- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Warren Buffet'in bir sözüydü bu. Birikim ve tasarrufla ilgili çok güzel tavsiyeleri var. Hatta bu zamana kadarki okuduğum en güzel tavsiyelerdiNasıl da güzel demişim ver paşam diyeceğine ver köşem demeli insan diye. Aslında ben demedim de duydum bir yerden...
Bi de şunu okudum. Çok hoşuma gitti.
Bugün ihtiyacın olmayan şeyleri alırsan, yarın ihtiyacın olan şeyleri satmak zorunda kalabilirsin...
Nasıl da güzel demişim ver paşam diyeceğine ver köşem demeli insan diye. Aslında ben demedim de duydum bir yerden...
Bugün ihtiyacın olmayan şeyleri alırsan, yarın ihtiyacın olan şeyleri satmak zorunda kalabilirsin...
Nasıl da güzel demişim ver paşam diyeceğine ver köşem demeli insan diye. Aslında ben demedim de duydum bir yerden...
Selamlar Hanımlar
Tatilden bildiriyorum
Dün kızım ilk defa uçağa bindi. Hiç sorunsuz geldik buraya çok şükür. Arabaya göre çok rahat oldu. Oteli çok beğendim. Epey yeşil ve çocuklar için güzel aktiviteler var. En çok hoşuma giden şey çocuk parkının ve çocuk havuzunun üzerlerinin branda ile örtülmüş olması. Günün her saati çocuk yüzebilir ya da parkta oynayabilir.
Sakin ve sessiz bir otel. Animasyon yok sadece çocuklar için1 saatlik mini disco var ki ben gürültülü, animasyonlu otel sevmiyorum. 1 hafta burdayız. 1 gün Dalyan turuna katılacağız. Onun
iyi tatiller bol dinlenmelerSelamlar Hanımlar
Tatilden bildiriyorum
Dün kızım ilk defa uçağa bindi. Hiç sorunsuz geldik buraya çok şükür. Arabaya göre çok rahat oldu. Oteli çok beğendim. Epey yeşil ve çocuklar için güzel aktiviteler var. En çok hoşuma giden şey çocuk parkının ve çocuk havuzunun üzerlerinin branda ile örtülmüş olması. Günün her saati çocuk yüzebilir ya da parkta oynayabilir.
Sakin ve sessiz bir otel. Animasyon yok sadece çocuklar için1 saatlik mini disco var ki ben gürültülü, animasyonlu otel sevmiyorum. 1 hafta burdayız. 1 gün Dalyan turuna katılacağız. Onun harici otelde takılırız.
geçen gün 70 tl kızıma harcadım yavaş yavaş 1 beden daha yükseliyoruz.
büyüyo kızım benim.
doğum günü için elbise dikiliyo.
organizasyon
hediyeler
birde pasta ikramlıklar kaldı.
Biz de ararken çocuk dostu otel şeklinde araştırma yapmıştık. Tui Blue Sarıgerme canım adı. Dalaman havalimanına 15-20 dk mesafede.iyi tatiller bol dinlenmeler
kızın için çok iyi bir tatil olur
benimde 2 kizim var birisi 5 yaşında diğeri 11 aylık otel tatili yapmadık biz
burayı tavsiye edersen adını ve yerini alabilirmiyim
bende çocuklar için şartları uygun otel bakıyorum
Kaç yaşında kızın canım?
Kaç yaşında kızın canım?
Şimdiden doğumgünü kutlu olsun prensesin
Nerede okudum hatırlamıyorum ama tuttum ben bu sözüWarren Buffet'in bir sözüydü bu. Birikim ve tasarrufla ilgili çok güzel tavsiyeleri var. Hatta bu zamana kadarki okuduğum en güzel tavsiyelerdi
Ben hiç hatırlamıyorum kimden duyduğumu. Ama süper söz. Farkettim de ben neden hatırlamıyorum hiçbirşeyi yabende bu sözünüzü çok tutmustum
sanırım arkadaşınızın babaannesi söylemişti
ben öyle hatırlıyorum
Ay çok heyecanlı ilk doğum günü
İyi tatiller cnn,keyfini çıkar:))Selamlar Hanımlar
Tatilden bildiriyorum
Sakin ve sessiz bir otel. Animasyon yok sadece çocuklar için1 saatlik mini disco var ki ben gürültülü, animasyonlu otel sevmiyorum. 1 hafta burdayız. 1 gün Dalyan turuna katılacağız. Onun harici otelde takılırız.
Hocalar hoca olsa biterde :)Sana da başarılar doktora sınavında. Ah doktora yıllarım aklıma geldi birden :) o tez yaz yaz bitmez :))
Cok özledim cnm seni bebisler nasıl:))Sana da başarılar doktora sınavında. Ah doktora yıllarım aklıma geldi birden :) o tez yaz yaz bitmez :))
Nerede okudum hatırlamıyorum ama tuttum ben bu sözü
Ben hiç hatırlamıyorum kimden duyduğumu. Ama süper söz. Farkettim de ben neden hatırlamıyorum hiçbirşeyi ya
elecda iyi tatiller canım
İyi tatiller cnn,keyfini çıkar:))
Çok teşekkürlerelecda iyi tatiller
Selams.
Pazar gittim 20tl harcadim.
Domates,misir,biber, tazefasulye ve patlican aldim.
Yemeklerimi yaptim.
Misirda haslaniyor.
Tazefasulye ve pilav var aksama.
Sonra yuruyuse gidicez.
56.7 gordum ac karnina 55i hala goremiyorum.
Ama yuruyus baya iyi geldi.
Boyaci carsamba gunu gelecekmis isi varmis.
Cumaya kadar isi biter neyse.
İyiyiz çok şükür ben de özledim ama naparsın meşguliyet fazla :)) giremiyorum pek. Sen nasılsın?Cok özledim cnm seni bebisler nasıl:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?