Küçük Düşün Büyük Olsun!

eşim bugün ilçede ve civar köylerde görevli, bana köy sebzelerinden getirecek, şimdilik 2 kilo patlıcan, 3 kilo domates, 1 kilo biber istedim. bu akşam bunları hazırlar dondurucuya atarım.. hafta içi kendimi yormadan az da olsa hazırlarım ama haftasonu boşum eşim de mesai yapacak ben de kış hazırlıklarına girişecem inşllah..

Günaydın kızlar
Bugün eşim yarım gün çalışıyor,alınacaklar var şoka gideriz bir sokak aşağıda bakalım kaç tutacak
Günaydın :)
Bugün maaş günü ama şimdiden bu ayın telaşı sardı, 2 düğün kurban, bayram ve tatil oy anam oyyy
Oh tam masraf ayı :)
Ne güzel kışlıklar hazırlanıyor güle güle yemek nasip olur inşallah

Ben şu anda, enginar, bezelye, bezelye ( taze fasülye gibi oluyor çok severim), bolca erik ( bu sene yer gök erik ne yemeye ne pişirmeye ne konserveye doyamadık hediye cok geldi ), vişne ( konserve - buzluk - reçel ) , kayısı ( konserve reçel buzluk ) kızılcık ( buzluk )
domates (evde kalanları pişirdim buzluğa koydum ) bolca yeşil biber ( yemeklere ve menemen için ) hazırladım. Annem tarhanamı da yaptı.
Bolca domates ve taze fasülye var aklımda. Birde çilek reçeli istiyorum. Salça olsada olmasada olur yetişemeyeceğiz yoksa

Moralim cok bozuk.
Esimin arkadasina verdigi ticarette kullanilan bir miktar para yuzunden tartistik.
Aslinda isin ozu iki hafta onceye dayaniyor.
Kayinpederim tatile gidecegmizi duyunca cok sasirdi ve o gece bi daha benimle konusmadi. Cokta ciddiye almamistim. Bizim icin aylik 1700 tl taksit oduyorlardi. En zor zamanlarda 300 tk ekledik bir kere biz 1200 tl odedik. Ay sonunda odeniyor. Esim bu ay odeyemicez babam veremem dedi bendede yok dedi. Neden simdiden yok diyor bu iste bsy var daha ayin 15 i ne oluyor dedim fena parladi. Bizim kaybimiz baska yerde dedim. Kizlar 9 ayda 433 gr dan 377 e dustu. Hadi 20 gr kazandik, 10 grlikta hizmet aldik diyelim 30 gr havaya uctu. Bunu anlattim. Yok anlayamiyor. Hesaplayamiyor. Kafayi yicem sinirden catlicam ben napayim simdi. 3,84 ten aldigimiz 1000 dolari bozup borcumu kapatayim bi dahaki ayi mi bekliyim. O zmnda yil donumu iptal olur esim bsy yapmaz ayirdigi parayi kullanir.
Not; tatil konusuna hirslandigi icin odemedigine eminim yoksa simdiden soylemezdi.

2,5 liraya çikolata aldım

Bugün maaş günü
1250 lira kredi borcu
350 lira bes

Kayınpeder neyi ödüyor? Ne borcunuz var?

Kayınpeder neyi ödüyor? Ne borcunuz var?

Dugun icin yapilan masraflar.
Tamamen kendi tercihleri ve defalarca odemeyi teklif ettim. Bu ay ayin ortasinda caydi. Bende aciklama sordum en azindan konusmann gidisatini. Bi terslik olduguna eminim

Can sıkici olmus

Sanirim tatile gidecek paralari varsa odesinler dusuncesiyle ödememistir muhtemelen.
Yaslilar böyle dusunuyolar.

Umarim borcunuz bitene kadar odemeye devam eder sikısmazsiniz

günaydın kızlar.. dün eşim civar köylerde görevli olduğu için sebze getirdi, domates, salatalıki biber ve patlıcan, baya tazeydi güzeldi.. dün akşam domateslerin bi kısmını rondodan geçirdim kalıplara döktüm dondurucuya attım, bu akşam kalıplardan çıkarır poşete koyarım artık, bi kısmını da ufak ufak doğradım poşetledim.. bunları çiğden yaptım.. salatalık da rendeledim 5 poşet yaptım, poşete incecik yaydım üstüste koydum poşetleri, biber de ince ince doğradım bi poşet dolu çıktı, onu ayırmadım zaten biber kolay ayrılıyor lazım oldukça ihtiyac kadar kullanırım.. iki poşet de ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarıp koydum.. akşam bunları anca yapabildim, yoruldum.. patlıcanlar duruyor daha.. bakalım bu akşamki enerjime bağlı.. biraz daha biber koymam gerek, bi de kırmızı biberden bol bol oyacam inşallah..

Günaydın.
Mutlu sabahlar.

Ahh burda disarida yemek cok cezbediyo yaw.
Dun oglen ben ismarladim 53tl tuttu.
Aksam kardesim cay kahve corba dondurma falan aldi.
Bi annem bi kardesim bi ben seklinde öduyoruz.
Kartla cektirdim dün
Nakitim 500tl var
Bakalim nekadarini harcicam.

Cevre ilceleri geziyoruz aksamada direk evin önune sahile atiyoruz kendimizi gece 1-2ye kadar takiliyoruz.

Zaman cok cabuk geciyo ya

Serin buralar aksam hirka şal falan aliyoruz uzerimize.

Bende sizleri cok özledim
Para harcarken oturuyo icime :)
Karta yuklenicem galiba nakit elimde kalsın.
Ama aksam sahil civil cıvil insanin cani cekiyo aç bile olmasan.

Bugun buranin pazari pazari gezeriz

Baska ilceye gidicez orayi gezicez.
Aksamda belki seyirtepesine cikariz.

Bu kış 5 bin tllik altin almak istiyorum.
Bakalim olcakmi.

Can sıkici olmus

Sanirim tatile gidecek paralari varsa odesinler dusuncesiyle ödememistir muhtemelen.
Yaslilar böyle dusunuyolar.

Umarim borcunuz bitene kadar odemeye devam eder sikısmazsiniz

son iki taksit, en kötü ihtimalle lanet olsun diyip doları 300 tl zararla satıp ödeyeceğim.
eşimle sabah çok tartıştık, aramız çok kötü. şimdi yattı uyumazda artık ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…