Küçük Düşün Büyük Olsun!

canm günaydn cok gecms olsun.. cok sükür bununla kalms bu olay rabbm şifa versn insallah.. allah onları basmnzdan eksik etmesin

evet kızlar haklsnz faiz cok günah birşey.. ama bazen hayat şartları zorluyor buna elinden gelen birşey olmuyor ne yazıkki bu durumda..

Tartışma değilde
Haklısınız kızlar bende faize karşı olmama rağmen ev alırken kredi çektim yoksa ev falan almak için para biriktiremiyorduk bu arada evimizin de değeri arıyor

nerdesinki canım 55 derece
ne güzel birşey yapmışlar
Günaydınlar
Dün yurtdışından ablam gelmiş
İş çıkışı anneme uğradık.
ablamla aram çok iyi değildir.
öyle saçma bir gün oldu.
bende kızkardeşim yok diye hep üzülenlerdenim
Kızlar memur zamları bu ay yansıyacak mı maaşlara
yansıdı canım muhasebede olduğum için biliyorum 14 günlük farklarda yansıdı bizde
zelalke çok geçmiş olsun canım

Bende Arkadaştan 42.5 tl alıcam
Geçen söyledim tamam dedi üstünden 6 gün geçti hala yok.
Yaklaşık 2 ay oldu,sipariş yaptı eşim.
El emeği parası olduğu için kalsın istemiyorum
Çok para değil ama tekrar istemeye de utanıyorum.

Ne siparişi alıyosunuz cnm

Selamlar
Nihayet işimin başına döndüm.
Önümüzdeki hafta işleri toparlamam gerekiyor, ayın 22 sinde tatile gidiyoruz. 29 unda da döneceğiz kısmetse.
Ağustos'ta bir hafta daha kullanacağım ama evde geçiririm onu büyük ihtimalle.
Önümüzdeki hafta için 200 lira param var. Sonraki hafta tatilde otelde olacağımız için para harcanmaz. Ayın 1 i de maaş günüm zaten.

nora2010 canim samimi oldugunu biliyorum. Biz yuklu bir miktar ev kredisi oduyoruz. Banka bizden cok fazla faiz aliyor. Baska turlu ev alamadik. Mecburen bu sekilde bulastik faize. Ayrica al sat yapamiyorum ben ocaktan beri dolar aliyorum satiyorum kurs kurus karim var. Belki ben yapamadim bilmiyorum. Benimde icim hic rahat degil ama baska turlu param deger kaybediyor cunku tl olarak tutuyorum. Hicbisey bahane olamaz buna ama yapacak biseyim yok.ilk kez koydum zaten.
zelalke canim cok uzuldum Allah yardimciniz olsun

bende kızkardeşim yok diye hep üzülenlerdenim

Benim için ablamın olması birşey ifade etmiyor.
Dertleşemiyorsam
Birşey söylediğimde yanlış anlıyorsa.
Hatta çocukluk ve gençlik yıllarımda küçümsediyse
düğünümde gelinlik giydiyse.
Daha çok parası olanla evlen demesiyle ve daha neler neler
o yüzden benim için yabancı.

büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…