- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
fnish hiç kullanmadım, memnun musun canım. benim daha 2 paket fairy duruyor, her biri 81 li.. hatta haftaya birini açmam gerekecek 4-5tane kalmış şuan elimin altında..bizim buradaki a101de finish bulaşık mak. tableti 101li 21 liraya düşmüştü
evde vardı tabiki stokluk aldım
arkadaşla yarı yarıya paylaştık
tanesi 20 kuruşa geldi 10 lira harcamış oldum
ben memnunum canım şimdiye kadar hep finish kullandımfnish hiç kullanmadım, memnun musun canım. benim daha 2 paket fairy duruyor, her biri 81 li.. hatta haftaya birini açmam gerekecek 4-5tane kalmış şuan elimin altında..
hayırlı olsun canım görevin
ohhh maşşallahh, bereketli olsun canım..Az önce kumbaraya 103 TL daha attim. Bugunki kumbaraya giden miktar 203 TL oldu
Faturaları henüz yatırmamıştım. Birazdan netten faturalarımı yatıracağım. Muhtemelen 400 TLye yakında onlar tutacak
annemde finish kullanıyor, o da çok memnunmuş.. ben bi de sıvı olanlardan denemek istiyorum daha kısmet olmadı bakalım denk gelsem sıvı olandan alırım..ben memnunum canım şimdiye kadar hep finish kullandım
fairy en iyi yıkayan ama en çok kalıntı bırakan kimyasalı en yüksek markaymış o yüzden tercih etmedim
etraftan çok duydum koku bırakıyor bardaklarda tabaka oluyor diye
Evet esimle birlikde ocak 1 de buyuk bir kaza atlattik.İyi dileklerin için çok teşekkür ederimtr_lelli
Sayfalardan okuyabildiğim kadarıyla ailen ile birlikte ciddi bir kaza atlatmışsın sanırım.
Çok geçmiş olsun.
Şimdi iyisin değil mi?
Evet esimle birlikde ocak 1 de buyuk bir kaza atlattik.
Cok sukur kalici bisey yok.
Ufak tefek agrilar harici.
Bunada sukur
Yiyecek ekmegimiz varmis
Tesekkur ederim dikkatin ve ilgin icin
Alisverisi bende iteliyorum paralar bitmesin yaaabenim de alışveriş yapmam gerek, ama acele etmicem beklesin bakalım, liste yapayım ben bakalım ne kadar idare edebilirim :)
Selam kızlar
tr_lelli kumbaraya 100 TLdaha attım
Bir tanıdığımız yurt dışına çıkmak zorunda kaldı. 3 yaşındada bir oğlu var. Ona ben bakacağım. Giderkende bana 150 TL bıraktı. 100 TLsini hemen kumbaraya attım
Oooo senin bilezik parasi subatda tamamdirAz önce kumbaraya 103 TL daha attim. Bugunki kumbaraya giden miktar 203 TL oldu
Faturaları henüz yatırmamıştım. Birazdan netten faturalarımı yatıracağım. Muhtemelen 400 TLye yakında onlar tutacak
Benimde ehliyetim yok acikcasi istanbul trafiginde korkuyorum cunku panikatak var bende.Selam kızlar bende ehliyet almayı istiyorum ankarada yaşıyoruz evliyim bu arada ama ankarada şehir içi trafikte kullanmak beni korkutuyor aslında soğukkanlı bi insanım bilmiyorum başarırmıyımkurs ücretleride arttmış ama o bilezik alıncak
Bitmeyen mercimek corbasi yaptim kanka bu aksam son amaakşam menülerini alalım lütfenn, ne yapacam hiç bilmiyorum..
Bens.
2_ege_sny
3_zelalke
4_ M muhendiseylul
5_ E Esila09
6_elecda
7_hawar
8_ @algernonacicekler
9_beren_naz
10_mornergis
11_chericherilady
12_sempatik_kiz
13_nazenin9320
14_ @Papatya
15_bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17__bloom_
18_aysenn__
19_ @Seyhan77
Bugunluk guncelimi yapmasamiydim.
Son 17gün.
Benide yazin?
Benimde bilenzigim olsun!
Ben eksikmi kalsaydim!
Diyen varsa beri gelsin.
Bilezik aldiran topik ayaginiza kadar geldi.
Lazer kesim, burma, hasır her turlu bilezik itinayla aldirilir.
6 ayda alinir hemen teslim edilir
20 olsak ya
hahaha ilahiii.. ovarlokçuya bağlaman da ayrı güzel :)Bens.
2_ege_sny
3_zelalke
4_ M muhendiseylul
5_ E Esila09
6_elecda
7_hawar
8_ @algernonacicekler
9_beren_naz
10_mornergis
11_chericherilady
12_sempatik_kiz
13_nazenin9320
14_ @Papatya
15_bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17__bloom_
18_aysenn__
19_ @Seyhan77
Bugunluk guncelimi yapmasamiydim.
Son 17gün.
Benide yazin?
Benimde bilenzigim olsun!
Ben eksikmi kalsaydim!
Diyen varsa beri gelsin.
Bilezik aldiran topik ayaginiza kadar geldi.
Lazer kesim, burma, hasır her turlu bilezik itinayla aldirilir.
6 ayda alinir hemen teslim edilir
20 olsak ya
hmmm bak uzun zamandır makarna yapmamıştım, kıymalı makarna ayran turşu olabilerr aslında, yazim bi köşeye bunları da :))Bitmeyen mercimek corbasi yaptim kanka bu aksam son ama
Pilav var
Ciger sote var
Ayrica domates soslu makarna yaptim ecük.
Ben cok gormek isterdim sizi ama saglik olsun.Aslında sizden çok özendim fakat 1-2 sene içerisindeki hayaller için birikim yapacağımdan üzülerek "bilenzik" atağına katılamıyorum.
Bizim kizlari durtmek lazim.hahaha ilahiii.. ovarlokçuya bağlaman da ayrı güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?