sorma ya bizim evdede yemek olayı cok sıkıntılıBende evde uzun zamandır yemek yapmıyorum.
dolaba bakmam lazım.
peki 9 gram altına toplam ne kadar verdın canm *Gunaydin kizlar
Esimden gelen parayla 9 gram altin aldim 140.5ten
_MAJESTE_ bence mantikli 1 tl artsa bile eger fazlaca miktar gramin varsa baya kar ediyosun. Ben artik vadelide dolar, vadelide tl ve gram altin olarak biriktircem parami. Dolar al sat yapmicam. Hem kazandirmiyo. Hemde zarar etmis olabilirim
Otobusteyim annemlerin yanina gidiyorum 5 saat yolculuk ;( evcazimi biraktim ciktim huzunluyum yine
sorma ya bizim evdede yemek olayı cok sıkıntılıişkence gibi geliyor
Kızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Allahım beterinden korusunKızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Kızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Allahım ya Şafii ismiyle şifalar nasip etsin.Kızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Canım samimiyetine inanarak söylüyor um.Gunaydin kizlar
_MAJESTE_ bence mantikli 1 tl artsa bile eger fazlaca miktar gramin varsa baya kar ediyosun. Ben artik vadelide dolar, vadelide tl ve gram altin olarak biriktircem parami. Dolar al sat yapmicam. Hem kazandirmiyo. Hemde zarar etmis olabilirim
Otobusteyim annemlerin yanina gidiyorum 5 saat yolculuk ;( evcazimi biraktim ciktim huzunluyum yine
Aldıklarınız hayırlı olsun. Hayırlı yolculuklar.Gunaydin kizlar
Çooook Amin...Günaydın güzel kızlar hayırlı cumalar olsun.
Allahım hastalara şifa
Evsizlere ev.
İşsizlere iş
Borçlulara ödeme kolaylığı
Öğrencilere güzel okullarda kaliteli eğitim
Bekarlara ağzı dualı gönlü kuranlı imanlı eş
Evlat isteyenlere hayırlı Salih ve Saliha evlatlar
Geçim sıkıntısı çekenleri feraha çıkart
Bu gunun bolluk bereket içerisinde geçsin yarabbim.
Canım samimiyetine inanarak söylüyor um.
Paranı vadeli ye yatırmasan daha iyi olur.
Efendimiz S.A.V.
Veda hutbesinde hertürlü faiz ayaklarımın altında dır demiş.
Hem haram, hemde helal kazandığın paraya haram bulaştırma manı tavsiye ederim.
Yine de kendin bilirsin.
Seni severim ve de dediğim gibi samimiyetle söylüyorum.
Benim hiç faizle işim olmadı.
ama evimizi nasıl kiraya verip parasını alıyosak parayıda kiraya verip parasını alabiliriz diye düşünüyorum.
çok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun tez zamanda iyileşir inşallah hepsi bi imtihan sabır gücü versin rabbimKızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
nora benim oğlum için bankada altın hesabım var her ay 1 gr altın alıyorum eşim ısrarla haram olduğunu söylüyor satmamı istiyor bu konuda aklım karıştı iyice senin bi fikrin var mıCanım samimiyetine inanarak söylüyor um.
Paranı vadeli ye yatırmasan daha iyi olur.
Efendimiz S.A.V.
Veda hutbesinde hertürlü faiz ayaklarımın altında dır demiş.
Hem haram, hemde helal kazandığın paraya haram bulaştırma manı tavsiye ederim.
Yine de kendin bilirsin.
Seni severim ve de dediğim gibi samimiyetle söylüyorum.
Eğer faizde değilse tabiki haram değilçok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun tez zamanda iyileşir inşallah hepsi bi imtihan sabır gücü versin rabbim
nora benim oğlum için bankada altın hesabım var her ay 1 gr altın alıyorum eşim ısrarla haram olduğunu söylüyor satmamı istiyor bu konuda aklım karıştı iyice senin bi fikrin var mı
Çok geçmiş olsun Allahim cümlesinin yardımcısı olsun.tez zamanda iyileşir insallahKızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Eşimde o altın paralarını banka kullanıyo diyo kafamı karıştırdıEğer faizde değilse tabiki haram değil
Altın hesabı açıp al sat yapmak neden haram olsun
Ticaret gibi düşün alıyor satıyorsun
Ben zamanında baya kar yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?