Küçük Düşün Büyük Olsun!

Domatese bulasinca bi bitmiyo ya.
Ama hazir elinin altinda iyi oluyor
Gecen sene benimkilerin hepsi bitti.
Bu yilkilerde biter.

Canim sen kirmizi biber 4tl almadim dedin ama bisi sorucam kirmizi biber koyim diyorum 4kavanoz kadar.
Yemeklere karistiricam birer kasik.
Tat versin.

Közleyip firindami soysam haslayip mi soysam (dis kabugu agiza gelince sevmiyorum ben)
Sonra rondolayip kaynatip kavanozlucam.

Merhaba hanımlar
dün harcamasız geçti sahilde piknik yaptık herşeyi de evden götürdük çok iyi oldu
ayın 15inde maaş yatınca aylık 400 lira ayıracağım kendime bundan sonra
harcamaları ordan yapıp ay sonunda kalan olursa birikime atacağım bakalım yetecek mi 400 lira limit koydum

anlattığın biberli domatesli kahvaltılığı biz de çok seviyoruz canım bu yaz çok yaptım
hatta onun için buzluğa biber koydum ama çiğden senin gibi pişirmedim yıkadım kuruladım çok küçük olmayacak şekilde kesip koydum buzluğa canımız isteyince çıkarır tavada az yağda çevirir öldürürüm domates konservem de var ondan dökerim içine sarımsak tamam
sen de pişirerek koy bakalım sonuçları bekliyorum belki seneye ben de öyle yaparım

Yapicamda bi yerde takildim bunu disarda saklayabilirim dimi sence?
Icine tuz sirke yag gircek saklanir gibi geldi.
Risk aliyorum :)
Giden 10tl olsun artik.

Esim 4 de gelecek bi hava alim dedi hemen yemeklerimide yaptim.

Mercimek corbasi
Orman kebabi
Pilav
Karpuzuda esim alacak.

Camasirlar yikaniyor.
Ütü yapicimm simdi

Esim 4 de gelecek bi hava alim dedi hemen yemeklerimide yaptim.

Mercimek corbasi
Orman kebabi
Pilav
Karpuzuda esim alacak.

Camasirlar yikaniyor.
Ütü yapicimm simdi

Kolay gelsin
Ben de ütüyü yeni bıraktım. Bir kaç parça zor ütülenen şeyi de temizlikçi ablaya bıraktım.
Ocağa kıymalı şehriye çorbası koydum.

Sulu yemek ve çorbalarda kıymayı sevmiyorum ama kıZım için yaptım.

Afiyet olsun kuzuya.

Kızlar çabuk çabuk atlayarak okudum. Oğlum hazır uyumuşken bir bakayım dedim
Bileziği 6 ayda mı alacaksınız. Doğrumu anladım.
Aslında katılmak çok isterim ama kafamda deli sorular.
Benim minik kumbara doldukça tümleyip altın hesaba yatırıyorum. Ayda 350 tl gibi bişiy birikmiyor bayram münasebeti ile bu ay 320 tl birikti. Ben 1 gram parası biriktiriyorum eşimde 100 tl veriyor. Bu parayı 1.5 yıl sonunda evi kapatıtken katlı yapıcaz 6 ayda biriktirip alsam 1 yıl sonra bozmak kar sağlar mı. Bozmaya gönlüm el vermez üzülürüm ya. Ama bozmazsam kredi ödenmez .
Bu parayı biriktirirken bile çok zorlanıyorux tek maaş kredi araba zımburtı masrafları bebenin masrafları maaş düşük derken zar zor 200 250 tl birikiyor.
Katılmayıda çok istiyorum ama çok iyi olurdu.
Bidon olayı süper 6 aylık bidon yapabilirdçm ama elim varır açarım alırum evde benle bir durmasın o para diye hesaba yatırıyorum. Sonuç o da altın o da altın ama biri canlı altın şıkır mıkır bilezik ahh ahh.

Valla bidon yapıp tümleyen arkafaşlarım helal olsun bize 60 tl yi tümlemeye surat yaptılar. Nereye veriyorsunuz çok fazla bozuklukları.

Canım normalde kiracı öder
Ama eski kiracınsa madfi durumları kötüyse ev sahibide yaptırabilir.

Annem oğluma bot parası verdi. Bir montu kaldı onuda peşin uygun birşey alıp taksife girmeme kararı aldık.

Şu bilezik için fikir verin. Eşimle de konuşayım kıyıp kıyamama konusunuda dinleyim kendimi.

Bir arkadaşta çocuk için para biriktircem 300 küsür gram borcum var diyordu.
Canım 2 çocuksa borç parasını tamamla hak geçmesin. Tek çocuksa ev peşinatı yaptıysanız bu konuda kendini sıkma ne kadar birikirse biriksin.
Bizde öyle yapıcaz kredi fln bitsin yatırımlık arsa alıcax. Oğlum için istiyorum sonrada işe girmeye karar verdim 1 1.5 yıl sonra kısmetse para biriktirip oğlumun üniversite tercihinde ya da onun yurtdışına gitme isteği olutda diye birikyirmek istiyorum. Tabi bu paradan hiç haberi olmayacak vakti gelince öğrenir.

Canim 1 sene cok uzun bir zaman degil insAllah altin kaybettirmez sana.
Benim yakin zamanda bozdurma gibi bir niyetim yok o sebepden altin almayi seviyorum ben.

Bu arada sacima bakim yaglari surdum 2 saat kalicak.
Utu yaparken onada bakim yapim dedim
Hepsi bir arada halledelim.
Domateslere girisicem sonra epilasyon isim var azicik.
Kasimida aldirmam lazim bir ara.

Yaaa gunler yetmiyor sanki bazen hic oturmadan gün bitiyor bende.
Buzlugumu yeniden duzenlesem yer acilirmi bi de onu dusunuyorum.
Kiymalarimi hep annemin buzluga koyduk.
Biraz daha mutfakda elemek istediklerim var.

Z zynpzeynep . 14. yapim mi seni?
Bilenzik aldirim mi sanada
Karalisteye yazim mi seni?
Napican? Bilenziksizmi kalican? :)
Şimdi gördüm etiketlemişin canım ayy yaz demek istiyorum ama 1 yıl sonra bozdurucam elim mahkum o yüzden düşünüyorum. Evde para durmasın diye hesaba yatırıyorum. Akşam eşimle konuşayım yazıcam canım.

Kızlar ya elimde kırmızı bibetim var. Bu yıl sos salça konserve yapmadım.geçen yıl bozdum ziyan ettim risk alamam.
Onu rondodan geçirsem domates gibi poşetleyip kıysam yemeklere salça niyetine kullansam olurmu deneyen var mı

Bir de 6 ayda biriktiricez dimi kaçırmadım.
Bu ay başlayıp hangi ay bitiyor martta mı

Canim guzel olur birlikte diye senide etiketledim.
Yani zevkli olur diye.
Ama dedigim gibi kisa donemde bozdurunca kaybin olur o sebepden ısrar yok.

Mazereti olana mazeret izni veriyoruz
Ama gönlum hepimiz birlikde biriktirelim istiyor.

Közleyip yada haslayip posetleyip buzluga koyuluyorda kirmizi biber rondololayip bende denemedim.
Kaynatip rondolayip sos gibi deneyesim var benimde.

Evet canim ekim baslangic Mart sonu son.
Martda alicaz.
Biberi çiğden koyayım yine risk alamıcam.
Off nasıl heveslendim. Eşimle konuşayım. Bilezik alamasam da hesabıma yatırfığım için sizinle biriktiririm.
1 yıl sonunda bozma durumu olmasa süper olurdu.

Kizlar esim geldi yemek hazirladim.
Bi abi var esimin yillardir tanidigi ama samimi degildir hani gidip gelme yok kahvede falan gorusur
Ama taniyorum gormuslugum var.

Adam esime demiski taksidim var senin kartdan cekelim ben sana odim.

Esimde param yok demis.

Bu adam yillar once esime borc takti bi de utanmiyor yillar gecince unuttuk mu zannediyor napiyor.

Esimde bu insanlarda hic utanma yok diye dert yandi bana.

Bende esime kimseye borc verme kardeslerinede verme diye soyluyorum bana kiziyosun ama o parayi borc vercene kenara atalim.

Bizim kim elimizden tuttu diye beynini yikadim azicik.

Ben sana kendi ailene verme diyorum ama benim ailemede verme (bizden kimse istemez zaten) babama dahi verme bende borc oduyorum de yedirme parani kimseye dedim.

Yani boyle demem gerekiyordu.
Ki gercekden eve giren bi esimin maasi bir de kira.

Baska gelirimiz yokki.

Kirayida saymiyorum 2 sene uzerine bide ekleyip arabanun kredisinu oduyoruz varsayarak hesapliyorum artik butcemizi.

Su borc isteyen insanlar nasil bukadar rahat isteyebiliyorlar saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…