- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Ben bisi sorucam size
Domates sos/menemenlik yapiyoruz ya siz domatesleri soyuyormusunuz?
Ben hep soyarak yapiyorum aliskanlik.
Ama komsum soymuyorum kabuklari belli olmuyo dedi.
Gercekden belli olmuyormu
Misal ben corbalara mercimek corbasina falanda katiyorum bu soslardan agiza gelirse hos olmaz sanki.
Daha önce yapmıştım öyle beğenmedim. Benim ağzıma geldi süzgeçle uğraştım.Ben bisi sorucam size
Domates sos/menemenlik yapiyoruz ya siz domatesleri soyuyormusunuz?
Ben hep soyarak yapiyorum aliskanlik.
Ama komsum soymuyorum kabuklari belli olmuyo dedi.
Gercekden belli olmuyormu
Misal ben corbalara mercimek corbasina falanda katiyorum bu soslardan agiza gelirse hos olmaz sanki.
Günaydın.
Benim dün pertim cikti sanirim uzun bir sure domates goresim yok.
Geceb sene de 15kilodan fazlaydi ama ara ara alip yaptim tek seferde yapmamistim.
Cidden sıktı
Surekli soy dogra uzerinden suyunu al ronodola sonra biberini kat doldur kapat falan tek basima baydi beni.
Ben sıkintiya pek gelemeyen bir tipim.
Hallederim sandim ama sonlara dogdu sıktı.
Neyseki bitti yapmicam sanirin baska baya cikti.
Kavanozlarim buyuk degil recel kavanozlari falanda var icinde baya cikti.
Kızlar bu arada araba değiştirdik yaa 4500 tl borç edindik. Önümüzdeki maaşla 2000 i odeyecez insallah öyle düşündük.. ayyy borç borç beni acayip sıktı..
Canim domates,yesil biber (aci) kirmizi biberi rondodan geciriyoruz.Afiyetle yiyin
Acı domates sosunun tarifini verirmisin
Ben menemen
Yemeklik sos yapıyorum ama acı sosu hiç yapmadım bu sene az biraz deniyeyim diyorum
Canim hayirli olsun arabaniz kazadiz belasiz kullanin insallah.Kızlar bu arada araba değiştirdik yaa 4500 tl borç edindik. Önümüzdeki maaşla 2000 i odeyecez insallah öyle düşündük.. ayyy borç borç beni acayip sıktı..
Canım bende nazar falan diyip cekmek istemezdim daha da uzerime hic.tr_lelli çok geçmiş olsun canım. Evet nazar olabilir. Ben 2 yıl öncesine kadar pek inanmazdım. Ama 2 yıldır başıma öyle şeyler geldi ki artık inanıyorum.
Aslında biraz da kendimiz çekiyoruz. Sosyal medyada paylaşım yaparak.
Bana da en çok " ne çok geziyorsunuz" diyorlar. Yav arkadaş size ne. İster gezerim ister evde otururum.
Siz biliyorsunuz kış boyu para koyuyoruz kenara. Yazın da geziyoruz. Herkesin hayata bakışı yaşam tarzı farklı.
Evet yurtdışına da çıkıyoruz. Haftaya da gideceğiz. Daire kiralıyoruz. Yeri geliyor mutfağımızda makarna yapıp yiyoruz. Oralarda da mümkün olduğunca az harcıyoruz ki daha sonra da başka yerler görelim.
Nazar için bol bol okumak lazım. Ben istediğim kadar yapamıyorum.
Kesinlikle ya. Allah korusun kem gözlerden nazarlardan...Canım bende nazar falan diyip cekmek istemezdim daha da uzerime hic.
Ama artik nazardan ziyada kotu kem gozlulerin gözu kaldigini dusunuyorum.
O eltimi annem tanimaz yani yolda gorse bilmez kim oldugunu gorusmediler hic kaza zamani evimde gorunce kizim onun gozleri dönüyor resmen dikkat et dedi bana.
Annemin bile dikkatini cekmis.
Hani digerlerinide sevmem onlar da beni sevmez eminim
Baska bir arkadasim kaynimin yaninda calismis bi donem.
Ama kaynim oldugunu bilmiyordu.
Bende orda calistigini bilmiyordum.
Tesaduf anlatirken aa benim kaynim o dedim.
Kizim senin eltin ne fena bisi dedi bana.
Gorgusuz, sacma sapan bi tip ne konusma ne adap hic bisi yok dedi.
Ki cok aile ici olaylarimi bilmezdi bu arkadas anlatmamistim.
Yani bu sahisda extra bi iticilik var.
Arabamiza bindi yaz basiydi kaynim esimden arabayi istemis karisini otogara birakmis o aksam arabanin akusu bosalmis esim eve gelemedi.
Hepsi mi tesaduf
Yani bu kadin nezaman isin icinde olsa bisi oluyo.
Ya kavga ediyoruz.
Ya arabamiza bisi oluyor
Ya esime bisey oluyor oluyor yani illa oluyor.
Kötuyu dusunup kotuyu cagirmak istemiyorum ama bazilari cidden fesat.
Allah evimizi sevdiklerimizi korusun bunlardan.
Hayırlı olsun arabanızKızlar bu arada araba değiştirdik yaa 4500 tl borç edindik. Önümüzdeki maaşla 2000 i odeyecez insallah öyle düşündük.. ayyy borç borç beni acayip sıktı..
Ahh canım şöyle güzel geçinen eltilere hayranım. Benim elti benden 7 yaş büyük. Zeka küçük. Hep pof poflanmış beni asla kabul edemefi.Aksam esimi aradim baktim saat 8 adamin sesi cikmiyo arardi beni.
Ben hastanedeyim dedi bi ciglik attim kazami yaptiniz nolduuggg diye.
Dur sakin ol klima carpmis beni midem cok kotu sıtma tuttu falan dedi.
Adam gittigine pisman oldu.
Gitsinde istemiyordum ya.
Igne vurdular simdi dinleniyorum dedi.
Adamin hic bisi yoktu evden giderken tamam klima carpmistir ama bizim koyden donerkende klima hep acikti kimseye bisi olmadi.
Kizlar ben nazara geldigimizide dusunuyorum.
Ozellikle esimin ailesi.
Nezaman onlardan bisi olsa basimiza bisi geliyo
Ozellikle kucuk kaynim ve onun karisi (ayrica sevmiyorum onlari duble yani)
Herseyde gozleri kaliyo.
Arabamizi aldik simdi onlarda degisiyolarmis daha iyi bisi alcaklarmis
(Gorusmuyorum ama haberi geliyo bi sekilde)
Karisinin bakislari bike yilan yilan.
Kaza yaptigimda evime geldi ilk defa geldi.(gorusmedigimden evime gelemiyorlar) kadin butun odalarimi gezdi manyak.
Gecenlerde mecburi gorumcelerimle bir araya getirildim esim tarafindan anlattim sizede yani ben istemedim onlar bana yanasiyolar sonra gorumcelerim resim cekiyolardi aksam bunlari sosyal medyaya atmislar bu da gormus niye ben varmisimda o yokmus diye trip atmis.
Sanki ben merakliyim.
Yani kadin benim oldugum yerlerde olcak illa sohbetim falan yok kendini hep one atmak istiyo
Kisilik bozuklugumu var , ezikmidir nedir.
Bu kadinin beni surekli takip ettigini dusunuyorum.
Yani nerde napiyorum hani bence bizden hep bi haberi var.
Ve kem gözlu kesinlikle
Hislerimde hic yanilmam.
Esim 20 yildir arac kullanir kendi 1 defa ufak bile kaza yasamamistir bi surtturme bile cizik bile.
Bu arabayi aldik alali 3 defa vurdular arabaya.
Bunlar 100bin tl arabalarda geziyolar diyen laf ediyolarmis.
Ne munasebet?
Kime dert?
Borcunu sıkintisini ben cekiyorum bu bos konusanlar ne meraklikar.
Ya mubarek gun kotu dusunmek istemiyorum ama bu insanlardan bana nefret geldi.
Allah evimden ocagimdan ırak etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?