Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy maşallah reçeller fazla degil mi kaç kişisiniz merak ettim ellerine sağlık bu arada

Yok cnm fazla gelmiyor hediye ediyorum zaten şimdiden 2 kavanoz kv ye 3 kavanoz eltime , 2kavanoz eşimin yiğenine ve 2 kavanozda halama verdim.. Şeftali konservelerimden de 2 tane hediye verdim. evde küçük kızımla birlikte 4 kişiyiz. marmelatları sulandırıp kışın kızıma vermeyi planladığım için o kadar çok yaptım

Ayrıca hepsi minik 250 grlık kavanozda ondan çok duruyor

Ellerine sağlık canım iyi günlerde sağlıkla tüketin inşallah.

Okul ihtiyaçlarını ve formaları aldık,paraları saçtık saçtık geldik. Bi kaplama kağıdını unutmuşuz onuda çıkar alırım.
Gelirken radyoda dinledim cumhurbaşkanı konuştu teog kalkıyomuş..nasıl sevindim yaa. Çocuklar perişan anneler perişan..

Aiyy Y yenidenn al bende de okadar
Ne ara ikadar para gitti yaw.
4 saatde paralari yidik geldik ya.

ege_sny yaaa eski gunler geliyo aklima bidonu gordukce
Esimi durtmem lazim bizde baslamaliyiz.
Adam kredi oduyor diye bidonu bosladi.

Carcabuk dolar umarim.
Izlemesi bile keyf .

Avm gittik.
Ayakkabisini ve kisa kol tshrtunu aldim okul icin.
Sonra aciktim dedi oglum pide yedik.
Ayakkabisi 185tl
Tshrtu 14.90
Yemekde 28tl tuttu.

keske bunlarla bitse

Sonra carsiya geldik (esim birakti giderken donerken taksiyle geldik o da 12 tl)

Okul icin 2 pantolon 2 swet aldik.
Pacasini yapmadilar
Swetinde bir kucugu sıkti (oglum gobuslu) 1 buyude boy ve kollari uzun geldi
Ayyy bunaldimmm bi de cok sicak kabinler dolu bayilcaktim.
Onlari terziye verdim tadilat icin kiyafetler 110tl tuttu (2 pant 2 swet)
30tl tadilata verdim.

Dahada bitermi

15tl berbere
35tl un,su ,muz, maydanoz, tukenmez kalem falan aldim markete verdim.

Aiyy gitti paralar .
Disari cikinca boyle oluyor
Gerci okul alisverisi olmasa gitmezdim.
Saglik olsun artik.
Defterler ve kislik bot harici pek eksik kalmadi oglumun.

Bir dahaki ay da botunu alirim.

Son gune birakmak hic iyi bisi degil ya.
Her yer kalabalik
Her yer sira kuyruk.

Lcw lacosteleri hem 19.90 hemde cok inceydi.
Magzadan 15tl aldim hemde gayet kalin.
Lcw iyice bozmus.

Ohhh be ev gibisimi var.

Pilavim var simdi de izgarada tavuk yapicam aksam yemegi niyetine.

kızlar

Pazara gittik kayınvalideme kek fanusu aldım yanında da 54 küçük kavanoz ve kapakları hepsine 62 verdim
1,5 kg kabak 3.5 lira
25 kg domates 30 lira

Ordan da manava gittik kahvaltılık pembe domates için ama ıvır zıvır aldı eşim bende biber aldım 42,5 da orası tuttu.. Biberleri pazardan almadığıma pişman oldum doğrusu..

dönüşte kızıma emzik aldık 47 lira
bim den bişeyler aldım 18 lira
sigara ve kızıma kraker aldık 11,5 lira

Bir çıkışta 215 lira gitti valla

Şimdi biberleri doğrayacağım tupperware e koyacağım , kavanozları da yıkar paklarım sabahta güzelce koliye doldurup doğru kayınvalideme... Menemenleri orda yapacağım bahçede daha kolay oluyor büyük tencerede kaynatınca

Ay bende esimi suan para olarak gormeye basladim
Adam 2 ay dokanma bana para yok dedi ya daha cok dokanasim geliyor

28tl attim ama zulaya naberrrr
Zula oldu 800tela.
Ayrica kumbarada da bozuklar var 40tl yakin.
Onlari oglumun okulu icin biriktiriyorum.
Harcliklarinida atar lazim oldukca alir (harcligi haftalik alcak bu yil)
Ortalikdaki bozuklari falan toplaya toplaya 40tl yapmisim.

2 gündür güncellememişim dürtmemişim sizi hiç de demiyonuz cıx cıx cıx

Bens
2_ ege_sny
3_ zelalke
4_ M muhendiseylul
5_ E Esila09
6_ elecda
7_ hawar
8_ @algernonacicekler
9_ beren_naz
10_ mornergis
11_ chericherilady
12_ sempatik_kiz
13_ nazenin9320
14_ M maviduvar1
15_ bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17_ _bloom_
18_ aysenn__
19_ @Seyhan77
20_ gulfemhatun
21_ KIZLARIMCANLARIM
22_ joeyfun
23_ @Mucizemkeremim
24_ yenidennn

Sanki 25 olmustuk ama son guncellemeler kalinca kacirdigim oldumu ya.?

Bizimle bilenzik yoluna baş koyan yoldaşlarım yukarida adini yazmayi unuttugum varsa piste alalım nütfeenn.

Bir adım önede ciksa anlarim ben.

Dip not: saklanmayın görurum.
Okucam gerci simdi geriye dönüp cımbızlarim

Selam kızlar
Kumbaraya para atmaya başladım yeniden. Bu yıl bi değişiklik yaptım. Geçen yıl sadece bozuk paraları atıyordum. Bu yıl kağıt 5 liraları da farklı. Bir yerde biriktiriyorum.

Bu yaz orada burada gezmekten hem beslenmeme hem de sporuma dikkat edemedim. Haliyle hem kilo aldım hem de şiştim. Pazartesi'den itibaren hem spora başlayacağım hem de beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım

1 Eylül'den itibaren tam 6 ay boyunca sadece 15 parça kıyafet alacağım diye söz verdim kendime. En son ağıstos 25 gibi bir pantolon almıştım. O günden beri mağaza bile gezmedim. Almak gelmiyor zaten içimden. Bu da iyi birşey

Yaz boyunca 3 ay kartımız 6 binden aşağı gelmedi. Bu ay 4 bine indirmek hedefimiz. İnşallah başarabiliriz.

Herkese iyi geceler diliyorum.

Kumbara almak yerine folyo ile sar. Masraf yapmamış olursun.bende küçük ped şişelerfr biriktiricem. Annemle yarışa girdik kim daha çabuk ve daha fazla biriktircek.
Nasıl hırs yaptın diyor
Para biriktirmeyi değil krediyi kapamayı hırs ettim.
Ooo eline koluna sağlık ne fazla yapmışsın Rabbim ağız tadıyla yemeği nasip etsin.
Dolma biber koydum bolca en sevdiğimiz
Koku olmuyor.birde standart şeyler var azar azar.

Bugün dışarı çıktık 4 tl çay parası. Oğluma oyuncak 13 tl masraf oldu.
8 tl de kumbaraya gitti.

A101 e bingo sıvı çamaşır deterjanı geliyor yanılmıyorsam 2500 kg yani emin değilim. 15 tl ( küsürleri olabilir) uygun mu sizce. Yedek alıcam birde yerel bir markette 1500 kg 8 tl hangisi mantıklı bilemedik.
İhtiyaçtan değil ama tüm kış idare etmez beni.kışın ortasında masraf etmk istemiyorum.

Çok koşuşturmali bi gün oldu, çamaşırlar yikandi, eşimin dayısıgil gelmişti ilçeden kv ye gittik onlar icin. Orda yemek yedik öğlen, sonra yine eve gelip islere kaldığı yerden devam ettim. Sonra hazirlandim iş arkadaşımın düğününe gittik arkadaslarla buluşup, yemekli düğündü. Aksam yemeğini orda yedik, sonra iki ev ziyaret ettik. İki farklı arkadaş. Yarın sabaha da kahvaltiya davetliyiz yine başka bir arkadaşa. Giderken börek simit falan alırız. Ayy çok yoruldum..

Okurken ben bile yoruldum.
Demek sabah kahvaltiya gidiyoruz tamam ozaman.
Sen konum atarsin :)

Sivi deterjan hic kullanmadim bende toz detj. Alip zulalamak istiyorum
Suan zulamda var ama acicam yakin zamanda.
Yerine tez elden koymam lazim.

Okurken ben bile yoruldum.
Demek sabah kahvaltiya gidiyoruz tamam ozaman.
Sen konum atarsin :)
Ayy sorma evde yemek pişmez oldu.. davet ediyorum da yok sen yoğun çalışıyorsun gerek yok Bizde olalım diyorlar, ya da çalışmayan arkadaslar oluyor bu sefer tamam diyip gidiyoruz.. şöyle bi hafta bana kimse dokunmasa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…