Küçük Düşün Büyük Olsun!

amin canım Allah dahada versin inşallah sizlerede
onu ödedik canım bu ev kredisi ve ihtiyaç kredisi ev inşaat diye ev kredisi çok vermediler bende ihtiyaç kredisi çekmiştim
Anldom canım. Bizde de hem ev kredisi hem ihtiyaç kredisi var. İhtiyaç kredisini evin eşyalarını yenilemek için çekmiştim. 3 yıllık çektim. 2 yılı kaldı.Ev kredisini de 10 yıllık çektik, 7 yılı kaldı onun da. Her tarafımız borç yahu

Bu sabah annemin hediyesi altın küpemi kaybettim
Daha önce içinde bulunduğumuz durumu anlatmıştım, içim çok yandı, çok anlamlı bir hediyeydi, sinekten yağ çıkarmıştı da almıştı..
Bundan sonra öyle bir hediye alamaz, canı sağolsun yanımda olsunda..

krediye bulaşmayan kalmadı benim borcum bitince araba için çekmek istiyorum ama bende az peşinat yapabilsem diyorum bakalım kredi biter bitmez almak istemiyorum bi kaçkredi taksiti kadarını kenara atim diyorum
geçmiş olsun canım bende tek taşımı kaybettim

Mantıklı canım. İnşallah yaparsın.

merhaba arkadaşlar....

eveeet, biz döndük sağ salim, çok şükür... :)

özelden merak edip yazan arkadaşlar olmuş, sağolsunlar.... :)

gittik, geldik... şehir dışı, yurt dışı, ara transferler derken, binlerce km lik yol katedip, evimize döndük, elhamdülillah....

yaklaşık bir aylık seyahatin sadece "umre" kısmını; anlatılmaz, yaşanır... Rabbim isteyen herkese yaşatsın, deyip özetliyor, " Rabbim, tüm sevdiklerime, dünya ve ahiretin bütün maddi ve manevi güzelliklerini nasip et" duama sizleri de kattığımı beyan ederek kapatıyorum.... :)

konuya binaen, bir kaç satır karalamak gerekirse, full harcamalı bir dönem olduğu için , çok fazla yorum yapamıyor ve Allah'a, paralarımızı güzel, hayırlı, mutlu, huzurlu günler ve işler için harcamayı nasip ettiği için şükrediyor ve bu tür harcamaların devamını diliyorum... :)

Allahım kabul etsin bizlerede kısmet etsin sabah yine aynı duayı yapmıştık aynı gün aynı dua olunca etkilendim..

Hoş geldiniz allah kabul etsin. Bizlerede o mübarek yerleri görmeyi Rabbim nasip etsin.

Selammm (artik gunaydin demeye utaniyorum)
Cok uyuyorum bu ara surekli yorgunum (depresyondamiyim neyim)
Ev depresyonu :)

Kardesim aradi ona uyandim yoksa daha uyuyordum.

Annemler babamlardalga geciyorlar arik.
Daha uzamazsin buyumessin uyuma falan diye.

Oglum bile anne okadar uyuyosun bazen oglen bile bir daha uyuyosun aksam nasil yine uyuyabiliyorsun diyo.

Cocuga bile ilginc geliyorum sorgulama ihtiyaci hissediyor.

Esim erken gidiyor sonra napcam ki ben ya diyorum küt uyku.

Ama gunum heba oluyor gercekten.
Islerim kaliyor.

Bir arkadasim gelmek istiyordu hic agirlicak havada degildim baska sefere dedim ki kolay kolay demem.

Ama ne bilim hamur isi bisiler yapmak suan cok zor geldi.

Dun aksam yine yuruduk esimde tempolu 1 saat 11 tur.
Bu aksamda yururuz.

Iyi geliyo nekadar yorulsamda en azindan bacaklarim aciliyor biraz.
Hep evdeyim bu ara.

Halamda var ya sıkılmıyorum.
Bi annemlere bi eve

Dun kek yaptim hepsini yediler.
Bugun bir daha istiyorlar (annemler var halam falan yedik cay yaptik)

Yine kek yapicam.
Halam kuymak istiyodu onada kuymak yapim.

Evde yemegim yok
Evede yemek yapim

Yapayimda yapayim be.

Yatakdan kalksam yapicam :)

Evde olmayi tek seven benim galiba
Calismak elbette guzeldir ama calisan arkadaslarim anlatinca hic cazip gelmiyor bana evi seviyorum belki ondan.

Benim evi sevme sürem 3 gün. İlk iki gün evde olduğum için çok mutlu oluyorum. 3. gün ben artık işe gideyim moduna giriyorum. Ama ben işimi severek yapıyorum. Onunla alakası vardır muhtemelen.

kan değerlerin düşüncede uyku yapıyo canım

Ne bekliyorsun canım hadi kalk işlere odaklan
. Sen uyku deyince ben esnemeye başladım.
Çalışmak güzeldir (sağlık problemlerim olmasa) benim için ama evde olmak daha güzel.
Çalışanlara kolay gelsin,
Evde olanlara kolay gelsin.

o uyku ve halsizlik hali bende de var... hatta hafiften çarpıntı falan da başladı... sanırım yoğun tempoya vücut daha fazla dayanamadı ve sinyal vermeye başladı... :)

pazar gece döndük, pazartesi işe başladım ( evde duramam :) ) ve kolay kolay hastaneye gitmeyen ben kendimi hastanede buldum... kan, demir, d vitamini baya düşmüş... kan hapı ve d3 kapsül kullanmaya başladım... inşallah en kısa zamanda normale dönmeyi ümit ediyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…