İsteğin hayalin nedir canım. Hedefin vardır elbet.Nasilda uyguna gelmis.
Hem tatil hem uygun daha nolsun en bi sevdigimizden.
Aynen ya ipin ucunu tutuvercez
Benim altin Ata olacak.
Isteklerim icin.
Birikimim hevesim icin.
Bukadar gezip harcayip uzerine 1 atayla baslarsam sanki daha bi hevesle biriktircem gibi.
Biriktirdikce istedigime 1 adim daha yaklasiyorum umutlaniyorum.
Kullanıyorum canım göz atayımCanim instagram kullaniyosan
Muge mutfakda
Ve
Zeynolu tatlar diye 2 hesap var.
Cok guzel tursu,sos,yagli tursu tarifleri var.
Videolu falan bi bak istersen.
Hoşgeldin canım.Merhaba kadınlar kulübünün güzel hanımları, hepinize güzel bir bayram diliyorum. Ben hep sizleri takip ediyorum. Hepinizi de tebrik ediyorum. Maşallahınız var sizinle birlikte ben de biriktirmeye çalışıyorum. Öyle küçük ama benim için hatrı sayılır miktarlar. Sizi takipteyim, kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza.
O tarz şeyler para etmiyor canım neden satmayı düşündün ancak manevi değeri olur pırlanta ve inci pek para etmiyorSelam kızlar
Kv düğünde inci takı seti takmıştı. Satsam para eder mi?
Bir de herkese iyi bayramlar
Yarın giremeyebilirim siteye
O tarz şeyler para etmiyor canım neden satmayı düşündün ancak manevi değeri olur pırlanta ve inci pek para etmiyor
Hosgeldiniz ne demek tabiki buyrun.Merhaba kadınlar kulübünün güzel hanımları, hepinize güzel bir bayram diliyorum. Ben hep sizleri takip ediyorum. Hepinizi de tebrik ediyorum. Maşallahınız var sizinle birlikte ben de biriktirmeye çalışıyorum. Öyle küçük ama benim için hatrı sayılır miktarlar. Sizi takipteyim, kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza.
Onlar alirken para ya satarken baya altda gidiyo bir sor ama yinede ederini fikir olur.Selam kızlar
Kv düğünde inci takı seti takmıştı. Satsam para eder mi?
Bir de herkese iyi bayramlar
Yarın giremeyebilirim siteye
Ayrica yerine bileklik falan alsan onuda kullanmalik istiyorsan al o da satinca pek para etmiyor.Yerine daha kullanılabilecek bir şey alabilir miyim acaba diye.
Sirf o yuzden kapattim sosyal medya hesabımı. Ama gercekten nazar var ve Rabbim korusun. Nazar sadece kotuden de olmuyor nazarin anlami bakıştır aslinda. Iyi bakış da kötü bakış da nazar olabilir.tr_lelli çok geçmiş olsun canım. Ever nazar olabilir. Ben 2 yıl öncesine kadar pek inanmazdım. Ama 2 yıldır başıma öyle şeyler geldi ki artık inanıyorum.
Aslında biraz da kendimiz çekiyoruz. Sosyal medyada paylaşım yaparak.
Bana da en çok " ne çok geziyorsunuz" diyorlar. Yav arkadaş size ne. İster gezerim ister evde otururum.
Siz biliyorsunuz kış boyu para koyuyoruz kenara. Yazın da geziyoruz. Herkesin hayata bakışı yaşam tarzı farklı.
Evet yurtdışına da çıkıyoruz. Haftaya da gideceğiz. Daire kiralıyoruz. Yeri geliyor mutfağımızda makarna yapıp yiyoruz. Oralarda da mümkün olduğunca az harcıyoruz ki daha sonra da başka yerler görelim.
Nazar için bol bol okumak lazım. Ben istediğim kadar yapamıyorum.
Normalde dogalsa domateslerin hic soyma faydası bile var ozellikle erkeklerde prostata. Ama naylon gibi domateslere bir sey diyemem. Bende yaptim konservelik kışlık kendi yetistirdiklerimizden. Eriste kestim. Erik marmelati yaptim. Daha tarhana yapip fasulye konservesi yapacagim. Soslarim olacak ve en son tursu. Kolay gelsin bana.30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun hanımlar
Canim biz de öyle yapıyoruz kabuğunu soymadan rondodan geçirip kaynatıp koyuyoruz kavanoza hiç belli olmuyor eriyor zaten kabuklar hiç sorun yaşamadım ben
Kocaman aminnnGünaydın. Herkesin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Seneye de görmeyi nasip etsin rabbim AMİN.
Ne güzel temenniler bunlarGünaydın
Herkesin bayramını kutluyorum.
Herkese bol harçlıklı, çok lezzetli, mümkünse hiç kilo almamalı bir bayram tatili diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?