bereketli olsun canım..Günaydın :)
Bugün maaş günü ama şimdiden bu ayın telaşı sardı, 2 düğün kurban, bayram ve tatil oy anam oyyy
Oh tam masraf ayı :)Günaydın :)
Bugün maaş günü ama şimdiden bu ayın telaşı sardı, 2 düğün kurban, bayram ve tatil oy anam oyyy
Ne güzel kışlıklar hazırlanıyor güle güle yemek nasip olur inşallaheşim bugün ilçede ve civar köylerde görevli, bana köy sebzelerinden getirecek, şimdilik 2 kilo patlıcan, 3 kilo domates, 1 kilo biber istedim. bu akşam bunları hazırlar dondurucuya atarım.. hafta içi kendimi yormadan az da olsa hazırlarım ama haftasonu boşum eşim de mesai yapacak ben de kış hazırlıklarına girişecem inşllah..
Sen ne hamaratsın :)Bugün kimsecikler yok burda meydan bana kalmış :) kızlar sıkıntıdan yine girdim mutfaga ve fırında sütlaç yaptım.
Gibisi fazla. Tabiki de kısıtlanıyor. Çok karşıyım çok.Dün bende hayvanat bahçesine gittim.
ne biliyim özgürlükleri kısıtlanıyomuş gibi içim burkuldu.
Moralim cok bozuk.
Esimin arkadasina verdigi ticarette kullanilan bir miktar para yuzunden tartistik.
Aslinda isin ozu iki hafta onceye dayaniyor.
Kayinpederim tatile gidecegmizi duyunca cok sasirdi ve o gece bi daha benimle konusmadi. Cokta ciddiye almamistim. Bizim icin aylik 1700 tl taksit oduyorlardi. En zor zamanlarda 300 tk ekledik bir kere biz 1200 tl odedik. Ay sonunda odeniyor. Esim bu ay odeyemicez babam veremem dedi bendede yok dedi. Neden simdiden yok diyor bu iste bsy var daha ayin 15 i ne oluyor dedim fena parladi. Bizim kaybimiz baska yerde dedim. Kizlar 9 ayda 433 gr dan 377 e dustu. Hadi 20 gr kazandik, 10 grlikta hizmet aldik diyelim 30 gr havaya uctu. Bunu anlattim. Yok anlayamiyor. Hesaplayamiyor. Kafayi yicem sinirden catlicam ben napayim simdi. 3,84 ten aldigimiz 1000 dolari bozup borcumu kapatayim bi dahaki ayi mi bekliyim. O zmnda yil donumu iptal olur esim bsy yapmaz ayirdigi parayi kullanir.
Not; tatil konusuna hirslandigi icin odemedigine eminim yoksa simdiden soylemezdi.
Kayınpeder neyi ödüyor? Ne borcunuz var?
Can sıkici olmusMoralim cok bozuk.
Esimin arkadasina verdigi ticarette kullanilan bir miktar para yuzunden tartistik.
Aslinda isin ozu iki hafta onceye dayaniyor.
Kayinpederim tatile gidecegmizi duyunca cok sasirdi ve o gece bi daha benimle konusmadi. Cokta ciddiye almamistim. Bizim icin aylik 1700 tl taksit oduyorlardi. En zor zamanlarda 300 tk ekledik bir kere biz 1200 tl odedik. Ay sonunda odeniyor. Esim bu ay odeyemicez babam veremem dedi bendede yok dedi. Neden simdiden yok diyor bu iste bsy var daha ayin 15 i ne oluyor dedim fena parladi. Bizim kaybimiz baska yerde dedim. Kizlar 9 ayda 433 gr dan 377 e dustu. Hadi 20 gr kazandik, 10 grlikta hizmet aldik diyelim 30 gr havaya uctu. Bunu anlattim. Yok anlayamiyor. Hesaplayamiyor. Kafayi yicem sinirden catlicam ben napayim simdi. 3,84 ten aldigimiz 1000 dolari bozup borcumu kapatayim bi dahaki ayi mi bekliyim. O zmnda yil donumu iptal olur esim bsy yapmaz ayirdigi parayi kullanir.
Not; tatil konusuna hirslandigi icin odemedigine eminim yoksa simdiden soylemezdi.
Can sıkici olmus
Sanirim tatile gidecek paralari varsa odesinler dusuncesiyle ödememistir muhtemelen.
Yaslilar böyle dusunuyolar.
Umarim borcunuz bitene kadar odemeye devam eder sikısmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?