok sever mesela ben kavun, muz yiyemem o çok sever ben erik severim o pek yemez böyle olunca ikimizin sevdiklerini alıyorum karpuzu sabah kahvaltısında bile yeriz olmadı diğer meyveleri yenmezse de kaynatıp suyunu içiyoruz. Çok değil birer kilo alıyoruz. Bu meyveleri 3-4 günde bitiririz. Kavun karpuz 1 er tane aldım.

Meyve yi çok severiz biz
Pazartesi 2 kilo Nektari
1 kilo uzum 1 kilo kiraz
Süt mısır Kavun almış
Kiraz üzüm mısır bitti
Nektari azaldı
daha kesmedik
Karpuz çok severim ama pazar uzak arabasız zor, almıyorum

durkan afiyet ile yiyin
Bende tam bir meyve canavarıyım
Kumbaranda bereketli olsun bir okadar daha birikirse çeyrek parası çıkar
Çok teşekkür ederim.
Amin canım bu kadar bile beklemiyordum ama beni gaza getirdi bozukluklara devam edeceğiz inşallah. Bu kadar oldu ya devamı gelirdir.beni duyanda hazine bulmuşum gibi düşünür.

Günaydın kızlar durkan cnm hayırlı olsun ğaracıkların bereketini gör elenaferrante bebehin kaç aylık bide hamile takvımın var maşallah Allah saglıcakla kucağına almayı nasıp etsin bizde de meyve yenmez çürümeye yüz tutar çöpe gitcek korkusuyla ben yerim be bilim alıskanlık olmamış herhalde oysa cocukken çok yerdik

Günaydinnn
Aksam biraz yurusek ya dedik sahile indik.
Tempolu guzel yuruduk.

Bizde meyve acayip yenir.
Esim ve oglum cok sever
Hemde 3cesit falan alinir
Suan evde uzum,karpuz,kavun ve kiraz var.
3tanede seftali.
Hepsinden karisik koyuyorum ben kocaman 1er tabak yiyolar.
Ben karpuz kavuncuyum yazin.
Sabah kahvalti niyetine bile karpuz yerim.

Evdeyim ben bugun temizlige devam.

Günaydın
Bugğn çok fazla işim var
Kontrol için hastanee gideceğim

Evi boyatacağız boyaları kendim alıcam
Aklımda marshall marka var ama emin değilim
Önceliğim silinebilir olması
Tabi fiyatıda önemli daha boyacı parasıda olacak

Enerjim kalırsa lohusa pijaması sabahlık iç çamaşırı işinide halletmeyi düşünüyorum

Bir tane gram alıcam 139 tl civarında
bence iyi fiyatı

Hepinize mutlu az harcamalı günler

Günaydın hayırlı sabahlar
Hayırlı da cumalar.
Biz bugun sahile kahvaltı ya gideceğiz ailecek.
Eşim restoran a gidelim dedi ama bu ay çok açıldık olmaz.
Öğleden sonra da bankaya gidip bendeki parayı çekip kaynıma olan borcu kapatacağız. YİNE SIFIRA DÜŞTÜK, SAĞLIK OLSUN.
Sabah 07 30 da kalktım, kahvaltı lık hazırladım gidecekleri.
Çay demlemeyi en sona bıraktım.
Şuan işim bitti çay demliyorum.
Sırt çantasına koydum herşeyi.
Çayı da termos a aldıkmı
Otobüs le Darıca sahile kısmetse.
Mutlu olmak için imkan sana gelmez, sen ona gideceksin

Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…