Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oh temizlik yapan koca candır :)Benim babam temizlik hastası elinden bez düşmez,eşim sağolsun hiç oralı değil
Bence sen görüştüğün insanları sorgulamalısın canım bu tarz insanlar benim çevremde olamaz,bana saygı duymayan insanla işim olmaz.Bana bir kere bile diyen olmadı bu tarz şeyler,keyfimize bırakmadık herhalde ki bırakadabilirim tercih benim.Seni bu kadar üzmelerine niye fırsat veriyorsun?

Tr_lelli az daha kafa tatili verdiler galiba canım sana :)

Kumbaraya 6-7 civarı para attım sevdindi garibim unutmuştu paranın nasıl birşey olduğunu

Canım 2 gündür aynı şeyi düşünüyorum.
Çevremdeki insanlar ne yaparsam eleştirmeye hazırlar.
Tek çocuk istiyorum ona bile abuk sabuk konuştular.
Şimdi neden görüşüyorum ben bu insanlarla
Kalp kırmak bana göre değil.insanız elbet bilmeden yaptıklarımız olmuştur.
Ama bunlar bilmeden yapılck türden değil.
Kasten yapılmış davranışlar ya kıskançlık ya da başka bir durum bilemiyorum.tek bildiğim mesafe koymak.

Geçen arkadaşım foto atmış 2 katlı lokumluk bak bime gittim para harcadım
Ne demek bu
Cevap bile yazmadım oysaki bende ondan var şimdi resmini çekmeyince elaleme göstermeyince yemiyoruz giymiyoruz. Gezmiyoruz almıyoryz sanıyorlar herhalde.
Kararım artık herkese karşı mesafem olacağı. Yoksa üzülüyorum kırılıyorum

Dün kumbaraya 6 tl attım.bugünde oğlum davulcu oldum bahşiş ver dedi.
Bozul 75 kuruş varmış verdim.attık kumbaraya.
Her ay 1 gram ben biriktiricem 1 gram parası da eşimden alıcam

En doğru karar canım.Herkese hakettiği kadar değer verirsen sonunda üzülen taraf olmazsın.

Mutlu pazarlar kızlar

Yine evde geçen bir pazar,eşim çalışıyor haftasonu.Dün zulamdan para aldım 16 tl 2 damacana su için hiç param kalmamış farkında değilim bir yere çıkmayınca

Eşimi markete yolladim. Ekmek, yağlı ekmek, iki tane maydanoz, atom marul, taze nane, kavun almış 15 tl harcamış.

Kızlar dünden bahsedim size. İşten çıktım eve geldim sagolsun eşim evi tertemiz yapmış. Birsey yapmadım ben sınra evden.ciktik kv görümce yi aldik ilçeye dayilara gittik. Esimin dayilari çiftçi, pamuk bugday falan ekerler, bi de bi alaba kavun karpuz, patlıcan, domates, biber, salatalık baya birsey ekmişler. Beraber gittik hepsinden topladık. 10 tane karpuz uc koca torba domates, patlıcan salatalık hepsinden koydular arabamiza. Biz az aldık iki kişiyiz bize yetecek kadar aldik gerisini kv, ve evli olan kayinima falan dağıttık. Cok güzeldi ama temiz hava, bahçeyle uğraşmak iyi geldi. Geç saatte döndük eve.

Bugün de yeni kahvalti yaptk. Eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gidecek. Ben de tv izliyorum bulaşıklar tezgahta duruyor. Kalkmam gerek mutfagi toplamalıyım, aksam dolma sarma karışık yapayim diyorum. Yanına cacık :) bu sayede dün verilen sebzelerden kullanmış olurum :)

Ne kadar güzel mis gibi tazecik afiyetle yiyin. En büyyük hayalim arsa alıp minicik bir yere ekmek. Ağaçlardan toplamak. Ne yazıkki herşey o kadar katkılı ki birşey sinmiyor bizim böyle verenimiz yok isterimki oğlum evlenmiş gelinime torba torba doğal ürün veriyorum. Biz göremedik onlar görsünler.
Zaten öyle bir hal alacak ki insanlar 1 avuç toprak arayacak ilerde

Vee yemeğimi de yaptım. Bi tencere sarma ve dolma ( domates, patlican, biber ) karisik ocakta pişti bile, biraz dinlensin zaten aksama çok var.. bulaşıklar ve çamaşırlar da yıkanıyor şuan makinalar çalışıyor. Mutfagida toparladım. Ütü beni bekliyor ama onu aksam bütün çamaşırlar kurusun oylee yapayım diyorum. Eşim evden çıkmadan kumbarama 5 tl attı :)

Bugün kimsecikler yok burda meydan bana kalmış :) kızlar sıkıntıdan yine girdim mutfaga ve fırında sütlaç yaptım.

Merhaba kızlar
Eve yeni geldik. Hafta sonu şehir dışında idik. Bavulu yerleştirdim. Namazı kılıp kendimi duşa atmak istiyorum.
2 gün çalışacağım. Çarşambadan itibaren Bayram sonrasına kadar izin aldım. Biraz evde vakit geçirmek istiyorum. Bir hafta kadar da tatile gideceğiz.

Günaydınnnnn
Ben köyüme kavustummmm sukurler olsunn
Sabahin 5.30unda kardesimle uyandik.
Hemen sahile indik o balik tutuyo ben yuruyusumu yapip döndüm.
Yaaa buralar missss
Aksam okadar hareketliki kardesim de cok begendi.
Havada serin esiyor.
Daha hic para harcamadim.
Dun kardesim ismarladi cay kahve.
Dayimda 80tl yakin alisveris yapti bize
Dönene kadar yeter.

Aksam misafirimiz vardi annemin kuzeni.

Onlarda bizim gibi gezmeye gelmisler bizi gormek istediler.

5 tane bazlama (bizde oyle derler yagli corek ama baya buyuk her biri 3unu buzluga attik bile) 2kiloya yakinda uzum getirmisler.
Diger teyzemde burda bugun dönuyor o da evdeki kalanlari bize verdi.

Ya okadar gezdik ama buraya geldigim kadar mutlu olmamistim.
Burlar baska.

Hepinize guzel bi hafta diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…