- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
anladım canım ben iki türlüsünü de gördüm ev sahibiyle kiracının anlaşmasına bağlı aradaki iletişime bağlı aslındaSormadi.
Bende esime fisini iste dedim.
Makbuz fis resmini ceksin yollasin dedim.
Demirbas okey ama suan o oturuyor o kullaniyor
Ben kiraci oder diye biliyorum.
Musluk bozulsa demirbas diye ben mi odicem.
Yada ne bilim dolabin kapagini tamir etse.
Annemlerinde kiracilari var eve dolap alip birakan raf koydurup birakan kirigini dokugunu yaptiran tipler.
Bu 50tl bile mizirdaniyordu bakti cikamicak 100 e razi oldu sanirim
Evim buyuk ve eski degil.
1 300 ederi var rahat.
Ama kiraci 5 senedir icinde cok zam yapilmiyor.
ayyy hadi insallahh.. dualarim seninle, güzel haberlerini bekliyoruz :)zelalke canim beni etiketlemissin sagol. Ama birikim adina sadece gereksiz seyleri almamaya calisiyorum. Ama moral olsun diye cok diserda yiyoruz ayrica bir ceyrek aldim aferin bana. Bebek mevzusu da hala beklemedeyiz. Bebek var ama degerlerim duzenli yukselmiyor. Hep kontrole gidiyorum. Sali gunu yine gidecegim bakalim insallah saglikla buyur icimdeki mercimekler
Bana bu kadının öneren arkadaş kadın için dediki çok güzel yemek yapar çocukları ile çok ilgilidir fakat ağzı çok gevşektir batavatsızdır nerede ne konuşacağını bilmez bazenhawar , içine sinmeyen birine çocuklarını bırakabilir misin bilemedim. Kadının çalışmaya ihtiyacı var da bu şekilde bir anda ortada kalırsa onun için de kötü olur. Zor bir durum hakikaten. Çevredeki insanlardan gelen şikayeler hangi konularda? Ona göre yorum yapayım. Mesela bizim bakıcı abla da inanılmaz çok konuşur. Ama bu durum bakıcılığını etkilemiyor tabi. Çocuklarda olumsuz etki yapacak bir davranışı var mı ona bakmak lazım.
Yaaa -ler dedigine gore ikizzelalke canim beni etiketlemissin sagol. Ama birikim adina sadece gereksiz seyleri almamaya calisiyorum. Ama moral olsun diye cok diserda yiyoruz ayrica bir ceyrek aldim aferin bana. Bebek mevzusu da hala beklemedeyiz. Bebek var ama degerlerim duzenli yukselmiyor. Hep kontrole gidiyorum. Sali gunu yine gidecegim bakalim insallah saglikla buyur icimdeki mercimekler
İnşAllah kuzuKızlar kuaföre gittim kaș bıyık için eşimden 10 tl aldım bendekiler kalsın diye :) . Bi de misafir geldiğim eve 6 lı cay bardağı ve altliklari olacak sekilde set hediye getirdim. Evde vardi bedavaya geldi, eşim de tatlı aldı. Şuan misafirlikteyiz yardim ettirmiyor ev sahibi, ben de sıkıldım oturmaktan size yazim desimtr_lelli bu gidişle bana altın set aldiracak :)
Yaa evet herkes ombreliKınadaydım baktım millet hep sarı ben erteliyorum boyayı.Gittim ombre yaptırdım saçıma 160 TL verdim geldim :)
Bilezik için de ayrı birikim yapıcam takıcaz o bileziği kollara :))
Yaa evet herkes ombreli
Ben cesaret edemedim
Yani daha once rofle golge kullandim sariyi cok begenmeme ragmen kendimde sevemedim sanki.
Senin icine sindimi begendin mi?
sagolasin canim. Ya şoyle betahcg degerim cok yukselmiyor dr kontrolundeyim. Bakalim saglikli olurlar insallahYaaa -ler dedigine gore ikiz
Yaaaaa cok sevindim nasil istediginizi biliyorum Allah size bagislasin saglikla gelsinler insAllah canim.
sagolasin canim. Ya şoyle betahcg degerim cok yukselmiyor dr kontrolundeyim. Bakalim saglikli olurlar insallah
canim betahcg degerim katlanarak artmiyor dolayisiyla biraz skntili.yani saglikli olmayabilir sali gunu yine dr. Randevum var bakalim ne diyecek. SagolasinAy sen hamile misin? Hayırlı olsun inşallah
Selamlar
Okuyamadım geçmişi hiç.
Biz tatilden döndük evimize. Kızım grip oldu, burnu akıp duruyor. Bir de pişik olmuş, acısından yürüyemiyor bile.
İştahı da az. Şimdi mamasını içirip uyuttum. İnşallah toparlar. Onu böyle gördükçe içim parçalanıyor.
Havuzda üşüttük diye vicdan azabı çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?