Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evdeki bitmeden yenisi alinir bendede,cok nadirdir birseyin bittigi.
Bende senin gibiyim hiç sevmiyorum birinden bir sey istemeyi.

Günaydın kızlar
Amma çok yazıyorsunuz be...
Amannnnn tr_lelli benden çok kazansan da para biriktirmek gerektiğini mi öğrenmiş... öyle ama. Her daim parası olmalı insanın.
Benim çevremde kimse para biriktirmez. Hatta çoğunun maddi durumu da kötüdür.

Neyse bi dönelim de ailecek oturup maddi hedeflerimizi konuşup ortaya dökeriz. Sonra da başlarız birikime

Sen beni yaz bileziğe ancak ben bilezik işini sevmiyorum. Euro ve dolarla daha çok aşk yaşıyorum. Ben döviz alırım sizin bilezik parası kadar... olma mı?

Saol cnm
Bilezikler 22 gr oluyor biliyorsun. Bi arkadas 22 ayar altin biriktirip onlari sifir zararla üstünü ekleyip bilezige cevirmisti
Kim oldugunu hatirlayamadim
Ama kuyumcu ile bir gorus istersen

Ben oyle yapmistim.
Kuyumcu gr altinlari direk bilezige saymisti 24 ayar gr lari o gunku satis fiyatindan aldi ve cok uyguna gelmisti.
Normalde nakit alsam 145 tl.gr idi.
Ben gr i 137,liraya almistim.
Bu alti aylik surecte de oyle yapacagjm
Ekim ayinda 15 gr alabilecegim paraya martta 12 13 gr alabilirim heleki yilbasi gecicek asla tl biriktirmem. Bi ihtimalde olsa dusme riski var ama birikim oldugu icin cok takilmiyorum.

Günaydınlar
tr_lelli bilezik işi beni de heyecanlandırdı
hesabıma bir baktım yapabilirmiyim diye emeklilik hayali olan arsamızı aldık onun kredisi var biraz zorlarsam 10 grlık falan alabilirim.
Katılayım ben de aylık 250 kenara koyacağım diye en azından harcamalar dikkat ederim

Günaydın bayanlar bilezik işine girmeyi bende çok isterim ama ben esime lazım olduğunda varken yok diyemem ona sordum sen bilirsin dedi ama bizim öncelikli hedeflerimizin harcamalarimizi kısıp borçları bitirmemin olduğunu ben biliyorum aldığımda artık bende kesinlikle bozmak istemiyorum şuanda kumbaramda 915 tl var 2 küçük altinim da var geçen sene günden kalan (buyil da taburun gününe girerim) üzerini marta kadar toplarım diyorum ama uzun vadeli bozdurmamak daha bize göre erken gibime geliyor

Oooo yürü beee
Kim tutarr bizi hemmmennn yazdim kiii

M maviduvar1 sende eurolarin resinlerini atarsin seni sayamazsam oolmazzz sen juri olarak olmalisin.

Kız görende kuyumcuyla anlaştında bizim aldığımız bileziklerden yüzdelik alacaksın sanır

tr_lelli bende heveslendim ama biz bu ay ev taşıyacağız ve topraktan eve girdik onun taksitleri var ve ben oğlum sebebiyle çalışmıyorum. Eşime de bahsettim ama ayda 300-350 tl biriktirmem zor ve kısa sürede bozdurma durumum olacağından sesimi çıkartmadım

Sağlık olsun canim
Evinizde hayirli ugurlu olsun.
Toprakdan ev herzaman uyguna gelir cesaret edemeyenlerimiz var guvenemeyenlerimiz.
Biraz bahsedermisin?

Muhitden fiyatdan odeme seklinde.
Teslimatdan.

Ayrica kooparatif adi altinda dolandirilmis 2 yakinim var benim.
Pesinat aldilar sonra ev falan yoktu ortada ama baya bi sene onceydi
Suan hersey daha prosedrune uygundur

günaydın diye başlayacaktım
işlerden ve eskileri okumakdan tünaydın diyebileceğim
ama olsun bu topik hareketlensin yahu

maşşallahh listemiz aldı başını gidiyor:) tr_lelli dediğim gibi ekim- kasımda bende birikim olmayacak ama sonraki 4 ay gümbür gümbür geleceğim, o farkı da kapatıp bileennziikk takacağım koluma :) inşallah:) ama aramızda kalsın zulaya 100 tl attım, maaşa kadar gitmezse kar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…