- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Yarın eve sevdiğin birilerini çağır bariParan varsa senden iyisi yok bunu daha iyi anladim.
Sövsem bile suan onlara ben daha iyi olurum.
Para var cunku.
Canim bende seviyorum seni.tr_lelli şimdi olaya iyi tarafından bakalım. Eğer gitseydin hem paranın nasıl yendiğini görecektin hem de onlarla vakit geçirip sinir olacaktın. Şimdi en azından paranın nasıl yendiğini sadece tahmin ediyorsun... seviyorum seni
Evet canım ben sormuştum. Ben de üniversite hayatım boyunca çalıştım. Kendi ihtiyaçlarımı kendi kazandığım para ile aldım. Bu tecrübe, mesleğinle alakalı işyerlerinde çalıştığında çok rahat etmeni sağlayacak. Seni çok takdir ediyorum bu arada.İyi akşamlar herkese.
Yazamasam da sık sık okuyorum..
Birikim namına çok bir şey olmasa da elimden geldiği kadarı ile dikkat etmeye çalışıyorum.
elecda sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. Neden para biriktirmek istediğimizi. Para biriktirmek bana bağımsızlığı anımsatıyor her zaman. Bir insan ekonomik anlamda bağımsız olunca hayatının kalan kısmını o şekilde düzenleyebiliyor. Bir de M maviduvar1 'nın dediği gibi ver paşam diyeceğime ver köşem demek istiyorum. Ailem dahil kimseden para almadan tek başıma ayakta kalmak istediğim için birikim yapıyorum. İnanılmaz yorulduğum dönemler oluyor. Ama maaş aldığımda, istediğim gibi harcadığım da o kadar mutlu oluyorum ki yorulduğum her dakikaya değiyor bence.
Pazartesi günü yüksek lisans başvurusunda bulunacağım. 1 ay sonra da mülakat var ancak ilk önce mülakat listesine girmem gerekiyor. İnanılmaz gerginim bu konuda gerçekten korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı tabi ki ama çok istiyorum. Olur da aklınıza gelirsem bana dua edersiniz sevinirim. :)
İyi şanslarİyi akşamlar herkese.
Birikim namına çok bir şey olmasa da elimden geldiği kadarı ile dikkat etmeye çalışıyorum.
elecda sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. Neden para biriktirmek istediğimizi. Para biriktirmek bana bağımsızlığı anımsatıyor her zaman. Bir insan ekonomik anlamda bağımsız olunca hayatının kalan kısmını o şekilde düzenleyebiliyor. Bir de M maviduvar1 'nın dediği gibi ver paşam diyeceğime ver köşem demek istiyorum. Ailem dahil kimseden para almadan tek başıma ayakta kalmak istediğim için birikim yapıyorum. İnanılmaz yorulduğum dönemler oluyor. Ama maaş aldığımda, istediğim gibi harcadığım da o kadar mutlu oluyorum ki yorulduğum her dakikaya değiyor bence.
Pazartesi günü yüksek lisans başvurusunda bulunacağım. 1 ay sonra da mülakat var ancak ilk önce mülakat listesine girmem gerekiyor. İnanılmaz gerginim bu konuda gerçekten korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı tabi ki ama çok istiyorum. Olur da aklınıza gelirsem bana dua edersiniz sevinirim. :)
Kaç yaşında kızın canım?geçen gün 70 tl kızıma harcadım yavaş yavaş 1 beden daha yükseliyoruz.
büyüyo kızım benim.
doğum günü için elbise dikiliyo.
organizasyon
hediyeler
birde pasta ikramlıklar kaldı.
Çok severim Heybeliyi. İyi gezmeler.Selam kızlar nasılsınız Biz bir arkadaş la Heybeliada ya gezmeye gidiyor uz.
Şuan vapurdayız.
Bakalım ilkkez gidiyor um çok güzel yorumlar var.
Arkadaş ın telefon unu yolda kaybetti k sonra bulduk
Şimdi ada dayız bisiklet turu yapıyor uz
Inşallah istediğin yere girersin canım. Ben de çalıştım part time üniversitede. Sonra da mezun olur olmaz çalışmaya başladım kendi evime geçtim kendi hayatımı yaşadım. Çok önemli tecrübeler bunlar. Kadın ekonomik özgürlüğünü eline almalı meslek sahibi olmalı, kendi gücünü bilmeli imkan varsa.İyi akşamlar herkese.
Sana da başarılar doktora sınavında. Ah doktora yıllarım aklıma geldi birden :) o tez yaz yaz bitmez :))İyi şanslar
İnşallah girersin yüksek lisansa
Mülakattan çekinme rahat ol
Bende doktoraya başvuracağım bakalım
Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?