1300 mü? Hangi semt orasi?Kızlar hani sıkisigiz diyosunuz ya inanin bizde suan oyleyiz.
Ben oyle ortaya attim heveslenelim diye.
Kendimede gaz verdim yani.
Esimle konustum 2 ay bana dokunma dedi.
Ben o parayi oyle boyle alicam.
O bilezigi alicam dediysem alirim ben :)
Yani su parasi bu parasi dicem isticem yuzduzluk yapicam.
Kirayi esim 900tl yapmis.
Her ay 50tl arttiriyoduk bu sene 100 olcak dedim.
Ayrica bisi sorucam kombiye bakim yaptirmis kiraci tamam kombi dermirbas ama kombiyi suan kiraci kullaniyo ona zimmetli bir sekilde bakim parasini onun vermesi gerekmiyor mu?
120tl kesicem demis kiradan
Ayrica gercekden muhitimize gore gayet uyguna oturuyor ciksa 1.300tl kiraya verebilecegim bir daire
canim betahcg degerim katlanarak artmiyor dolayisiyla biraz skntili.yani saglikli olmayabilir sali gunu yine dr. Randevum var bakalim ne diyecek. Sagolasin
elenaferrante canim gozumden kacmis olabilir kizin kac yasinda suan?
Bebisin cinsiyeti ne?
Aralarinda cok yas farki olmicak sanirim.
Oooo bende biriktirdigim paralari sacarim suralar
5-6kisi olalim daha hevesli olur.
Ay belirleyelim
O ayin misal 20sinde herkes almis olsun.
Gr fiyat mebla siniri koymicam.
Cunki hepimizin geliri gideri harcamasi farkli.
Amac kolumuzda 1 bilezigimjz bir yatirim amacimiz olsun.
Ben aklima gelenleri etiketlicem yinede unuttuklarimda gelin cabuk buraya hemen hemen kosun :)
@Papatya
chericherilady
@guiding1
@Mi_a
mornergis
@Esmaelif39
Z zynpzeynep
elenaferrante
hawar
@nora2010
sempatik_kiz
@joeyfun
@gulfemhatun
@limonlutarcinlikek
ege_sny ve zelalke siz kafadan benimlesiniz sizi birakmam
Alalim bilezikleride bizimle olmayanlara havamizi atalim.
Yaşa beeee!Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir gün diliyorum
Lellim yaz bakim benide o listeye. Elalem bilezik görsün demi
Kumbaradaki paraya güvenip ondan atıp tutuyorum böyle
Mart sonuna doğru kumbaramın 3/4'ü dolmuş olur muhtemelen. O zaman açarım Allahın izniyle
Kumbaradaki para ile bilezik almak istiyorum
Ooo becerikli hamarat hatun seni.tr_lelli çok hoşsun yaa valla sabah sabah ne iyi geldin :)
Ben de dünden aldığım biber ve domatesleri tavalik hazirladim, soğumasını bekliyorum.Poşetleyip dondurucuya atacağım, bi poşet de dolmalik biber temizleyip attım. Eşim hala uyuyor, gürültü olmasın diye temizlik dw yapamiyorum. Bi bulasik makinam çalışıyor o kadar.
Cnm ben ilk defa dolmalik biber atacagim buzlga sen nasil atiyorsuntr_lelli çok hoşsun yaa valla sabah sabah ne iyi geldin :)
Ben de dünden aldığım biber ve domatesleri tavalik hazirladim, soğumasını bekliyorum.Poşetleyip dondurucuya atacağım, bi poşet de dolmalik biber temizleyip attım. Eşim hala uyuyor, gürültü olmasın diye temizlik dw yapamiyorum. Bi bulasik makinam çalışıyor o kadar.
Cnm ben ilk defa dolmalik biber atacagim buzlga sen nasil atiyorsuntr_lelli çok hoşsun yaa valla sabah sabah ne iyi geldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?