Küçük Düşün Büyük Olsun!

yabancı değiller, hem yardımcı da olacaklardır sana bence git. dönüşte erken uçak bileti alsanız belki indirimli bulabilirsiniz hem..

kızlar akşam ne pişirsem acaba, ev göçüyor akşam eşimle beraber bi el atarız temizlik falan yaparız inşallah.. yemeğe de karar versem çok iyi olacak..

kızlar Ankaraya gidince şirket bana 1000 tl vermişti masraflarım için.. uçuşları ve oteli de onlar ayarladılar zaten.. ben de kendimi ne kadar zorlasam da 300 tl anca harcadım. taksidir yemektir falan.. birazda kozmetik aldım.. 700 tl kaldı, onun da bi kısmıyla misafirlerim vardı yemeğe götürdüm. 500 tl kadar kaldı.. karlı bi iş oldu benim için:) biz eşimle artık ne geçse elimize tam altın almaya karar verdik. bilezik falan kalsın dedik, amacımız seneye arabamızı otomatik bir model alıp benimde kullanmam. haa bu arada kızkardeşime borcu zaten eşime verdiklerim gelincede verebiliriz.. böyle bi hedef koyduk ama bakalım ne olacak, hayırlısı olsun.. daha öncede dediğim gibi şu sgk ve gün parası gelmeden elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz..

Çok iyi canım 500 tl.Tam altın fikri de güzel.Bende araba istiyorum şimdilik uzak görünse de kısmet

Çok iyi canım 500 tl.Tam altın fikri de güzel.Bende araba istiyorum şimdilik uzak görünse de kısmet
Bizim ufak eski model bi arabamız var fiat palio şuan 19 bine almak isteyen biri de var (biz 17.500 e almistik) üstüne biraz ekleyip otomatik vites bi araç düşünüyoruz. Ha aileme de borcumuz var ama zaten onlar uzun yıllar sizde kalsin dedi, babam evde kalsa da şuan alacağım birsey yok dedi döviz olarak duracak dedi o sebeble biz de döviz olarak borcu biraz bekletebiliriz. Bakalım artık kısmet

geçen hafta halep tava yapmıştım, misafirlerim vardı.. iki tepsi hatta, çok kalınca tupper a koyup dondurucuya atmıştım bi kısmını nasıl olur bilemiyorum bugün çıkarır fırına sürerim, hem denemiş olurum umarım tadı değişmemiştir. yanına ayran turşu yeter.. bu sıcakta mutfakta oyanamam..

Bizim de palio var. Çok iyi masrafsız aile arabqsı. İlerde değiştiririz inş.
Bizde krediyi bitirip değiştirmeyi düşünüyoruz ama yine çok iyi bişiy almayı düşünmem.

Kızlar. Bugün bankaya gittim altın hesabı açturdım. 300 tl ye 2 küsür gram aldım. Evdekileri bozdurmadım zarar etmemek için yeni aldım. Rabbim bol birikim yapmayı nasip etsin

Ben semizotu pişiriyorum yanına makarna yapıcam
Bi de kavun alır belki eşim gelirken
Havalar sıcak ınsanin yemek yiyesi de gelmiyo
Bugün sıfır harcamayim şimdiye kadar
Ders çalışıyorum evde bakalım :)

Alırsınız inşallah canimm evet ihtiyaç sayılır bence de araba

Borcun zamanı varsa değiştirin tabi arabayı canım otomatik vites rahat olur,bende de ehliyet var ama hiç arabamız olmadı,babam meraklı değildi şansa eşimde değil :)

Bende kızartmayla uğraşmim dedim türlü yaptım
Bereketli olsun canım,bizimde ayağımızı yerden kessin yeter tabi iki de bir masrafta çıkarmasın
Ben semizotu pişiriyorum yanına makarna yapıcam
Bi de kavun alır belki eşim gelirken
Havalar sıcak ınsanin yemek yiyesi de gelmiyo
Bugün sıfır harcamayim şimdiye kadar
Ders çalışıyorum evde bakalım :)
Bende sıfır harcama ama eşime sipariş verdim :)
Kolay gelsin canım

Bende hepinizi seviyorum
Sanki hep gorustugum yuzyuzede konustugum arkadaslarim gibisiniz.
Umarim kopmayiz tatil bitiyo zaten toplasiriz yine.
Bi suru altin yapip toplicam herkesleri
(Ay insAllah Allah söyletti bak)
kızlar akşam ne pişirsem acaba, ev göçüyor akşam eşimle beraber bi el atarız temizlik falan yaparız inşallah.. yemeğe de karar versem çok iyi olacak..
Benim dunden türlüm ve pilavim var canim
Yanina karpuz.
tr_lelli canım sen karadenize mi gideceksin.. karadenizi görmedim henüz yaa ve çok istiyorum orayı gezmeyi..
Canim turla epey gezdim zaten defalarcada karadenizimln bir cok ilini gezmistim zaten.
Biz karadrnizliyiz aslende.
Annem babam esim hepsi karadenizim farkli illerinden.
Ama her yil annemin memleketine (kastamonu) gidiyoruz 15-20gunlugune.
Oraya gidicez yine
Deniz kenari bir kasaba.
Tatil köyü kıvami az insanli bol manzarali denizli agacli falan.
Benimki kafa dinlemelik tatil olcak insAllah.
Ruhumu iyi bi dinlendirip döniciimm.
Orda huzur buluyorum ben
15li yaslarimdan bu yana hemen hemen her yaz gittigimdenmidir yada sakinligindenmidir nedir.
1 yil gidemesem kendimi iyi hissetmiyorum.
Esimide goturdum 3 defa
O bile bi kac gun gelemeyince bi buruluyor.
O da sevdi yasarim ben burda diyor.
Belki bizi almaya gelir 2-3gun gezer o da istiyor bakalim

En iyisi bağış. Biz kesemiyoruz bütçemiz o kadar el vermio inş. Kredimiz bitince bağış yaparız. Kesip kemik getiriyorlar insan bişiyde yapamıo ziyan olunca eti kemiği günah. Kesip dolaba koyunca sevap olmuyor ki illa ayıracaksın bir kısmını tabiki ama hepsşni koyan var. Sevap nerede kendin için kesiyorsun oluyor bu durum

tr_lelli kuşum ekibi topla tatilden sonra
Özledim herkeslerı

Yaaaa ben hani geçen ay dış hekimine gitmiştim ya dolgu yaptirmistim
Dolgu yapıldığından beri ağrısı devam
Çay dondurma soğuk su hiç bişey içemiyorum allah beterinden korusun hep sızlıyor
Yarın tekrar gidicem bakalım
İnşallah bu sefer çare bulurum
Kerdi kartını kullanıcam mecbur

Kizlar bu seneki otele verdigim paraya acimak demeyelimde yani ederinin karsiligi degildi.

Antalyanin sicagindanmi bunaldigimdan otelin yemeklerinin vasatligindan mi denizinin cakil derin ve dalgali mi olmasindan havuzunun hergun temizlenmeyisindenmidir nedir tatil beni ciddi yordu.

Bi ara ya ben bi firt klima cekimde gelim odaya gidip allasen bekle burda falan dedim esime.

Hic dinlenmis gelemedim.

Surekli bi sıkintı hali vardi huzursuzdum.

Sadece konumu, agaclari, rengarenk cicekleri, ortami ve calisanlarin guleryuzlulugu kaldi aklimda tatilden.

Gerisi hic yok.

Otel zaten batikmis şansa.
El degistircekmis.

Seneye nasip kismet olursa ailemle birlikde ev tutup tatil yapmayi planliyoruz.
Bunu esim önerdi hatta.

Seneye birlikde ev tutalim dedi.

Hem daha hesapli olur hersey yari yariya hemde daha cok egleniriz.

Annemler zaten tum alisverisi yaparlar yakin yerlere gideriz ayvalik,erdek gibi.

(Simdiden seneye'nin hayalleri ahh bu hayaller umutlarda olmasa nasıl yasarki insan )

Bugun markete ciktik annemle.
Annem hunharca alisveris yapiyo köy icin.
Annem annecim anacuum aney ordada a101,bim,şok var gözünü sevdigim nicün burdan yük ediyoz.
Orda kıtlıkmi var yokluk mu var dedim.

Babanin kartini harcim az niye orda bunlara para verim dedi :)
Kadın her yerde kadın anacım.

Baya baya kahvaltiliklari almis.
Orda alincak pek bisi kalmadi.
Dayimda orda olacak gittigimizde (onun evine gidiyoruz) o donecek ama evde biz olcaz yani
Ben alisveris yaparim dedi dayim.
O da bisiler alir yani eksikleri.

Orda ben disarda yemek falan yersek harcarim yoksa para harcamam.
Ev deniz kenari zaten aksam yemekleri disarda yemeyi seviyoruz.
Hem denizi izliyoruz hem eglenceli oluyo aksam.
Misir,dondurma,cubukda patates bunlara gidiyo paralar.
okey oynuyoruz cafede canli muzikler falan.
Oralarda iciliyor bisiler.
Buralara harcarim.

Onun harici bir harcamam olmaz.
Gideceginiz firmanin yazhaneciside esimlerin firmada arac sahiplerindemis.
Tanidik yani.
Biletleride esim ayarladi.

Ben iyice beles hayata alisicim.
Giysilerimi koydum gidiyorum.

Annem hic bisi alma sen dedi
Yolda yenceklere kadar dusunmus almis ahhh analar..

Bugün arkadaşlarım baya sinir bozdu yaşamayı bilmiyor sadece tasarruf düşünğyormuşum. İçimd2n sizene desem de dışımdan ayıp olmasın diye diyemefim.
Pinti değilim sadece borçu kapatıp rahat yaşamak istiyorum.
Alıcağımı araştırıyorum ihtiyaç yoksa almıyorum pinti oldum

Ozaman kanal tedavisi yaoar canim.
Dolguda sinirleri öldurmuyolar.
Ama agrisi devamsa öldurmeleri gerek.
Ama boylede 2 defa para aliyorlar.
Yani curugun durumunu onlar bilirler oyduklarinda gormesi lazimdi kanallikmi dolgulukmu.

Gecmis olsun canim.

Valla yaw toolasalim artik bende ozledim.
Para bitti ask bitti bizim tayfada.
Paramiz yok biriktiremiyoz diye terk ettiler bizi ya.

Benim annemde alır sağolsun alıyor diye bana pinti diyorlar almıyormuş kadına masraf ediyormuşum.
Ne kadar ttutmuştu tatil

Elestirilere kulak tika.
Ben okadar geziyorum tatiller turlar gozumde gormuyi parasini.

Ama gidip 10-15tl bir kahveye vermem.
Yine vermem yine vermem.

Cimri diyen desin.
Pinti diyen desin.

Tura verdigim 1.500tl oturmaz icime o 10tl oturur.
Bendekide boyle bisi.
Kahve ya alti ustu
Seker kahve su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…