yaa tam bana göre imiş haberlerini bulmam lazım dur:)Günaydın mutlu haftalar
Cumartesi temizlik vardı evde oraya 150 tl gitti ilk defa temizlikçi aldım eve,yetişemiyorum 2 canavarusla artık.
Akşam haberleri izlediniz mi?Bir kuyumcu 1 tl leri bidonda biriktirmiş kızı doğduğundan beri 10 ayda 30 bin yapmış kaç bidon vardı gözüm döndü
ben finish kullanıyorumİyi geceler kızlar bişey soracağım bulaşık makinesi deterjanı NE kullanıyor sunuz? Bugun A101 de brid marka 9.95 miydi neydi çok ucuz geldi ben fairy kullanıyorum 25-30 TL arası bişey galiba artık tasarruf yapacağım die fiyatlara bakar oldum aradaki farklara bakıyorum siz neler kullanıyorsunuz? Bu brid marka nasıldır acaba kullanan var mı?
Resim yüklenmemiş ama viledanın pedallısı. Yanlız dikdörtgen paspaslı
ben olsam eğer ev yapma şansınız varsa arsayı değerlendirin mutlaka. izin çıkar mı çıkmaz mı araştırın önce..kızlar bir konuda fikir alayım sizden
biz ev almayı düşünüyoruz
bir ilçede yaşıyoruz turistik bir yer evler ve arsalar bayağı pahalı
ama küçük olduğu için çocuk yetiştirmek biraz daha güvenli olduğu için şimdilik
zorunlu bir durum olmazsa burada kalma niyetindeyiz
bir iki haftadır burada ev ve arsa bakıyoruz
evler bizim istediğimiz tarz 450.000 den aşağı yok
arsalarda 250.000- 300.000 arası değişiyor
birde şuan arsa alınsa bile ev yapmaya izin yok belediye durdurmuş hepsini davalık bir durum varmış
yani dava 2 ay sonrada bitebilir 2 yıl sonrada
yani arsa alıp ev yaptırsak en ucuz 400.000 tl
bir arkadaş var ortak alıp yapalım diyor o zamanda en az her birimize 320.000 tl düşüyor
birde dün şehir merkezinde bir ev baktık ev 20 yıllık falan semti çok nezih
çarşı merkezine ve denize çok yakın
ama içinin tadilata ihtiyacı var
290.000 tl istiyor sahibi tapu tadilat derken 340.000-350.000 bulacak
orayı alsak ileride kentsel dönüşüme girer şu an oraya yakın mahallelerde evler 600.000 den aşağı değil
ama 10 yıl sonramı 20 yıl sonramı kentsel dönüşüm olur bilemeyiz
geçen kış mütahitler istemiş ev sahipleri vermemiş
şimdi ikilemde kaldık
şehir merkezindeki eski evimi alsak
orayı alırsak yaptırıp kiraya vereceğiz çünkü şimdi buradan gidemeyiz ,
burada alırsak arsa alıp yaptırma niyetimiz var ama uygun arsa bulmak zor
iki gündür kafayı yiyeceğim siz olsanız ne yaparsınız
yada hangisi daha mantıklı
ben 22 tl ye 78 li pril aldım pril güzel değil mi acaba hiç kullanmadım daha önce.ben finish kullanıyorum
marketlerin kampanyalarını takip ediyorum finish classic aldım geçen gün 101li 21liraydı çok uyguna geldi
brid hiç kullanmadım a101in kendi markası o
şokun kendi markası mintaxı kullandım güzeldi ama yine de finish daha iyi
fairy çok kimyasallı çok kalıntı bırakıyor bardakta dediler hiç kullanmadım
canım bunu çok merak ediyorum memnun musun normal viledalardan ne farkı var????Vileda ultramat sa ben kullanıyorum ve çok memnunum fakat yedek uçlardan bir kaç tane fazladan almak lazım daha sonra bulamama ihtimaline karşı... 1 tanesi 1 yılda eskiyor :)
pril hiç denemedim sıvısı güzel diyorlar tableti bilemiyorumben 22 tl ye 78 li pril aldım pril güzel değil mi acaba hiç kullanmadım daha önce.
canım bunu çok merak ediyorum memnun musun normal viledalardan ne farkı var????
Kızlar benim temizlik kovamın işi bitti attım. Bundan alsam kullanabilirmiyim acaba. Normalde böyle dikdürtgen paspas kullanıyorum ama elimde sıkarak.çokta memnunum. Bu kendi sıkıyo ya güvenemedim.
Canim onu kullanmadim ama su donenler varya bozuluyo o donme mekanizmasi annemde aldi bende aldim attik bozuldu kisa surede.Resim yüklenmemiş ama viledanın pedallısı. Yanlız dikdörtgen paspaslı
Canim seve seve eklerim tabikiHerkese günaydın,
Okullar başladı çok şükür, koşturma ile birlikte düzen de gelecek evimize.
@tr_lelli bilezik konusunu okudum, ben de katılabilir miyim. Eylül ayı zor tabii birikim için okullar alışveriş derken geçer gider. Ekim ile başlarım inş. ben de.
Her ay ata almaya gayret ediyorum, onun dışında bilezik işine de girmek istiyorum, biraz gayret ve sizin teşviklerle gaza geliyorum: )
bılezık konusu mu varCanim onu kullanmadim ama su donenler varya bozuluyo o donme mekanizmasi annemde aldi bende aldim attik bozuldu kisa surede.
Normal vileda kullaniyorum ben.
Benimde temizlik kovam teee ceyizimden
Onu degismek istiyorum kenari kirildi.
Kirilmasa 20.senesinide kutlardik sanirim mali iyi baya.
Kenari catladi dustu asagi.
Canim seve seve eklerim tabiki
Birbirimizi tesvik ederek olacak bu isler zaten
Guncelleyince ekliyorum hemen senide
Benimki bu sene 7.sinif o bile aksam uyumak bilmedi 1000 tane soru sordu banaGünaydın kızlar. Bugün okulun ilk günü malum. Bizimde Eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı bu yaz. Tabi oglum da yeni bir okula basladi. Nakil cok zor bi durum cocuklar icin. Oğluşumun karnına agrilar girdi. Tabi ogretmeni tanımıyor, sınıfını tanımıyor. Nerdeysr aglicakti. Biz tabi surekli cok güzel olacağını falan söyleyip durduk ama dinler mi hic. Allahtan öğretmeni geldi yanımıza. Kendini tanıttı oğlumla biraz sohbet etti. Cocuk rahatladı biraz. Aslında 4. Sınıf benim oglum . Ama duygusal bi cocuk işte. Beraber gittiler sınıfa. Ama biz teneffuse kadar bekledik tabi. Oglum hemen geldi yanımıza. Aman bi mutlu bi mutlu. Cok sevmis sınıfını. Ogretmen icinde benzer konustu. İcime birden su serpildi. Beklemeyin siz ben bebekmiyim dedi bi de ukalaBizde vedalastik ayrıldık. Oglen tekrar almaya gidicez. Servisini de ayarladik. Çok şükür atlattik sanırım bu günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?