Ayy seve seve gelsene.bılezık konusu mu varnerde acaba benıde alın
cok sevınırım .. bnmde kumbaram var mart ayına kdr 2000 olur zaten bende bılezık almıs olurum kendıme :)Ayy seve seve gelsene.
Bilezik biriktiriyoruz 25 kisi variz.
Ekim 1 baslangic mart sonu (25 dedik) bilezikleri alicaz
Hediyelik bilezik olmasin ama bozarken para etmiyor.
Biz 2000tl baz aldik (6ayda) ama tabiki herkesin kendi butcesine biraktik
Hemen ekliyorum artik sende bizimlesin.
Daha birakmam
sıvı olarak hep pril alıyorum zaten 5 litreliklerden alıyorum birkaç ay gidiyor.pril hiç denemedim sıvısı güzel diyorlar tableti bilemiyorum
püsküllü viledalardan daha güzel temizliyor değil mi? bir şey sorucam birde çok merak ediyorum bezinin temizliğini nasıl yapıyorsun. sopadan çıkarıp yıkanabilir bir şey mi? püsküllü viledalarda en sevmediğim şey o püskül kkısmını temizlemek zaten o yüzden böyle düz bir şey istiyorum. içinde bir sürü kıl filan birikiyor sinir oluyorum ev temizlemeyi kolay hale getireyim derken bide onun temizliği ile uğraşıyorum ve hiç hijyenik gelmiyor içinde bişeyler kalıyo mutlakaÇoooooook memnunum 3 yıldır kullanıyorum. suyunu güzel sıkınca çabucacık kuruyor yerler , iz bırakmıyor ve en güzel kısmı da ağzı geniş olduğu için her yeri çabucacık siliyorsun koltukların altına falan kolay giriyor
Tek bir eksisi var evi süpürmeden silmeye niyetlenirsen elinde ayrıca bir bez olması lazım , minik tozları saçları falan topak gibi yapıyor fazla birikince de bir kenarda kalıyorlar arkasından elindeki bezle alman lazım... Ama onunda kolayını bulucam bigün
Senin anlattiginin bezini sen mi sıkip takiyosun yoksa sıkiyormu mekanizmasi.tr_lelli bende habire kırdım ama ben öyle iyi bişey almamıştım. Benim evim biraz büyük,tabi temizlik kapasiteme göre büyük:))))ne kadar pratik,o kadar iyidir hesabı yine almak istiyorum. Ama bu sefer eşime kitledim,ennn iyisinden istiyom:)))
Hı ayrica eklim hemen (cunku ben merak ederim) bileziklerin resimlerini eklicezcok sevınırım .. bnmde kumbaram var mart ayına kdr 2000 olur zaten bende bılezık almıs olurum kendıme :)
aynen canım harıka bencede , bende kumbara aldım kendıme bozuk buldugum tum paraları dolduruyorum ıcıne daha buyugunu almayı dsunuyorum heveslenıyım dıye :) marta kadar onda bırıktrıp sonra bılezık alırım bende atarım buraya :)Hı ayrica eklim hemen (cunku ben merak ederim) bileziklerin resimlerini eklicez
Mart 25 de topik artik kac sayfa dolar bilmemde bilezik resimlerini aticaz.
Bilezik alirkende kart yazdiricaz soyleyince yaziyorlar.
Gr, fiyat ve tarih.
Bende altinciyim seviyorum birikimde altini.
Kizlarda sagolsun yani sagolun beni yalniz birakmadiniz birlikde daha zevkli olur diye dusundum fikri ortaya atarken.
Dusunsene gune girmis gibi.
Martin 25inde bi suru altin resmi olcak topikde.
Ayy dusununce bile heycan yaptim.
Oooo tevafuk oldu burasida tam.22 mart dogum gunum bu arada kendıme dogum gunu hedıyesı almıs olurum :) ben cıceklı bılezık alsam olurmuhastayım onlara :)
Ooo çil çil altin bereketli olsun canim.Günaydın Hanımlar,
Cumartesi günü kuzenim geldi. Kendisine 10.000 lira borç vermiştik. Ocak ayında ödeyecekti. Dün getirmiş. Ben de bu sabah kuyumcuya uğradım. 990 liradan 10 tane ata aldım.
ohhhh bereketli olsun maşşallah..Günaydın Hanımlar,
Cumartesi günü kuzenim geldi. Kendisine 10.000 lira borç vermiştik. Ocak ayında ödeyecekti. Dün getirmiş. Ben de bu sabah kuyumcuya uğradım. 990 liradan 10 tane ata aldım.
ohhhh bereketli olsun maşşallah..
inş canım , ben aslında bu ara kafayı vadelı hesaplara takmıstım :) hatta dun aksam kumbarama para atarken bu kumbara dolunca artık hesaba aktarırım dedım sımdı sızden bılezık teklıfı gelınce ıcım bır hos oldu valla daha da anlamlandı :)Oooo tevafuk oldu burasida tam.
Yeni yasina bilezikle gir tabi tum sene bilezikli gecsin :)
Ooo çil çil altin bereketli olsun canim.
Bugun evdesin demek vah vah cohhh uzuldummmkızlar nasılsınız:) şimdidin akşam ne yemek yapsam derdine düştüm, evde sebzeler var, kıyma da var, aklıma musakka geliyor ama sizde neler var cevaplar doğrultusunda fikrim değişebilir :)
merhaba :) bende burda yenıyım .. yemek konusunda fıkır veremıycem malesef ama musakka ıyıdır :)kızlar nasılsınız:) şimdidin akşam ne yemek yapsam derdine düştüm, evde sebzeler var, kıyma da var, aklıma musakka geliyor ama sizde neler var cevaplar doğrultusunda fikrim değişebilir :)
Senide karalisteye aldik artik kacmak yok.inş canım , ben aslında bu ara kafayı vadelı hesaplara takmıstım :) hatta dun aksam kumbarama para atarken bu kumbara dolunca artık hesaba aktarırım dedım sımdı sızden bılezık teklıfı gelınce ıcım bır hos oldu valla daha da anlamlandı :)
Olsada yesek der gibimerhaba :) bende burda yenıyım .. yemek konusunda fıkır veremıycem malesef ama musakka ıyıdır :)
kacan kımm :) valla sız kacarsanız vururum :) belkı o zamana kdr nısanlanırım bılezıgıde kardesıme verırım takar bana :) cunkı onun hıc parası olmaz cok savurganSenide karalisteye aldik artik kacmak yok.
Yeni Transferlere acigiz :)
valla gorende cok yıyorum sanır :) tüp mıdelıyım benOlsada yesek der gibiakillica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?