Su 35-40tl civari gelir bize.Ev kredisi nedir. Ev mi almıştınız. Kredi kartı iyimiş. Ama faturalar çok geliyor.
Ama 1100 elde kalanda makul bir şehir semt ise idare edilir.
Faturalarınız ne kadar geliyor
Su 50
Elektrik 51 geldi genelde 42 gibi gelirdi.
Tel netleri toplam 100 d. Gaz yaz olduğuna 20 geliyor
D.gaz bize 250 den fazla gelmez. Küçük odaya taşınıyoruz. Salonda oturdam 500 geçer. Komşuma 450 500 geliyor çünkü. Bizim ev yeni hem kuzry hem güney cephedeyim.küçük odam güneyde kışın güneş gördümü ohh kapa kombi otur. Ama salon ve yatak odamın yan kısmı yalıtımsız. Müteahhit yapmamış. 5. Kattayım çatıyıda idareten strafor döşettik. Kredi bitince hem yan yalıtımı hemde çatıyı halledicez.gece yatmadan 1 saat evvelde yatak odasını açarım.mutfağı kapamam.Su 35-40tl civari gelir bize.
Elektrik 60tl-70tl arasi gidip geliyor her ay.
70i gecmez genelde.
Internet var (onu tam bilmiyorum esim kampanya falan bisiler diyordu)60tl diyelim.
Dogalgaz suan 15tl geliyor.
Ama kisin en cok malesef odedigimiz dogalgaz.
En sikayetci oldugum bu.
400'450tl falan geliyor.
Evim kuzey cephe isinmiyor.
evet canim ev aldik 7 ay önce. Elekrik bu son iki ay 160 tl ve 136 tl geldi, klima açtık baya. Ama önümüzdeki ay daha az gelir eski sıcaklar kalmadi. Su 30 civarı, aidat 60_70 arası gelir. Benim telefon bedava, sirket hattı sınırsız herseyi, eşimin 30 tl gelir. Evde de öyle ciddi alışveriş yok aslında, herşey var haftalık pazar alışverişi yeter bize..Ev kredisi nedir. Ev mi almıştınız. Kredi kartı iyimiş. Ama faturalar çok geliyor.
Ama 1100 elde kalanda makul bir şehir semt ise idare edilir.
Faturalarınız ne kadar geliyor
Su 50
Elektrik 51 geldi genelde 42 gibi gelirdi.
Tel netleri toplam 100 d. Gaz yaz olduğuna 20 geliyor
Ben seni kirada sanıyordum. Ayrı yerden mi ev aldınız.yeniymiş daha hayırlı olsun.evet canim ev aldik 7 ay önce. Elekrik bu son iki ay 160 tl ve 136 tl geldi, klima açtık baya. Ama önümüzdeki ay daha az gelir eski sıcaklar kalmadi. Su 30 civarı, aidat 60_70 arası gelir. Benim telefon bedava, sirket hattı sınırsız herseyi, eşimin 30 tl gelir. Evde de öyle ciddi alışveriş yok aslında, herşey var haftalık pazar alışverişi yeter bize..
Fişleri bende takılı tutmam. Boşuna takılı bile olsa elektrik çekiyormuşbugün ekmek dışında harcama yapmadım
zaten bu aralar hiç bişey yapmak istemiyorum sadece yatayım internette vakit geçireyim istiyorum
yemek yaptım etrafı süpürdüm o kadar
bizim faturalar da
elektrik 42-45
su 35-37
doğalgaz yazın 10-15
benim telefon 29 eşimin şirket hattı
hep dikkat ederim boşa su elektrik harcamam kullanmadığım aletlerin fişleri çekilidir hep
eğer 3 zamanlı tarife için değişiklik dilekçesi vermediyseniz yararı olmazFişleri bende takılı tutmam. Boşuna takılı bile olsa elektrik çekiyormuş
Şimdi makinaları 10 dan sonra çalıştırıuorum faydası olur mu bilmem.
evet canim şuan kiradayım az kaldi iste bitince evime gececem insallah.. tasekkur ederim canim allah herkese nasip etsinBen seni kirada sanıyordum. Ayrı yerden mi ev aldınız.yeniymiş daha hayırlı olsun.
Benimde telim 1 yılı kaldı geçen yıla kadar akıllı telefon nedir bilmiyordum onum taksidi var yoksa 40 ödüyorum eşimde 20ödüyor.zaten hala akıllı telefon birşey anlamıyorum. Bir size bakıyorum birde çok acil bilgi almaya kullanıyorum. Telefonum bozulmasa almazdım .
eğer 3 zamanlı tarife için değişiklik dilekçesi vermediyseniz yararı olmaz
tek zamanlı tarifede her saat elektrik ücreti aynıdır
3 zamanlıda da gece 10dan sonra yarı fiyatı ama elektriğin en çok kullanıldığı 17-21 saatleri arasında da 2 katı fiyatı var pek mantıklı değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?