benim anne baba da kastamonlu..hemşeriyiz demek..
Neresindensiniz pekibenim anne baba da kastamonlu..hemşeriyiz demek..
canım borcunu taksit halinde mi ödüyorsun, yoksa bi kerede mi vermek zorundasın?? ona göre fikir vereyim.. yani 1500 tl borcunu aylık taksit halinde ödüyorsa bi anda elindeki paraları verme bırak zaten taksit heray bi şekilde ödenir, ama yok borç hepsi ödemeni bekliyorsa borcunu kapat derimm.. bereketli olsun canım..Günaydın kızlar
benim bir sorum olucaktı.
bende 1500 tl civarı para geldi.
o kadar da borcum var.
şimdi borcumumu kapatsam yoksa maasımdan mı ödesem.
borcumu ödersem aylık 300 tl kalıcak bana .
canım borcunu taksit halinde mi ödüyorsun, yoksa bi kerede mi vermek zorundasın?? ona göre fikir vereyim.. yani 1500 tl borcunu aylık taksit halinde ödüyorsa bi anda elindeki paraları verme bırak zaten taksit heray bi şekilde ödenir, ama yok borç hepsi ödemeni bekliyorsa borcunu kapat derimm.. bereketli olsun canım..
o zaman ben olsam bi tam bi de yarım altın alır unuturum:)taksitli hepsi.
zaten ev kredisi ve kızımın bakım ücretleri her ay ödeniyor.
200 tl gibide taksit ödemem var.
toplamda 1400 tl
elimdeki parayı harcamasam daha iyi bencede.
sonra yine borca giriyorum .
o zaman ben olsam bi tam bi de yarım altın alır unuturum:)
o zaman euroya dokunma bence, kalsın o da döviz sonuçta.. tam altın 950-1000 arası olmalı ben uzun zamandır almadım ama bu civarda olabilir..100 euro ve 1050 tl olması lazım.
tam altın kaç tl civarı :)
o zaman euroya dokunma bence, kalsın o da döviz sonuçta.. tam altın 950-1000 arası olmalı ben uzun zamandır almadım ama bu civarda olabilir..
Günaydın herkese
Çocuğuma bakmak için işi bırakanlardanım,kendim büyüttüğüm için mutluyum,tabiki eşim çok maaş alıyor diye bırakmadım,bakacak kimsemin olmayışı,düzensiz çalışma saatleri sebebiyle bakıcı tutamamam ki tutsam aldığımı bakıcıya verirdim herhalde,kasiyerlik yapıyordum maaşı sorunsuz düzenli alıyorduk kurumsal bir market olduğu için,yılda 4 kez çift maaş artı her ay alışveriş için 100 tl civarı,yine iyiymiş düşününce.Ben işi bıraktığım ay eşim müdür oldu çok şükür,Rabbim bir kapıyı kapatıyor bir kapıyı açıyor.
Selam kızlar. Çocuğunu büyütmek için işi bırakanlar epey fazla. Ben neden bu kadar kınandım küçümsendim bilmiyorum.
Arkadaşlarım 2. Sınıf muamele yapıyorlar.
Sen evdesin iş yaotığın mı var çileyi biz çekiyoruz birde çocuk büyütüyorum diyorsun diyenler mi
Evde oturanlara hayret ediyorum embesil gibi yaşıyor kocalarından para bekliyor diyenler mi istersiniz.
Çok kırıldım. Bu ara kimseyle konuşasım yok
Tr_lelli ye ne oldu kk de bamlanınca bir daha gelemiyor mu bir süre sonra gelebiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?