Küçük Düşün Büyük Olsun!

anladım canım ben iki türlüsünü de gördüm ev sahibiyle kiracının anlaşmasına bağlı aradaki iletişime bağlı aslında
bir tanıdığım var çok uyguna oturuyo evde ama eski ev değişiklik yapmak istiyor ev sahibi kabul etmiyor bana kirayı tam öde düşmem kiradan diyor o da mecbur cebinden yaptırıyor

yaptırdığı şeyleri kiradan düşen arkadaşım da var ama kiracınız mutlaka sizi aramalıydı haber vermeliydi

ayyy hadi insallahh.. dualarim seninle, güzel haberlerini bekliyoruz :)

tr_lelli eşinin iş fikri çok mantıklı geldi bana :) insallah gönlünüzce olur. Akşam yine yemeğe davetliyiz.. giderken ev hediyesi almam gerek.. evi bi karıştırayım var mi hediyelik birseyler bakim.. çok az harcligimiz var eşimle idare etmek için uğraşıyorum :) işten eşim aldi beni pazar a uğradık,
1.5 tlden 3 kg patlıcan
1.5 tlden 3 kg domates
1.5 tlden 2'kg biber
3.5 ten 2 kg üzüm
1 tlden 1 kg patates
1 tlden 1 kg soğan aldik toplam ne ediyor 21 tl harcadik. Patlıcanları hemen karnıyarık lik kızarttım soğumasını bekliyorum. Poşetleyip dondurucuya atacam.. biber ve domatesleri de yarin tavalik yapıp atacam insallah.. kirmizi biber cok az vardi pazarda ve pahaliydi almadi kg 4 tl.. aman kalsin dedim.

Bana bu kadının öneren arkadaş kadın için dediki çok güzel yemek yapar çocukları ile çok ilgilidir fakat ağzı çok gevşektir batavatsızdır nerede ne konuşacağını bilmez bazen
Başka bir arkadaş sen onunla yapamasın çok fena bir kadın seni susuz götürüp getirir
Başka biri dediki çok gezentidir girip çıkmadığı ev yok
Başka biri çocukları çok şımarık ve küfür baz b ( bu arada onunda 2 kızı var biri beşinci sınıfa başlayacak biri birinci sınıfa)
Ve bunları söyleyen insanların hiç birine ben sormadım kendileri gelip bana söylediler
Birde kadını görünce sonradan hatırladığım bir mevzu var ben küçük kızıma hamileyken Dr gidip geliyordum bazen sokaklara karşılaşıyorduk i
ben yürüyorum oda karşıdan geliyor bana dediki sen daha doğurmasın mı ben durup suratına bakmıştım sadece

İnsan hep olumsuz yorum duyunca soğuyor
Şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam
Bir yandaysa kadın belki kendini bu işe göre aya almıştır

Yaaa -ler dedigine gore ikiz
Yaaaaa cok sevindim nasil istediginizi biliyorum Allah size bagislasin saglikla gelsinler insAllah canim.

zelalke canim esim batti daha once diyodum ya kardesleri yuzundendi.
Onlar esimi yediler.
Esim normalde kafasi calisan bi tiptir.
Yani nerde ne kâr eder nerde neyden kazanir bilir.
Yani yarali parmaga isemez derler ya öyle biridir.
Yani soforlukle baslayip personel muduru oldu.
Asgari ucret bile almiyordu calistigi is basina kilometre basina para alip basladi soforluge baslarkende sigortasids yoktu
Sonra isi ogrendi firmalara sevdirdi kendini guvendiler.
Simdi esimin sirketini esim var diye tutuyorlar
Yani esim isten ciksa firmada diger firmalarla uzalasamaz.

Daha yeni bir firmadan belge almislar.
Takdir belgesi gibi bisi.

Yurt disindan gelen yabanci misafirlerle ilgilendiler calistiklari firmanin misafiriydi bunlar.

Onlar gezdirildi isleri halledildi surekli otellerinden alindi birakildi organizasyonu esim yapti.
Adamlar cok memnun kalmislar.

Yani esime bu konuds guveniyorum.
Benim parami ziyan etmez.

Iste mantikli bir is batak kacak gocek yok.
Yalniz firmayla isimiz biterse arabayi satariz en fazla parasini atariz bankaya.
Yada yazligi aliriz nakit pars olur elimizde

Birde esimin borca girmesini istiyorum.
Yazligida suan almicana gore kanina girsemmi.

Araba zaafi var zaten.
Ben destek olursam alir.
Bana sormadan almaz.

11 kişidemi kaldık öyle kiyidan köseden bakmayin gelin 15 düz yapalim hadi be.

Arkadasima gittim kahve icmeye geldim
Evi supurdum.
Hemen yemek attim ocaga

Arkadasim benim icin domates dikmis bi de bi cicek adini bilmiyorum pembe cicek veriyormus.
Yaa nasil sevindim.
A101 saksı gelicek ayin 16sinda
Alicam 3 tane daha.
Kis cicekleri dikicem.
Bi suru cicegim olsun istiyorum.
Ama evde olmaz balkonda bakicam.

hawar bakıcı kararı vermek çok zor olsa gerek
Okul saatleri şuan senin idare edebileceğin gibi duruyor
Eğer vazgeçersen hemen söyle biraz durumuna bakar sonda yine ararsın bir bakıcı

tr_lelli hadi bakalım maşallah bugün evden çıkmadım su söyledim 7 lira verdim kalan 3 lirayı kumbaraya attım
Parayı biriktireyim olmadı kumbaradan da destek alıcam
Pizza yaptım sular kesildi of

Kızlar kuaföre gittim kaș bıyık için eşimden 10 tl aldım bendekiler kalsın diye :) . Bi de misafir geldiğim eve 6 lı cay bardağı ve altliklari olacak sekilde set hediye getirdim. Evde vardi bedavaya geldi, eşim de tatlı aldı. Şuan misafirlikteyiz yardim ettirmiyor ev sahibi, ben de sıkıldım oturmaktan size yazim desim tr_lelli bu gidişle bana altın set aldiracak :)

İnşAllah kuzu
Doldurcaz kolunu boynunu

Bugunde doyduk çok şükür
Yarin belki pazara gidebilirim kararsizim.
Biber maydanoz almak istiyorum.
Usenmezsem giderim.

Tanidik hem emlakcilik hem muteahhitlik yapan bir abi bizimkilerle gorusmek istemis aiy ben bi heveslen :)
İmar durumu bellimi oldu noldu.
Binbir hevesle bekliyorum ya.

Bu da olursa bir an önce tüm istediklerime ulasirim sanirim.
Buraya yapilacak yeni daire demek =500.000tl demek.
Yeni evlerin fiyatlari boyle artik buralar.
500-600-700 gidiyor.
Ben otururum ama kiraya vermem.
Aiy bi yapilsinda.

Hayaller hayaller.

Kınadaydım baktım millet hep sarı ben erteliyorum boyayı.Gittim ombre yaptırdım saçıma 160 TL verdim geldim :)

Bilezik için de ayrı birikim yapıcam takıcaz o bileziği kollara :))

Kınadaydım baktım millet hep sarı ben erteliyorum boyayı.Gittim ombre yaptırdım saçıma 160 TL verdim geldim :)

Bilezik için de ayrı birikim yapıcam takıcaz o bileziği kollara :))
Yaa evet herkes ombreli
Ben cesaret edemedim
Yani daha once rofle golge kullandim sariyi cok begenmeme ragmen kendimde sevemedim sanki.
Senin icine sindimi begendin mi?

Yaa evet herkes ombreli
Ben cesaret edemedim
Yani daha once rofle golge kullandim sariyi cok begenmeme ragmen kendimde sevemedim sanki.
Senin icine sindimi begendin mi?

Beğendim şu an kınadayım pek bişey anlamadım eve gidince detaylı incelicem :))

sagolasin canim. Ya şoyle betahcg degerim cok yukselmiyor dr kontrolundeyim. Bakalim saglikli olurlar insallah

Ay sen hamile misin? Hayırlı olsun inşallah

Selamlar
Okuyamadım geçmişi hiç.
Biz tatilden döndük evimize. Kızım grip oldu, burnu akıp duruyor. Bir de pişik olmuş, acısından yürüyemiyor bile.
İştahı da az. Şimdi mamasını içirip uyuttum. İnşallah toparlar. Onu böyle gördükçe içim parçalanıyor.
Havuzda üşüttük diye vicdan azabı çekiyorum.

canim betahcg degerim katlanarak artmiyor dolayisiyla biraz skntili.yani saglikli olmayabilir sali gunu yine dr. Randevum var bakalim ne diyecek. Sagolasin

elenaferrante canim gozumden kacmis olabilir kizin kac yasinda suan?
Bebisin cinsiyeti ne?
Aralarinda cok yas farki olmicak sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…