- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.180
- 358
- 30
Düğününde gelinlik mi giydi DedinBenim için ablamın olması birşey ifade etmiyor.
Dertleşemiyorsam
Birşey söylediğimde yanlış anlıyorsa.
Hatta çocukluk ve gençlik yıllarımda küçümsediyse
düğünümde gelinlik giydiyse.
Daha çok parası olanla evlen demesiyle ve daha neler neler
o yüzden benim için yabancı.
Düğününde gelinlik mi giydi Dedinüzücü bi durum inşallah düzelir aranız
canm ne güzel vllahi.. ben hiç yapamıyorum işe girdimizden beri 1 tane ceyrek atabldm sadece aylık geliriniz ne kadar ?Bu ayki maaştan 260 tl param kalıyo kızlar 200 tl de eşimden alcam 525 zulamda var 30 tl de bugün arkadaş borcunu vercek bi cumhuriyet altını alabilcem
düzelmeyen insanlar için ugraşmaya degmez ailende olsa..benim gelinliğimin balık modelini giydi.
pek zannetmiyorum ya düzelmez
anladım canımSağol canım
Canım bizde iki kişiyiz ama benim eşim meyveyi çok sever mesela ben kavun, muz yiyemem o çok sever ben erik severim o pek yemez böyle olunca ikimizin sevdiklerini alıyorum karpuzu sabah kahvaltısında bile yeriz olmadı diğer meyveleri yenmezse de kaynatıp suyunu içiyoruz. Çok değil birer kilo alıyoruz. Bu meyveleri 3-4 günde bitiririz. Kavun karpuz 1 er tane aldım.
çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
düzelmeyen insanlar için ugraşmaya degmez ailende olsa..
bnmde bu hayatta birtane annem var ama bıktım artık dayanamıyorum ona..
3 bin ben alıyorum cnm 2100 kredi ödüyorum (konut) eşimde 5500 alıyor omunda bu zamana kadar bekarken çıktığı kredi var geçen ay bitticanm ne güzel vllahi.. ben hiç yapamıyorum işe girdimizden beri 1 tane ceyrek atabldm sadece aylık geliriniz ne kadar ?
Canim gecmis olsuneşim raporlu, dün öğlen çıktım eve gittim yanında olmak için çok şükür durumu iyi yani sıkıntı yok,bizi çok korkuttu o ayrı. ilk akşam kvye gittik. zaten olay olmuştu ben iş dönüşü öğrendim evegelir gelmez kötü oldum kv mi aradım buraya gelindedi. oraya gittik ilk akşam, bütün aile oraya geldi hepimiz sarsıldık, ama birbirimize destek olmak çok önemli. dün akşam evimiz tıklım tıklımdı, bütün arkadaşlarımız, gelmişti. yaa eşimin kolu yandı evet ucuz atlattı fakat elektrik bu başka birşey de olabilirdi, anlık durumlar asıl üzüntümüz bu. ben işe geldim bugün kv ile konuştum illa buraya gelsin sen yoksun evde, hem iş çıkışı sen de gel, yorgun olursun uğraşma diye.. çok şükür aklım eşimde kalmaz annesinin kardeşlerinin yanında. allah destek veren herkesten razı olsun..
Mia- kanki herkesin huyu degisik ya
Kardesde olsa böyle.
Sen biraz bahsetmistin öncedende ama isin enteresan yani sanirim o da gayet mutlu neden ugrasiyor ki
Hani kendi yasantisina baksin.
Canım ben sadece tecrübemi anlattım. Faize para koymak bana çok cazip geliyordu. Hevesimi aldım ben. Evet ya güzel gezdik. Ama bu gezide çok şey kaybettim. Fotoğraf ekledin ondan oldu dedi birkaç arkadaşım. Etkisi olabilir mi acaba. Başka seyahatlerden çöp bile unutmadan dönerdim.Ayy iyice kararsiz biraktiniz beni kizlar
M maviduvar1nora2010
M maviduvar1 hosgeldin dedim mi sana ben :)
Hosgeldin canim iyi gezdiniz cok guzel olmustur cok hafifsindir suanda ne guzel
ben böyle zamanlarda artık evden bişeyler yapıp götürüyorum daha uyguna geliyorKumbarama 5 tl attım
Bugün misafirlige giderken yanımda bişey götürmem gerek diye düşünüyorum ilk defa gidicem çünkü
Diğer arkadaş tatlı alicakmis
Ben madamcocoya ya da english home a gitsem ordan uygun bişey alsam diye düşündüm
Bakalim artik
Kızlar ben görünmez kaza geçirdi m
İşe giderken çok kötü düştüm
Evdeyim yatıyorum.
Elimde soda şişesi vardı
Çok şükür şişe falan kırılmadı
Sol bacağı m şişti
Kolum soyuldu
Sol tarafıma düştüm
Parmağım kesildi falan
S.ocağına gitti m pansuman yapıldı.
Rapor aldım evdeyim yatıyorum
Kolum bacağım çok ağrıyor ;(
geçmiş olsunKızlar ben görünmez kaza geçirdi m
İşe giderken çok kötü düştüm
Evdeyim yatıyorum.
Elimde soda şişesi vardı
Çok şükür şişe falan kırılmadı
Sol bacağı m şişti
Kolum soyuldu
Sol tarafıma düştüm
Parmağım kesildi falan
S.ocağına gitti m pansuman yapıldı.
Rapor aldım evdeyim yatıyorum
Kolum bacağım çok ağrıyor ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?