Küçük Düşün Büyük Olsun!

Düğününde gelinlik mi giydi Dedin üzücü bi durum inşallah düzelir aranız

Bu ayki maaştan 260 tl param kalıyo kızlar 200 tl de eşimden alcam 525 zulamda var 30 tl de bugün arkadaş borcunu vercek bi cumhuriyet altını alabilcem
canm ne güzel vllahi.. ben hiç yapamıyorum işe girdimizden beri 1 tane ceyrek atabldm sadece aylık geliriniz ne kadar ?

anladım canım
biz çok fazla yemiyoruz araya başka şeyler tatlılar çaylar vs giriyor
ben de karpuza bayılırım her zaman yiyebilirim

çok geçmiş olsun Allah şifa versin

eşim raporlu, dün öğlen çıktım eve gittim yanında olmak için çok şükür durumu iyi yani sıkıntı yok,bizi çok korkuttu o ayrı. ilk akşam kvye gittik. zaten olay olmuştu ben iş dönüşü öğrendim evegelir gelmez kötü oldum kv mi aradım buraya gelindedi. oraya gittik ilk akşam, bütün aile oraya geldi hepimiz sarsıldık, ama birbirimize destek olmak çok önemli. dün akşam evimiz tıklım tıklımdı, bütün arkadaşlarımız, gelmişti. yaa eşimin kolu yandı evet ucuz atlattı fakat elektrik bu başka birşey de olabilirdi, anlık durumlar asıl üzüntümüz bu. ben işe geldim bugün kv ile konuştum illa buraya gelsin sen yoksun evde, hem iş çıkışı sen de gel, yorgun olursun uğraşma diye.. çok şükür aklım eşimde kalmaz annesinin kardeşlerinin yanında. allah destek veren herkesten razı olsun..

Canim gecmis olsun

Mia- kanki herkesin huyu degisik ya
Kardesde olsa böyle.
Sen biraz bahsetmistin öncedende ama isin enteresan yani sanirim o da gayet mutlu neden ugrasiyor ki

Hani kendi yasantisina baksin.

Kumbarama 5 tl attım

Bugün misafirlige giderken yanımda bişey götürmem gerek diye düşünüyorum ilk defa gidicem çünkü
Diğer arkadaş tatlı alicakmis
Ben madamcocoya ya da english home a gitsem ordan uygun bişey alsam diye düşündüm
Bakalim artik

Merhaba kızlar
zelalke çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl eşinin durumu

Ben de sabahtan Pazar'a gittim geldim. 48 lira harcadım. Kavun karpuz almadım ama. Onu da eşim alır gelir.

Maaşlara zam yansımış. Allah bereket versin inşallah

Beth18 ben hayatımda bi kere faize para yatırdım. Omunda malesef hiç hayrını görmedim. Para resmen pul oldu. Nereye nasıl harcadık da uçtu gitti anlamadık. Bu kesinlikle kişisel bir tercih.

Arabamın renginin üstüne birşey yaptırıyoruz. Ben tam bilmiyorum ne oldupunu. Arabamı alırken özel bir renk istemiştim. Öyle sipariş verildi. Öyle geldi. Bu yapılan şeyle hem daha güzel görünecekmiş hem de taş vs geldiği zaman deformasyon olmayacakmış. Neyse 1400 tl tutuyor. Kart veya taksit Yok. Nakit vereceğiz. Gram altınlardan verip onun yerine taksitle karttan altın aynı gramda altın alsam diye düşündüm. Ya da kendim her ay yerine koysam. Nasıl yapabilirim sizce

Kızlar ben görünmez kaza geçirdi m
İşe giderken çok kötü düştüm
Evdeyim yatıyorum.
Elimde soda şişesi vardı
Çok şükür şişe falan kırılmadı
Sol bacağı m şişti
Kolum soyuldu
Sol tarafıma düştüm
Parmağım kesildi falan
S.ocağına gitti m pansuman yapıldı.
Rapor aldım evdeyim yatıyorum
Kolum bacağım çok ağrıyor ;(

Ayy iyice kararsiz biraktiniz beni kizlar
M maviduvar1 nora2010
M maviduvar1 hosgeldin dedim mi sana ben :)
Hosgeldin canim iyi gezdiniz cok guzel olmustur cok hafifsindir suanda ne guzel
Canım ben sadece tecrübemi anlattım. Faize para koymak bana çok cazip geliyordu. Hevesimi aldım ben. Evet ya güzel gezdik. Ama bu gezide çok şey kaybettim. Fotoğraf ekledin ondan oldu dedi birkaç arkadaşım. Etkisi olabilir mi acaba. Başka seyahatlerden çöp bile unutmadan dönerdim.

nora2010 çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyi olursun

ben böyle zamanlarda artık evden bişeyler yapıp götürüyorum daha uyguna geliyor
genelde şekerpare yada yalancı tavuk göğsü yapıyorum çok makbule geçiyor
siz de hediye almak istemiyorsanız madem tatlı götürülüyor kek yapabilsiniz

çok geçmiş olsun ben de dün işe giderken ayağımı burkup düştüm ama çok şiddetli değildi
iyice dinlen

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…