- 31 Ağustos 2017
- 2.461
- 11.205
- 208
- 35
Ben cok sıkilmaya basladim bu durumdan.zelalke ye laf attım bende yemeği annemde yedim iş dönüşü hazır yemek gibisi yok
Görümceni de tebrik ederim ne güzel yardımcı olmuşsun
tr_lelli benim de eşim dizi izler bende ona anneler gibisin diye takılıyorum
İzlemese bile her dizinin de konusunu bilir
Ben izlemem bu kış da ya kitap okur ya da iş falan yaparım
Acık dukkan en bi sevdigimmm.Günaydın bacılar......
Dükkanı ben açıyorum,
Çayı demledim kahvaltıyı yalnız yapmak istemiyorum hadi buyrun çıkın çıkın gelin. Beraber içelim mi.
Afiyetle yiyinHerkese Günaydın. Bu ne sıcaktır Eylül geldi hala çok sıcak gece 04.50'den beri ayaktayım. Uykum var ama uyuyamıyorum.Bir nescafe içtim sizleri okudum şimdi kahvaltıya pişi ve patates kızartıcam. Sonra sevgili ailemle kahvaltı zamanı hafta sonu kahvaltılarını çok seviyorum. Uzun sohbetleri bardak bardak çayları ve hiç kilo problemi yokmuş gibi yemeği, hanımlar uzun bir aradan sonra dün ilk defa yoğurt mayaladım çok güzel olmuş resim eklemeyi becerebilsem size resim eklerdim. İnşallah başka sefere ekleyebilirim. Herkese güzel bir Cumartesi günün diliyorum.
Ayy maşallah reçeller fazla degil mi kaç kişisiniz merak ettim ellerine sağlık bu aradaGünaydın kızlar
Annem erkenden uyandırdı bu sabah. Acıkmış galibaEşim ve kızım sese uyanmasın diye kapılarını kapattım. anneme de tv yi açtım bakıcı abla gelip besledi , temizledi gitti. Zaten günde 3 defa geliyor 15 dk sonra da gidiyor.. Haftada 2 defa da yıkıyor annemi 650 lira maaş veriyoruz.. Etrafımdaki insanlar çok veriyorsun diyolar eşim de olsun haftanın 7 günü geliyor diyoo... biz kv falan gittiysekte günde 3 defadan fazla gelip kontrol ediyor..Su veriyor falan...
Sizce de fazla mı kızlar ??
Bende abla gelince mutfak işlerine daldım biraz toparladım bulaşıkları fln yerleştirdim. Akşam makinayı çalıştırmayı unutmuşum onu da hallettim. şimdi çamaşırları makinaya atıcam bizimkiler uyanınca çalıştırırım artık
Bugün mahallede pazar var eşimi kandırabilirsem ( ki sevmez kendisi pazara gitmeyiGerçi avmleri de sevmez ) gidip 1 kasa domates almayı planlıyorum... alırsak domatesleri rendeleyip kaynatıp 250 lik kavanozlara doldururum bugün inşallah birazını da menemen yaparım... Kışlıkları tamamlamam lazım artık..
4 kavanoz şeftali marmeladı , 18 kavanoz erik marmeladı , 13 kavanoz kayısı marmeladı , 14 şişe şeftali kompostosu , 31 kavanoz kahvaltılık lütenitsa ( ajvar sos ) , 3 kavanoz közlenmiş biber konservesi , 10 kavanoz kadar da menemen yaptım. Şeftali kompstoları ve 2 menemen hariç hepsi 250 lik ufak kavanozlarda ama menemenlerim yetmez.. Önceki kış 30 küçük kavanozdu bahara yakın bitti..
derin dondurucuya da
3 poşet barbunya , 5 poşet taze fasulye , 2 poşet bamya , 4 poşet bezelye ,
9 poşet vişne + 3 tane de tupperware e vişne doldurup attım..
7 kg da tereyağ aldırdım manisa dan.. Salça da yaptırıcam kv nin komşusuna 10 kg kadar..
Bir de közlenmiş biber konservesi yaparsam 4-5 küçük kavanoz bitecek inşallah kışlık hazırlıklarım
Az böyle yazınca da bayağı yapmışım sankiGerçi kayısı ve erik marmelatlarımdan çoğunu da verdim eşe dosta
Siz neler atıyorsunuz dondurucuya kızlar ?
Çıkarttığınızda dondurucu kokmayan kolay tarifleriniz varsa mevsimi geçmeden onlardan da yapayım
Ohhh gözümüz gönlümüz açıldı sabah sabah :)Günaydın hanımlar. Bugün gec kalktık biz. Eşim de nöbetçi. Cocuklarla kahvaltıya oturucaz az sonra. Pzt okullar açılacağı için evde son hazırlık ve duzenlemelerle ilgilenicem bugün.
Dün maas günüydü malum. Maastan kuş kadar bisey kaldı :) bayram,okul alisverisi derken tabi gitti paralar. Neyse... Gecen haftadan kalan 40 tl ve maastan kalan 400 tlyi de attım bidona.. Allah birikimlerimize bereket versin insallah. Buyrun bidonumun son hali.
Bende son güne bırakanlardanım traşa götürcem bir defterini yanlış almışım onu değiştircem, kalem kutu etiket falan eksik onları tamamlarım formalarını bi sudan geçirir ütülerimSoran olursa Yine istedigi saatde kalkamadı kaldirildi dersiniz
Bugun oglumun formasini alicaz.
Berbere birakicam ordan oglumu
Ayakkabida bakmayi dusunuyorum.
Hepsini son gune kitleyenlerde bugün.
Maşallah Allah bereket versin dolsun taşsın inşallah... küçük kutuyu doldurmada sabırsızlanıyorum su bidonu yapamam heraldeGünaydın hanımlar. Bugün gec kalktık biz. Eşim de nöbetçi. Cocuklarla kahvaltıya oturucaz az sonra. Pzt okullar açılacağı için evde son hazırlık ve duzenlemelerle ilgilenicem bugün.
Dün maas günüydü malum. Maastan kuş kadar bisey kaldı :) bayram,okul alisverisi derken tabi gitti paralar. Neyse... Gecen haftadan kalan 40 tl ve maastan kalan 400 tlyi de attım bidona.. Allah birikimlerimize bereket versin insallah. Buyrun bidonumun son hali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?