1.500tl otelBenim annemde alır sağolsun alıyor diye bana pinti diyorlar almıyormuş kadına masraf ediyormuşum.
Ne kadar ttutmuştu tatil
1.500tl otel
300tl mazot yaktik.
Ya benim annemde aliyor bana hep banada tuzun kuru diyolar.
Desinler ya.
Ben hic alinmiyorum.
Canım 5gece 6 gün almistikNe kadar uygunmuş sizin otel tr_lelli, kaç gün kaldınız ki
Biz de Bodrum'dan vazgeçtik. Bugün Balıkesir Edremit te bir yerde, bir haftalık rezervasyon yaptırdık... gecesi 600 tl. Plaj havuz vs her şey dahil... çok Yen'i bir tesis olması ilk tercih sebebiydi Çok iğreniyorum ben, kullanılmış eşyaları
Yemekleri kendim yapmayı düşünüyorum. Organik köylü pazarları varmış çevresinde, taze taze alıp pişireceğim inşallah, bütün kış yemek yapmayı özledim Eşim de her yerden yemez, çok hassas yemek konusunda. Eti'ni tavuğunu bilecek vs. Dedim ben sana pişiririm temiz temiz, organik... hem sevindi hem şaşırdı.... benden böyle bir performans beklemiyordu sanırım :)
Canım 5gece 6 gün almistik
Manavgatdaydi otel.
Kesinlikle haklisin.Verdiğin para önemli değil de, zaten gözden çıkarıyorsun ama karşılığını alamayınca, umduğunu bulamayınca canı sıkılıyor insanın...
İyice araştırıp gitmek lazım ama o da yeterli değil, denildiği, görüldüğü gibi olmayabiliyor... biraz da şans ve beklentilerle alakalı bir durum...
En iyisi kendi yazlığın olacak, milletle uğraşmayacaksın, temiz temiz dinlenip döneceksin :)
Seneye kendi yazlığımızda yaparız tatilimizi topikçe, başta da sen, inşallah... :))
Canim bizimde 300tl geldi gecesi az degil boyle bakincaBu otel işi şans birazda. 2014 de bi ötele gitmiştik. Bayıla bayıla döndük. Çok beğendik. Aynı otele geçen yıl da gittik. Yemekleri çok kötü idi. Artık Aşcı mı değişti bilemiyorum.
Side Belek taraflarında iyi otellerin günlük fiyatları 250 den aşağı olmuyor. 250 ye bile bulmak zor belki de.
Biz butik otel tarzı yerleri daha çok seviyoruz. Kahvaltıyı otelde yapıp yemekleri dışarıda yiyoruz. İnsan Otellerde yemeği sevmese de para verdim diye mecburen yiyor. Ya da salata makarna ile karın doyuruyor.
Elestirilere kulak tika.
Ben okadar geziyorum tatiller turlar gozumde gormuyi parasini.
Ama gidip 10-15tl bir kahveye vermem.
Yine vermem yine vermem.
Cimri diyen desin.
Pinti diyen desin.
Tura verdigim 1.500tl oturmaz icime o 10tl oturur.
Bendekide boyle bisi.
Kahve ya alti ustu
Seker kahve su.
1.500tl otel
300tl mazot yaktik.
Ya benim annemde aliyor bana hep banada tuzun kuru diyolar.
Desinler ya.
Ben hic alinmiyorum.
Canım domates dönünce ayrılmıyor o yüzden 1 yemeklik ne kadar.kullanıyorsan öyle yap Z zynpzeynep
Bende işler çok kesat cidden paralar altınlar bittitr_lelli o yüzden diğer topiklere gidemiyorm hahaah
Bakalım kanal tedavisi olursa pahalı tutar yaaa hiç yoktan çıktı bu iş allah beterinden korusu
Afiyet olsun canimmTamamgulfemhatun sağol canım
Agzi olan konusuyor iste.Kulak tıkıyorum elbet kim ne derse desin düzenli yaşamak için uğraşıyorum. Çalışmıyorum bunları diyen arkadaşlarım çalışıyor. Herşeye dikkat ediyorum özellikle son 3 5 aydır ciddi dikkat ediyorum eşim işsiz kaldı 3 ay. Benim çabam olmasa borç bırç alır başını giderdi. Şükür bin şükür 1 tl borç yapmafık. Hedeflerim var artık
Eskiden daha düzenszdim. Birde ben bir yere yemeğe gitsem bit yerde çay içsem çekip çekip nete koymam adetim değildir. İnsanlar görmeyince yemek yemioz sanıyorlar sanırım.
Arkadaşım diyorki tek maaş ev araba hayret ediyorum. Birşey olsa ilk parasını soruyorsun diyot. Evetbsorcam tabi. Cebimde para olmuyor her zaman gidip abuk sabuk şeyler alıp kullanmıcağım şeylere para dökemem. Instagramda hava atma çabadı içinde yapmadığım şeyleri yapıyormuş gibi göstermek için de alışveriş yapamam. Artık öyle bir hal aldık ki geçen marketteyim
Anne kız konuşması
Anne bu kitabı alalım mı
Hayır sen kitap okumuyorsun ki
Anne kahve yapar resmini çeker nete koyarız
İçim acıdı .
Ucuzda değilmiş otel şansınıza kötü çıkmış bir daha ki sefer içine siner inş.
Kızlar şu kışlıkla ilgili son sorum sıktım sizi biliyorum
Dondurucuya domates koyan arkadaşlarım domatesleri 1 yemeklik mi koyuyoruz yoksa toplu bir poşete 3 4 tane mi. Yani biber yapınca tezgaha az vurduruncs ayrılıyor ve istediğim kadar kullanıyorum domates hiç yapmadım bu yöntemle 1 poşete 2 3 yemeklik koyabilirmiyim tek tek mi yapayım.
Bak yaaa sendemi satacagggdınnn bizi zalımmmm.Canım domates dönünce ayrılmıyor o yüzden 1 yemeklik ne kadar.kullanıyorsan öyle yap Z zynpzeynep
Bende işler çok kesat cidden paralar altınlar bittitr_lelli o yüzden diğer topiklere gidemiyorm hahaah
Bakalım kanal tedavisi olursa pahalı tutar yaaa hiç yoktan çıktı bu iş allah beterinden korusu
Bu dernek guvensizligi bende de var.Günaydııın
Bendeki en son birikim eşimden aldığım harçlıktan ayırdığım 10 dolar
Aslında 15 te alabilirmişim ama tüh
Bu ay harçlığım yetmedi bankadan 1 altın bozdum.
Pazar alışverişine çok gidiyor, bu hafta 3 kilo kızılcık aldım haftayada alırım.
Kurban için büyükbaş bulamadık, küçük kesip dağıtıcaz.
Seneye tamamen bağışlamak istiyorum ama açıkçası hiç bir derneğe güvenmiyorum.
Bu dernek guvensizligi bende de var.
Elimde gorup bilip dagitmayi seviyorum ben.
Yani illa dolabada koyuyoruz.
3 de 1 i kendi payin oluyo zaten kurbanda
Digerleri akraba komsu.
Bende ilk taze eti seviyorum (sadistmiyim ya)Kayınvalidem ben size dana eti veririm, kalan küçükbaş bize kalır dedi, ben sıcak eti elleyemem de, kurbanda et te yemiyorum ama bayram geçtikten sonra kurban eti yiyorum ben de bi garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?