Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli şimdi olaya iyi tarafından bakalım. Eğer gitseydin hem paranın nasıl yendiğini görecektin hem de onlarla vakit geçirip sinir olacaktın. Şimdi en azından paranın nasıl yendiğini sadece tahmin ediyorsun... seviyorum seni

geçen gün 70 tl kızıma harcadım yavaş yavaş 1 beden daha yükseliyoruz.
büyüyo kızım benim.
doğum günü için elbise dikiliyo.
organizasyon
hediyeler
birde pasta ikramlıklar kaldı.

Paran varsa senden iyisi yok bunu daha iyi anladim.
Sövsem bile suan onlara ben daha iyi olurum.
Para var cunku.
Yarın eve sevdiğin birilerini çağır bari
Eşinde misafir var diye çıkamaz en azından

İyi akşamlar kızlar buzdolabımızın derindondurucusu bozuldu servisi aradım pazartesi günü geleceklerini söylediler bekliyoruz.

Canim bende seviyorum seni.
Onlarla olmamak para harcanmasindan cok cok daha iyi tabiki
Insan sevmedigi insanlarla vakit gecirirken vakitde gecmiyo belki 20defa saate baktim o gün.
Zoraki hani bak surat asiyo demesinler diye saf saf gulumsedim.
Neye guldugumu bile anlamadan.

Ben harcamalari yazmadim
Boya aldik (ic cephe ve tavan)
Rulo aldik
Naylon ortu
Kesme fircasi ve spatula aldik
260tl tuttu.
Karta 3 taksit yaptirdik.

Esime diyorum ki alirken paralar gidiyo bide imara acilirsa yikarlarsa kirletseydim bari dicem diyorum.

Amann acilsinda giden 500tl olsun diyo.
Yeni yapi Evler burda 450-500bin olunca insanin gozu gormuyo demek.
Ben hala okadar zengin hayaller kuramiyorum.
3 kurusluk boyam ziyan olcak ya derdindeyim.

Boyaciyada para verilcek .
Yarinda pazara gidicem
Gelen para gidiyor.

Ben boyayi silinebilir almamistim.
Simdiki silinebilir
Silinebilir boya kullananlara bisi sorucam hani mutfakdaki yag lekeleri vs cikiyormu? Silince.
Yani o lekelerden cok sikayetciydim ben cikiyosa cok iyi

İyi akşamlar herkese.
Yazamasam da sık sık okuyorum..
Birikim namına çok bir şey olmasa da elimden geldiği kadarı ile dikkat etmeye çalışıyorum.

elecda sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. Neden para biriktirmek istediğimizi. Para biriktirmek bana bağımsızlığı anımsatıyor her zaman. Bir insan ekonomik anlamda bağımsız olunca hayatının kalan kısmını o şekilde düzenleyebiliyor. Bir de M maviduvar1 'nın dediği gibi ver paşam diyeceğime ver köşem demek istiyorum. Ailem dahil kimseden para almadan tek başıma ayakta kalmak istediğim için birikim yapıyorum. İnanılmaz yorulduğum dönemler oluyor. Ama maaş aldığımda, istediğim gibi harcadığım da o kadar mutlu oluyorum ki yorulduğum her dakikaya değiyor bence.

Pazartesi günü yüksek lisans başvurusunda bulunacağım. 1 ay sonra da mülakat var ancak ilk önce mülakat listesine girmem gerekiyor. İnanılmaz gerginim bu konuda gerçekten korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı tabi ki ama çok istiyorum. Olur da aklınıza gelirsem bana dua edersiniz sevinirim. :)

Son düzenleme:
Evet canım ben sormuştum. Ben de üniversite hayatım boyunca çalıştım. Kendi ihtiyaçlarımı kendi kazandığım para ile aldım. Bu tecrübe, mesleğinle alakalı işyerlerinde çalıştığında çok rahat etmeni sağlayacak. Seni çok takdir ediyorum bu arada.
İnşallah yüksek lisans istediğin gibi olur.

İyi şanslar
İnşallah girersin yüksek lisansa
Mülakattan çekinme rahat ol
Bende doktoraya başvuracağım bakalım
Hakkımızda hayırlısı

Selam kızlar nasılsınız Biz bir arkadaş la Heybeliada ya gezmeye gidiyor uz.
Şuan vapurdayız.
Bakalım ilkkez gidiyor um çok güzel yorumlar var.
Arkadaş ın telefon unu yolda kaybetti k sonra bulduk
Şimdi ada dayız bisiklet turu yapıyor uz

Nasıl da güzel demişim ver paşam diyeceğine ver köşem demeli insan diye. Aslında ben demedim de duydum bir yerden...
Bi de şunu okudum. Çok hoşuma gitti.
Bugün ihtiyacın olmayan şeyleri alırsan, yarın ihtiyacın olan şeyleri satmak zorunda kalabilirsin...

Inşallah istediğin yere girersin canım. Ben de çalıştım part time üniversitede. Sonra da mezun olur olmaz çalışmaya başladım kendi evime geçtim kendi hayatımı yaşadım. Çok önemli tecrübeler bunlar. Kadın ekonomik özgürlüğünü eline almalı meslek sahibi olmalı, kendi gücünü bilmeli imkan varsa.

Günaydın kızlar
Dün ve bugün harcamam yok inşallah
Yazlık yerdeyim ya akşam pazarı kuruluyor
Dün akşam gittik annemle hiç alışveriş yapmadım
Eskiden olsa 3 lira 5 lira diye gereksiz kıyafet ıvır zıvır alırdım
Akıllanmışım artık aferin bana

Selamlar Hanımlar
Tatilden bildiriyorum
Dün kızım ilk defa uçağa bindi. Hiç sorunsuz geldik buraya çok şükür. Arabaya göre çok rahat oldu. Oteli çok beğendim. Epey yeşil ve çocuklar için güzel aktiviteler var. En çok hoşuma giden şey çocuk parkının ve çocuk havuzunun üzerlerinin branda ile örtülmüş olması. Günün her saati çocuk yüzebilir ya da parkta oynayabilir.
Sakin ve sessiz bir otel. Animasyon yok sadece çocuklar için1 saatlik mini disco var ki ben gürültülü, animasyonlu otel sevmiyorum. 1 hafta burdayız. 1 gün Dalyan turuna katılacağız. Onun harici otelde takılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…