- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Yae belki deme sende gel beBilezik mi alıyorsunuz siz
Yurda dönünce bi hesap kitap yaparım. Belki ben de katılırım
Oooo annende uye olsun gelsin onun nickini etiketlim.Kızlar ben alamıcam ama anneme kaldırcam.öyle bir heveslendirdiniz ki sormayın. Annemi aradım marta para biriktir bilezik al harcama dedim heves etti.
Canım yok o üye olmaz. O biriktirdikçe yazarım size. Pek hevesli değildir. Resim çektirtirse eklerim. Bak dedim kızlara yazcam biriktirdiğini ona göre kaytarmadan biriktir.Oooo annende uye olsun gelsin onun nickini etiketlim.
Sana hava aticaz biz annecinle
12 ( M maviduvar1 da olursa 13) iste okadar bilenzikle seni rencide edicezzz
Ay saka bir yana daha coklari senin olsun kuzu
Eger annen alicaksa seni onun adina etiketleriz sende koluna takar benimmis gibi cek pampa dersin bize.
Resim atarsin.
Cogalalim.
Bilezikler cok gozuksun.
Topigimiz zengin gozuksun.
Daha rezidans aldircam ben size hele durun.
Benim annemide kandirim bak iyi aklima getirdin amaCanım yok o üye olmaz. O biriktirdikçe yazarım size. Pek hevesli değildir. Resim çektirtirse eklerim. Bak dedim kızlara yazcam biriktirdiğini ona göre kaytarmadan biriktir.
Canım biriktirin çok mutlu oldum annemi bile gaza getirdim. Öncelikli hedef krediyi bitirmek.
Www. Canim aynenCnm ben ilk defa dolmalik biber atacagim buzlga sen nasil atiyorsun
Aldır canım annemde potansiyel var ama dediğin gibi çok ıvır zıvır alıyor. Al dedim oğlanın sünnetinde takarsın. Hefes etti.Benim annemide kandirim bak iyi aklima getirdin ama
Bu aksam konusucam onla.
Onada 2 bilezik 4tane falan (belki daha fazla)ata aldirttim.
Annem ivir zivir cok alir.
Aman lazim olur aman lazim olur.
Atmaz biseyini biriktirirdi.
Biraz asti onlari artik attiriyorum atiyor az da olsa.
Ve boyle harcama altin al diye diye okadar aldirabildim.
Koye gittik kurban falan derken 3 aydir altin alamadim ya dedi gecen.
Yani alisti .
Onada soylim alirsa onuda paylasirin ben de.
Hayirli olsun simdiden canimKızlar bugün araba baktım.48.000 TL ye anlaştık.Yarın kredi işimi halletçem.Bir miktar birikmiş var.Borca girmeyi de hiç sevmiyorum ama borçsuz da olmuyor.Pratiğimi arttırmam gerek.Yarın bankalara uğrayacağım ya vakıf ya halk bankası düşünüyorum kredi için
Yaaaa hay sen cok yasa ettik mi 13.tr_lelli iyi akşamlar bende varım bir bileziğe, niyet ettim sizinle. Allah utandırmasın inşallah birikim yapıp alabilirim sizlerle. Çok fazla gram olmaz belki, asgari 10 gram almak istiyorum. Bu arada kışlık hazırlayanlar afiyet şifa olsun. Kıyafet alanlar iyi günlerde kullansınlar, araba alacaklar kazasız sağ salim kullanmak nasip olsun. Hastalara acil şifalar limonlu tarçınlıkek inşallah mavimli gibi sende kavuşursun ikizlerine. Lellim sende iyi ki varsın. Bizi gaza getiriyorsun.
InsAllah canim.tr_lelli o bilezik allahın izniyle alınacak :)
Yaaaaaaa nasil ozlendin bilseeennn.Ben de geleyim 15 olsun o zaman.
Topiginizin avukatı geldibenim başım kel mi? benim de olsun bileziğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?