Küçük Düşün Büyük Olsun!

cok teşekkür ederim
ben de kısa bir araştırma yapmaliyim

Nerede okudum hatırlamıyorum ama tuttum ben bu sözü

Ben hiç hatırlamıyorum kimden duyduğumu. Ama süper söz. Farkettim de ben neden hatırlamıyorum hiçbirşeyi ya

@elecda iyi tatiller canım
merhaba
bende de ayrıntı çok vardır gereksiz bir suru hemde ;(
en cok da eşimle tartışırken farkına varıyorum ne cok şeyi kafama yazdığımı
burayı 1 yildir takip ediyorum ama iyi bir okuyucum :) aklımda öyle kaldı

Slm kızlar
ben bugün yine alışveriş yaptım.
tatil için kızıma ve bana mayo aldım. 185 tl gitti.
daha güneş kremleri-yağı alınacak.
kızıma havlu alıcam.
şapka alınacak.

Benim de tatil alışverişi yapmam lazım hem kızıma hem kendime. Ama biz tatile 5 eylülde gideceğimiz için alışverişi sona bırakmayı düşünüyorum belki sezon sonu uygun bulurum

Günaydın bende E Eifnaz gibi bir cok seyi taktigimi fark ettim.
Hatta o an cok sinirlenip sonra pisman oluyorum.

Esimide cok gerdim bu kardesleri mevzusunda
Ben nekadar sevmesemde o insanlar esimin kardesleri bu gercegi degistiremem.

Esimi zamaninda cok somurduler diye simdi 50tl harcasa laf ediyorum.
Ama ben kendi ailem icin harcasam esim asla laf etmez ki kendim calismadigim halde.

Gerci su gercek tabiki var ailem hep destek olan taraf o taraf hep somuren taraf.

Yani bunu biliyor tabiki belkide ondandir bisi dimeyesi bilemedim.

Gezmeye gittikleri gun ben git dedigim halde adamin burnunda getirdim.

Bende bayilarak gitmedim beni rahat buraksinlar sussunlar diye gittim dedi.

Dunde yine toplanmislar bizide cagirmislar buyuk gorumceme esim bakariz demis gecistirmis.
Bana gidelim demedi.
Bende gitmek istemiyordum gecistirdim dedi.

Artik uzmicem kimse icin kendimi (umarim basaririm)
Kim naparsa kendine yapar.
Benim vicdanim cok rahat.

Dün pazar parasindan 80tl zulaya kaldi.
Onuda memleket icin attim koseye.
Orda harclik niyetine.

Bugun dolap ve yataklari cekip supurmem gerek boya yapilirken cekilcek toz falan vardir bi supurim.

Tazefasulyem bitti dun bugun turlu yapicam.
Yaninada tavuk kizarticam pilavda var.

Su boyaci girse ciksa bitirse bende rahat etsem.

Hafta sonu cilt doktoruna randevu aldim.
60tl muayine ucreti odicem.
Cildim asiri hassaslasti.
Gunese karsi cok fena

Lekelenmeler kizarmalar yanmalar oluyor.
Mikropmu kapti baska bisimi var anlayamiyorum.

Bi gostericem bakalim.
Gunese cikamaz oldum bide antalya gibi sicak yere gidicem bi baksin bakalim.

Günaydın
Herkese az harcamalı çok biriktirmeli bir hafta diliyorum

Benim mutfağım küçük olduğu için mutfağın hemen yanındaki boş odamda rafta kavanozlarda duruyor tüm kuru kayıtlarım. 2-3 gündür kelebekler var odada. Bugün erzak raflarımı temizleyip kekebeklerin kaynağını bulmam lazım

Benim de tatil alışverişi yapmam lazım hem kızıma hem kendime. Ama biz tatile 5 eylülde gideceğimiz için alışverişi sona bırakmayı düşünüyorum belki sezon sonu uygun bulurum
bizde eylülde gidicez ama sezon sonu istediğimi bulamıyorum.
aldıklarımda 5 yıl gider.
önceki bikinilerim 7 yıldan beri kullanıyorum. mayom yoktu.

günaydın hanımlar..şu aralar kv de takılıyoruz. eşim hala raporlu evde, ben de işte olunca ona anneler gitmesini söylüyorum en azından aklım onda kalmıyor.. e iş çıkışı da onlar eve gidip uğraşma yemek hazır diye beni çağırıyorlar.. bu süreçte kv ve görümcelerimden çok destek gördüm.. Allah onlardan razı olsun. inşallah hep böyle kalırız. biz de elimizden geldiğince dolu dolu gidiyoruz, bari yük olmayalım diye. birikime gelince uzun bilmem yazdım mı ama yazdıysam da tekrar yazim bari.. geçen ay 3 tam altın borcunu kapatacaktık ki kayınım arabası için borç istedi. onların biraz acil diye kızkardeşim beklesin dedim 3 tam altın ve 1 yarımı verdim orda duruyor. benim bilezik hayali ertelendi ama olsun borç kapanıyor ya bi şekilde... kaynım ilk bize olan borcunu kapatacak. bu ay eşim raporlu diye 10 günlük maaşı tek yatacak ayın 14 ünde sgkya kalan miktarı yatırırlar.. biraz düzensiz olacak ama yapacak birşey yok, buna da şükür. benimde maaşım yarın öbürgün yatar. giderleri yazıyorum:
  • 500 kira
  • 930 ev kredisi
  • 500 kk
  • 650 öğrenim(eşimle benim)
  • 250 kv
  • 250 gün ( sıra bende bile olsa eklenecek)
toplam 3080 tl ödeme.. baya ödemeli bi ay bizim için. ha bi de önümüzdeki haftasonu birşey keselim bi kan akıtalım dedik kaza belalara karşı.. ona da bütçe ayırmak gerek.. bizde durum bu ..

Huzurunuz bozulmasın kanki
Herkes size imrenerek bakıyor zaten.

Cildinede bakalım dr ne dicek

merhaba hanimlar, sizleri okuyorum, yazmak firsat olmadi, zelalke@ cok gecmis olsun.
tr_lelli@ isparta memleketimdir, gül kolonyasini tavsiye ederim, zaten gül ile ilgili bircok ürün bulursun canim. Bende 15 agustosta side taraflarindayim insaAllah, siz ne kadar kalacaksiniz?
mornergis@ nerde kaliyorsunuz?
Esimi ikna oldu sanirim yazlik icin, bende yazlik düsünüyorum, size sormak istedigim, nereden isterdiniz yazlik almak, hangi kriterlere göre alirdiniz. Buradaki bazi arkadaslarin yazligi vardi sanirim.

Canim cizim asamasi nasil?
Aci agri oliyormu?
Zor yada uzun mu suruyor?
Canım ya uzun zamandır giremedim mesajını şimdi okudum
Canım ameliyat esnasında hiçbişey hissetmedim gayet rahat geciyo biraz stres oluyo insan sadece gözünü uyuşturuyolar ama bişey hissetmedim
Çıkınca anestezi etkisi geçince biraz kaşınıyor güneşe ışığa hassas oluyor bi gün zorlaniyosun hatta ilk bikaç saat
Damlalar veriyorlar bi sürü
Ertesi gün hiçbişey kalmiyo elhamdülillah
Kolay bişey

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşıyorm bir haftadir bizde de kavga kıyamet bende gitmek istemiyorm çünkü annesi bize hiç gelmiyor hep bizi ayağına çağırıyor iki küçük çocukla o kadar zor günüm oldu yoktu şimdi sevmeye başladı cocuklari neler neler bıktım artık ama eşim beni dinlemiyor annesinin suçlu olduğunu bildiği halde ömür boyu böyle mu olacak diyor,sen git beni zorlama diyorum yok zaten beni istemiyor ki bende çok kötüyüm son aralar sürekli kalbim sıkısiyor ne yapacağımı bilemiyorum.

Merhaba kızlar
Cumartesi piknikteydik sıfır harcama görümemler götürdü
Dün avm gittik lc den değişecekler vardı kot tişört aldım kendime 27 tl ekledim üstüne
H&M de çocuklara beğendiğim şapkalar 27 den 5 e düşmüştü hemen 5 tane aldım seneye falan giyerler
28 tl de karnımızı doyurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…