Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tamam kızlar ben de varım inşallah alırız
Bu yilbenim için yoğun geçicek bakalım
Gelebildigm kadar gelicem yanınıza
Biriktirebilirriz diye düşünüyorum insallahhh
Hobbaa ettik mi 20.
Gumbur gumbur geliyoruz.
Tamamdir kuzu yazdim senide kara tahtaya.

Canım bu tarz sehpalar pek çok sitede daha uygun fiyata var bi karıştır istersen ama çok kullanışlı olmayabilir biraz farklısı bende de var çünkü

Selam arkadaşlar iş çıkışı araba çalıştım 2. günüm iyiydi trafiğe çıktık.Otomatik araba kolay tabi manuel süremem ben :))

Dur kalk gaz fren kolay.Ayna bak sürekli aaa ne zor işler :))

Park çalışmam lazım ve geri geri gitme ileriki günlerde inşallah.Acaba tamamıyla pratikleşeceğim günleri görebilecek miyim.Çabuk gelse o günlerrrr :))

tr_lelli böğürtlen reçeli aldim, güzelmiş begendik :)
Kızlar nasılsınız bakim.. ben bayramda actigim kumbaradan kalan bozuklukları tümlememişim, gidip yoğurt, buzdolabi poşeti, reçel aldim, gerisini de tümlettim 35 tl etti, attim cüzdana :)

Cnm geldim)bayadır gitmiyordum buraya..Malum işyerinde kısıtlama getirdiler..cep telden de girmek sarmıyor:;;accık okudum buraları ..Galiba bilezik alıyoz)benide yaz bari canım)biraz birikim yapalım artık inş)Zaten kızçelerim için öyle bir niyetim vardıbahane olur yaz bakalım benide kara listeye

Cnm geldim)bayadır gitmiyordum buraya..Malum işyerinde kısıtlama getirdiler..cep telden de girmek sarmıyor:;;accık okudum buraları ..Galiba bilezik alıyoz)benide yaz bari canım)biraz birikim yapalım artık inş)Zaten kızçelerim için öyle bir niyetim vardıbahane olur yaz bakalım benide kara listeye

Merhaba kızlar
Gezi tatil vs sezonunu kapatıp yerleşik hayata geçtik.
Bugün Pazar'a ve markete gittim. Pazarda be harcadım bilmiyorum ama markete 207 tl verdim.
Halıları yıkamaya yollamıştım. 200 de ona verdim.
Ben bunları yazarken tr_lelli instagram da fotomu beğendi

Iyi aksamlar kızlar
Bir yerden bekledigim 35 euro vardı. Bugün o geldi. Hemen attım kumbaraya

Ne güzel kart borcumu sıfırladım derken. Hem derin dondurucu aldım, hemde evde ufak tefek tadilatlar yaptırdım.
Bir ayda 4500 TL harcamışız bile. Tabi bunu kac ayda öderiz orası muamma

Sen bugun bence bilezik parasini cikarirsin ha gayret

Azicik uzanabilirim sanirim artik.
Bugun buyuk erbas pek nazli
Karnim agriyo dizim agriyo diyip durdu

Karnina su, agri kesici, dizine agri kremi meyve kahve falan derken saat bu saat olmus.
Kucukerbasida doyurdum meyveledim.

Dukkani kapadim tamam daha bisi istemen dedim.

Bugun de yatak odamin camini sildiydim yanima kâr kaldi.
Yarin oglumun odasindan devam edicim.
Yoksa silemicem kalacaklar öyle

Arkadaslar ariyorlar sirayla
Okuldakiler diger arkadas falan.
Herkes tabi kurkcu dukkanina döndü.

Bu ara hic misafircilik oynayasim yok.
Islerle evle falan iyi geliyorum.

Günü bitirir yatariz o vakit napak dimi.

Kızlarrrrr terfiii ettim hem bugün arabamı aldım hem de üstüne terfi ettim ben şokkk 5 yıldır bekliyordum bu terfiyi :)) maaşım arttı 500 tl 3 ayda bir de. 1000 TL :)) fark ediyor

Arabanız ve terfin hayırlı olsun

İşin hayırlı olsun

Kızlar girmedim bir kaç gün yoğunluktan
Dün iş çıkışı alışverişe gittik kızıma çanta beslenme çantası kalemlik defter dalan aldık 200 tl
170 TL'de şu bakıcı olarak görülüyor baz geçtiğim kadının kızlarına defter kalem boya gibi kırtasiye malzemeleri aldım güle güle kullansınlar

Ama daha liste gelmedi ama acayip bir piyasa var
Yarında çıkışta misafirlerim var
Hafta sonu temizlik yapmam kışlık hazırlamam ayrıca kek poğaça yapıp dondurucuya atmam lazım okul başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…