Ayyy duuuur hemen giyinip geliyorummm.Kızlar beklenen telefon geldi kv aradı yemeğe gelin diye :) valla bu aksam yemek derdi kalmadi, yarina allah büyüktr_lelli hadi koş gelll
Ayyy duuuur hemen giyinip geliyorummm.
Heycan yaptim hazir yemege konucam diye
Afiyet olsun canim.
Gerçekten insanlara iyi niyetle yaklaştım samimiyetsizlik buldum.Onlardan her yerde var.
Benim yengemde yani babamin kuzeninin esi (dostmu dusman mi belli degil) evime her geldiginde esimin maasini sorar.
Diger evden nekadar kira aldigimi sorar.
Oo koltukda almissin.
Yok unitede almissin.
Yok hali almissin.
Tuzunuzda kuru
(Arabayi gormedi daha sukur onada bisi der)
Ay neler diyor.
Ben iyi niyetle yaklastikca insanlar nekadar fesat.
Bende arayip sormuyorum.
Eskiden bayramlarda arardim.
Ev aldilar yillar sonra tokiden ev hediyesi,pastasi, kurabiyesi , mesrubati aldim gittim.
Hep hal hatir sorardim.
Artik aramiyorum.
Arayip bi de firca atiyo.
Siz ne buyuk bilirsiniz ne ararsiniz vs vs.
Yani sanki benim öz yengem.
Babamin kuzeninin karisi.
Babamlar gorusmuyor gitmiyor gelmiyor kopuklar kadin bana sitem ediyor.
Hayir sanki aldiklarimin parasini o oduyor.
Benimle sıkıntisini cekmis sanki
Sanki bana borc vermis.
Cok degisik bu insanlar taniyamiyorum.
Akşamdan kalma köfte patates yemeği arpa şehriyr salatası varfı bitti makarna yapcm senin yemek derdin bitmiş gerçi fikri olmayanlara fikir olabilir diye yazdımkızlar akşam yemeği menülerini alsak:) yine akşam yaklaşıyor ve ne yemek yapsam moduna girdim..
A101 ve bimin ununu kullanıyorum hep.elersen sıkıntı yyokbirkere çuval ipi çıkmıştıOglumun yeni okuluna gittim.
Mudur yard. Beyfendi cok nazik ve kibar karsiladi.
Boyle anlayisli egitimcilerin hala oldugunu gormek hosuma gitti.
Biz x okuldan nakil olarak geldik okulunuza diye konuya girdim derken beyfendi bana nakil mi geldiniz kovuldunuz mu? Dedi gulumseyerek.
Istemeden nakil edildik diyelim dedim gulumseyerek.
Oglumun not ortalamasina ooooww diye bir tepki verdi cok hosuma gitti hani begenmis olmasi.
Bilgi aldim.
Eger sıkinti olursa subesinde gelirsiniz hallederiz dedi.
Gittim gordum konustum icim rahat etti.
Egitim 2li sistem oglum sabahci ama su saat durumundan sebep 8 de ders baslayacakmis.
Sonra a101 e gittim
82tl harcadim.
Kahvaltilik ogluma okul icin mesrubat, 12li su falan baya bisi aldim.
5lt 1 teneke daha yag aldim kilere koydum.
Annemle zor tasidik.
Tek olsam tasiyamazdim.
A101de ki un bana bilindik bir marka gelmedi deneyen varmi?
Söke ve sinangil kullaniyorum hep almadim elim gitmedi.
5kg almam lazim.
Bir kac sey eksik kaldi hakmara yada bime giderim artik hafta ici.
Benim eşimde etli yemekleri sever, ben sebze yemeklerini zeytinyağlı severim. Öyle böyle güne göre eldeki malzemelerle ortaya bir şeyler çıkıyor.Aynen ya. Güya seçmiyo ama herşeyide beğenmiyo beyefendi. Aynı şeyler hep dönüyo duruyo sofrada. Bide etsiz yemez. Dün kesin konuştum ama haftada 2 kez zeytinyağlı pişecek bu evde diye,tamam dedi. Bakalım ne zaman çarkedecek
Allah nazarlardan korusun.merhaba hanımlar bugün süt aldım yoğurt yapmak için 3 litre 10 lira ödedim
eve geldim yapayım diye süt kesildi ocakta nasıl sinir oldum
şimdi ondan çökelek yapıcam dökmek israf etmek yok tabiki
bimin ununu söke yapıyor diye biliyorum en azından istanbuldakiler öyle ben memnunum
nazara ben de çok inanırım ve çok nazar değer bana yıldızın düşük diyorlar
herşeyi çok dillendirmemek lazım birikimi malı insanlar iyi yada kötü niyetli olsun göz kalıyor maalesef
amin canım hepimizi korusun inşallahAllah nazarlardan korusun.
Birde cacık yaptım salatalığa el değmişken 2 tane daha dondurucuya hazırladım. Bu son diyorum yine birşey tıkıştırıyorum. Bu yıl sayenizde çok yaptım 2 yılın acısı çıktı.
Turşular kaldı. Lahanayı ben çok sonra yapıyorum. Salatalık turşumda hep pörsük olur çürük gibi yumuşak yapmıyorum o yüzden.fasülye turşusundan kavurma yapmayı bilen var mı.bir kere yemiştim hoşuma gitmişti turşu yaparımda ziyan olmadından korkuyorum
Güzel oluyor aslında ama eşim çok seçicidir gidersem yarım kilo alıp haxırlayım sağol canımterelelli nezdinde herkese selam......
bildiğim şekliyle fasülye turşusu kavurmasını yazayım...fasulye turşuları çok tuzlu ise sudan geçirilir..ben hiç yıkamıyorum,kendi tuzuyla..seviyorum öyle..
fasulyeler bir kesme tahtasında ikiye ya da nasıl arzu ediyorsanız o büyüklükte kesilir,doğranır..bir tavaya göz kararı(fasulye miktarına göre)sıvı yağ konur.bir baş soğan yemeklik doğranıp kavrulur.üzerine fasülyeler konur ve bolca pul biber dökülür..biraz karıştırılıp 5-10 dakika ocakta durduktan sonra ılıtıp afiyetle yenir..
Aiy ne guzel anlattin.terelelli nezdinde herkese selam......
bildiğim şekliyle fasülye turşusu kavurmasını yazayım...fasulye turşuları çok tuzlu ise sudan geçirilir..ben hiç yıkamıyorum,kendi tuzuyla..seviyorum öyle..
fasulyeler bir kesme tahtasında ikiye ya da nasıl arzu ediyorsanız o büyüklükte kesilir,doğranır..bir tavaya göz kararı(fasulye miktarına göre)sıvı yağ konur.bir baş soğan yemeklik doğranıp kavrulur.üzerine fasülyeler konur ve bolca pul biber dökülür..biraz karıştırılıp 5-10 dakika ocakta durduktan sonra ılıtıp afiyetle yenir..
AminMaşallah bu topik ne kadar canlıymış Allah nazarlardan saklasın diyimmm de konu nazardan açılmışken nazara gelmeyelim tütütüüüü maşallah barekallah....
cok azimliydi, sadece destek gerekliydi ona, düğünümden önce plan yaptik, düğünden hemen bir hafta sonra eve aldım onu. Daha bi haftalık evliydim ama onun için geç olmasın artık başlaması gerekli diye kv ye ısrar edip aldim. Çok şükür emeğimi boşa çıkarmadı. Geçen yil ben tercih yaptirmadim bekle temelini yeni oturttuk bi sene daha gerekli dedim. Bu yıl hem işte çalıştı hem ders çalıştı. Ve başardı. İkimiz de cok mutlu olduk :) rabbik emek veren herkese nasip etsin. Benim için tarid edilemez bi gurur..zelalke çok tebrik ediyorum sizi. Dışardan okuduğu halde üniversite kazanabilecek duruma getirmeniz içşn ikinizde çok çaba harcamışsınızdır ama düşünsenize birinin hayatını kurtarmışsınız aslında. Valla bravo.
tesekkurler canimzelalke tebrik ediyorum seni canım. Allah zihin açıklığı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?