Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın mutlu haftalar
Cumartesi temizlik vardı evde oraya 150 tl gitti ilk defa temizlikçi aldım eve,yetişemiyorum 2 canavarusla artık.
Akşam haberleri izlediniz mi?Bir kuyumcu 1 tl leri bidonda biriktirmiş kızı doğduğundan beri 10 ayda 30 bin yapmış kaç bidon vardı gözüm döndü

Günaydin kizlar bizde dün tarladan yesil fasulye topladik.kilosu 1.10 euro dan(almanyada oldugumu söylemismiydim) bugün buzluga girecekler domatesle kavrulup.ütüm var bide yemek tabi .okula giden tüm cocuklarimiz basarili olurlar umarim.iki ay cok idareli olmam lazim .basarabilirim umarim .@hawar ortak ise girme derim nacizane .

herkese günaydınlar...yazıları okudumda kışlıklar hazırlanmış ben bir haftadan beri çok hastayım kızımda bende birgün işede gelemedim hatta. İkimizinde boğazı gitmiş ateşlendik..şuan içeri klimalı işyerinde ve ben hissetmiyorum sıkıntıdan boğazları toparladık derken bağırsaklarım bozulmuş yaaa..Bi hoca bulsam okutup üfletecem nazarmı oldum diye.İşte çok çalışıyorum herkes söylenmiştir.
Kumbaraya para atamıyorum bu ay borcumuzla maaşımız denk geldi kurban olduğu için. Birde eşimin arkadaşları 500 liralık yemek yemişler sana öderiz demişler 250 sini vermişler 250 vermemişler oda bizden çıktı parası
İpin ucu kaçtımı gidiyor
nakit kalmayınca kredi kartına yüklenecez bu sefer öbür aya yine bişe kalmıcak kaynanamgilin borcu bitseydi o başladığından beri parayı yetiştiremiyoruz ayda 800 tl ocağa kadar
ev kredileri bakıcı kredi kartı boğaz tokluğuna yaşıyoruz
bazen sıkılıyorum dayanamıyorum kafama göre bir harcama yapamıyorum

yaa tam bana göre imiş haberlerini bulmam lazım dur:)

ben finish kullanıyorum
marketlerin kampanyalarını takip ediyorum finish classic aldım geçen gün 101li 21liraydı çok uyguna geldi
brid hiç kullanmadım a101in kendi markası o
şokun kendi markası mintaxı kullandım güzeldi ama yine de finish daha iyi
fairy çok kimyasallı çok kalıntı bırakıyor bardakta dediler hiç kullanmadım

Kızlar benim temizlik kovamın işi bitti attım. Bundan alsam kullanabilirmiyim acaba. Normalde böyle dikdürtgen paspas kullanıyorum ama elimde sıkarak.çokta memnunum. Bu kendi sıkıyo ya güvenemedim.

Herkese günaydın,

Okullar başladı çok şükür, koşturma ile birlikte düzen de gelecek evimize.

@tr_lelli bilezik konusunu okudum, ben de katılabilir miyim. Eylül ayı zor tabii birikim için okullar alışveriş derken geçer gider. Ekim ile başlarım inş. ben de.
Her ay ata almaya gayret ediyorum, onun dışında bilezik işine de girmek istiyorum, biraz gayret ve sizin teşviklerle gaza geliyorum: )

Günaydın kızlar. Bugün okulun ilk günü malum. Bizimde Eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı bu yaz. Tabi oglum da yeni bir okula basladi. Nakil cok zor bi durum cocuklar icin. Oğluşumun karnına agrilar girdi. Tabi ogretmeni tanımıyor, sınıfını tanımıyor. Nerdeysr aglicakti. Biz tabi surekli cok güzel olacağını falan söyleyip durduk ama dinler mi hic. Allahtan öğretmeni geldi yanımıza. Kendini tanıttı oğlumla biraz sohbet etti. Cocuk rahatladı biraz. Aslında 4. Sınıf benim oglum . Ama duygusal bi cocuk işte. Beraber gittiler sınıfa. Ama biz teneffuse kadar bekledik tabi. Oglum hemen geldi yanımıza. Aman bi mutlu bi mutlu. Cok sevmis sınıfını. Ogretmen icinde benzer konustu. İcime birden su serpildi. Beklemeyin siz ben bebekmiyim dedi bi de ukala Bizde vedalastik ayrıldık. Oglen tekrar almaya gidicez. Servisini de ayarladik. Çok şükür atlattik sanırım bu günü..

ben olsam eğer ev yapma şansınız varsa arsayı değerlendirin mutlaka. izin çıkar mı çıkmaz mı araştırın önce..

ben 22 tl ye 78 li pril aldım pril güzel değil mi acaba hiç kullanmadım daha önce.

Vileda ultramat sa ben kullanıyorum ve çok memnunum fakat yedek uçlardan bir kaç tane fazladan almak lazım daha sonra bulamama ihtimaline karşı... 1 tanesi 1 yılda eskiyor :)
canım bunu çok merak ediyorum memnun musun normal viledalardan ne farkı var????

Selammmmm .

Oglusu okula biraktim.
Yeni okul yeni sinif sinifina yerlestirdim geldim.
13:20 de alicam.
40tl zulaya attim sabah esim sagolsun.

Arkadasimla bana geldik kahvalti yaptik simdi gitti o da.

Mutfagimi toplom oglende okul sonrasi baska arkadas gelecek bana cocuklar okulda sozlesti hemen size gidelim bize gidelim diye.

Makarna haslicam gelince yer cocuklar.
En pratiginden.

Ay okul basladi benim atraksiyon basladi.

canım bunu çok merak ediyorum memnun musun normal viledalardan ne farkı var????

Çoooooook memnunum 3 yıldır kullanıyorum. suyunu güzel sıkınca çabucacık kuruyor yerler , iz bırakmıyor ve en güzel kısmı da ağzı geniş olduğu için her yeri çabucacık siliyorsun koltukların altına falan kolay giriyor

Tek bir eksisi var evi süpürmeden silmeye niyetlenirsen elinde ayrıca bir bez olması lazım , minik tozları saçları falan topak gibi yapıyor fazla birikince de bir kenarda kalıyorlar arkasından elindeki bezle alman lazım... Ama onunda kolayını bulucam bigün

Kızlar benim temizlik kovamın işi bitti attım. Bundan alsam kullanabilirmiyim acaba. Normalde böyle dikdürtgen paspas kullanıyorum ama elimde sıkarak.çokta memnunum. Bu kendi sıkıyo ya güvenemedim.

Resim yüklenmemiş ama viledanın pedallısı. Yanlız dikdörtgen paspaslı
Canim onu kullanmadim ama su donenler varya bozuluyo o donme mekanizmasi annemde aldi bende aldim attik bozuldu kisa surede.
Normal vileda kullaniyorum ben.
Benimde temizlik kovam teee ceyizimden
Onu degismek istiyorum kenari kirildi.
Kirilmasa 20.senesinide kutlardik sanirim mali iyi baya.
Kenari catladi dustu asagi.

Canim seve seve eklerim tabiki
Birbirimizi tesvik ederek olacak bu isler zaten
Guncelleyince ekliyorum hemen senide

bılezık konusu mu var nerde acaba benıde alın

ege_sny benim oğlumunda 4.yılı bu yıl. ilk bu yıl ikşnci dfa aynı sınıfa gidiyo. Kreşte bile biz bırakıp gelmiştik hiç sorun çıkmadı. Ama sonra sonra anladım ki içşnde yaşamış çocuk hep. Bizde etkilenmiyo nasıl olsa diye rahatmışız yani epey. Keşke duygularını belli edebilseydi gerekirse akşama kadar bekleseydim. İnanın böyle içine atması daha bir zor. Şimdi hiç emin olamıyorum gerçek hislerinden.

Benimki bu sene 7.sinif o bile aksam uyumak bilmedi 1000 tane soru sordu bana

Okulu degisti bu yil.

Ve arkadaslarinin cogu sinif dagilinca hepsi degisik yerelere dagildi.

Benim sinifim ne olcakda
Hangi sube olcakda
Ogretmenlerim nasil olurda
Acaba arkadasimlarimdan kimse olurmuda
Neler neler.

Sabah beraber gittik.

Ilkokul sinifindan biriyle ayni sinifa dustu onu gorunce sevindi hemen sinifa ciktilar.

Cikip baktim bende keyfi yerinde.

Ikiside gozluk kullaniyor ön sirayada oturdular hemen icim rahat etti gozumle gorunce

Anne yuregi ya boyum kadar oldu oglum ama iste.
O tediegin olunca ben daha tedirgin oluyorum.

tr_lelli bende habire kırdım ama ben öyle iyi bişey almamıştım. Benim evim biraz büyük,tabi temizlik kapasiteme göre büyük:))))ne kadar pratik,o kadar iyidir hesabı yine almak istiyorum. Ama bu sefer eşime kitledim,ennn iyisinden istiyom:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…