Vadesiz hesaptaki paralaro da kullanıyor ama ev güvenli değil napalım.Eşimde o altın paralarını banka kullanıyo diyo kafamı karıştırdı
yemekleri ne ara yetiştirebilyorsn peki canm..geçen haftadan dolmabiber, patlıcan vardı.
onları yaparsam. bu hafta iyi olucak.
canm günaydn cok gecms olsun.. cok sükür bununla kalms bu olay rabbm şifa versn insallah.. allah onları basmnzdan eksik etmesinKızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
nerdesinki canım 55 dereceHayırlı akşamlar kızlar
Sabah 7de uyanıp, öglen 2 bucuğa kadar temizlik yaptim.
Hava sıcaklıgı 55 dereceyi bulduğu icin temizlik vs anca öğlene kadar halledilebiliyor. Son bir odam kaldı onuda yarın sabah temizlemeyi düsünüyorum.
Bugün yine harcamalı gecti benim icin.
42 TLye mutfak masasinin üstüne cam gibi duran plastik örtülerden aldim.
20 TLyede kuzenime hediye aldım.
Yarın sabah kahvaltıya misafirim var. Saat 12 gibi gelecekler. Sabah erkenden kalkıp önce temizligimi sonrada market ve pazar alışverişimi yapmam lazım. 12ye kadar nasil yetiştirecegim acaba
ne güzel birşey yapmışlarBenim arkadaşımın babası zamanında hem kendisi için hemde hanımı için 8-10 tane Cumhuriyet altınları alıp koymuş kim önce ölürse satar kıza oğlana masraf çıkarmayalım demiş. Bu kışın amca vefat etti dediği gibi altınları satıp cenazesinin tüm masrafını karşıladılar.
bende kızkardeşim yok diye hep üzülenlerdenimGünaydınlar
Dün yurtdışından ablam gelmiş
İş çıkışı anneme uğradık.
ablamla aram çok iyi değildir.
öyle saçma bir gün oldu.
yansıdı canım muhasebede olduğum için biliyorum 14 günlük farklarda yansıdı bizdeKızlar memur zamları bu ay yansıyacak mı maaşlara
yemekleri ne ara yetiştirebilyorsn peki canm..
Ne siparişi alıyosunuz cnmBende Arkadaştan 42.5 tl alıcam
Geçen söyledim tamam dedi üstünden 6 gün geçti hala yok.
Yaklaşık 2 ay oldu,sipariş yaptı eşim.
El emeği parası olduğu için kalsın istemiyorum
Çok para değil ama tekrar istemeye de utanıyorum.
bende kızkardeşim yok diye hep üzülenlerdenim
büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım.Kızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?