ben tefal actifry aldım yaptığım en iyi yatırımdı. yağ sıçrama derdi yok, sağlıklı. 1 kaşık yağda koca patatesi kızartabiliyosun her türlü şey yapılabiliyor onda. bide düğmesine bas çek git o kendi knedine oluyo. bitince tek yapman gereken şey alıp tabağa koymak.
Ben iradeliyim.İnşallah başarılı olursun canım ben terapi ile 1 sene bıraktım sonra yine başladım bende azaltmayı düşünüyorum
Oooo kanka arkandayim birak illeti.
Evde kahvalti icin pratik seyler yap.
Az az basla.
Oglum sabahci oldugunda hic yediremezdim 1 bardak sutle giderdi.
Bazen ilk ders sinavi olurdu sinir olurdum.
Bu yil cok guzel kahvalti yapiyo masallah.
Babaylada beraber denk geliyolar iyi oluyor.
Minik bi tost
Bir parca peynir zeytin
Aksamdan hazirladigin yufkadan gozleme olabilir.
Hemen at agzina
Calisiyosun ise gidiyorsun.
ay inşallah başarılı olursun, beyin olarak buna hazırsan kesin başarırsın bence
ben de kullanıyorum ama bırakma teşebbüslerim iki günden fazla sürmüyor.
eşim başta olmak üzere neredeyse tüm çevrem aktif kullanıcı ve öyle böyle içmezler biraz desteğe ihtiyaç duyuyorum açıkçası. ama o da olmuyor. sen bırakırsan bana buradan moral ve destek sağlarsın ben de bir daha bırakmayı denerim. takipteyim seni.
evde kahvaltı maddi ve sağlık olarak gerçekten çok önemli.
benim küçük yaşlardan beridir alışkanlığımdır. babam sağolsun işe erken gittiği için erken kalkar kahvaltıyı hazırlardı hergün, annemde bizi hazırlardı ve uyandığımızda hep kahvaltı olurdu. ilk zamanlar zorla yerdim ama şimdi bakıyorum da alışkanlık oldu. sabah evden çıkmadan mutlaka ağzıma birşey atmam gerek yoksa midem bulanıyor dışarı çıkınca.
alışkanlık haline gelince de dışarıda yediğin açma, poğaça gibi şeyler doyurmuyor. ev kahvaltısı arıyorum.
işe geç kalsam bile bir iki kuru meyve atarım ağzıma yanıma alırım kahvaltılıklarımı.
eğer akşamdan kahvaltı tabağı hazırlarsan ya da dolabında birkaç çeşit alternatif kahvaltılık bulundurusan sabah mutlaka yemek istersin.
Ben kullandım beğenmedim. Bingo tercih ediyorum. Yumuşatıcısı güzel ama yumuşatıcı pek kullanmıyorum sadece çarşaf ve nevresime. Yastık örtüsüne de kullanmam. Zararlı diyorlar. Aldığım bulut çok gidiyor bazen koyarım bazen koymamSelamlarrr
Kızlar bimin çamaşır detarjanlarini kullanan var mı acaba denicemde merak ettim Bill Matik diğerinde art Matik çoğu memnun ama bide hangisini alsam acaba
Yumuşatıcı da ABC kullanıyorum bimin bulut konsantre yumuşatıcısini denicemde bide fiyatları gayet uygun
Çok tsk ederim yorumları okuyunca memnun kalanları görünce denemek istemiştimBen kullandım beğenmedim. Bingo tercih ediyorum. Yumuşatıcısı güzel ama yumuşatıcı pek kullanmıyorum sadece çarşaf ve nevresime. Yastık örtüsüne de kullanmam. Zararlı diyorlar. Aldığım bulut çok gidiyor bazen koyarım bazen koymam
Rabbim kimseyi işsiz bırakmasın inş. Beklediğiniz yerden haber gelir. 3 ay evvel vizde yaşadık 4 ay eşim işsiz kaldı tazminatıda azdı 5 bin para verip gönderdiler. Rabbim şükür 1 tl bırç yapmadan hallettik. Eşimin iş yerine kapandı ve bu kararı 1 saatte aldılar.Selamlar
Mia- inşallah bırakırsın canım
MissMoonTwilight İşin hayırlı olsun canım,naptın merkez mi ilçe mi olacak?
Kızlar pazartesi itibariyle eşim işten çıkarıldı.Aslında birkaç ay önce bu eşimin talebiydi.İlk persoel azaltmaya gittiğinizde beni çıkarır mısınız diye.İşi çok yoğun aldığı maaş işin karşılığını vermiyordu.İçerde de tazminatı var istifa etmek istemiyordu.Sağolsun genel müdür sevdiği için tazminatını verip çıkarmayı onaylamış.Pazartesi pat diye sordular 15-20 dk da kesin kararını ver demişler,o da kabul etti.30 bin civarı tazminat alıcak inşallah. Beklediğimiz bir iş var olursa süper olur,olmazsa başka iş bakacak artık.Hakkımızda hayırlısı olsun.İşsizlik maaşına başvurdu.Bu ay maaş alacak zaten 25 günlük,ekimde gün sırası bizde.2500 de ordan gelecek idare edicez artık.
Üniversitede okumak çok zor babam 5 tl para verirdi. Haftanın 4 günü Yeme içme yol parasıKızlar şimdi kız kardeşimle konuştum üniversite öğrencisi kendisi özel yurtta kalıyor aylık 750 TL ye KYK yurdu çıkmadı daha doğrusu yedekte muhtemelen 2 aya kadar çıkar diye tahmin ediyoruz
Yurt parasını abim ödüyor sağolsun çünkü babamın pek imkanı yok abim evli değil bu arada yani abimin ödeyecek imkanı var ailem kardeşime 300 TL gönderiyor aylık 60 TL yol parası veriyor ıvır zıvır derken harcıyor 130 TL şu kalmis ayın 15 ine kadar dedim 30 u kendinde kalanda bankada dedim bankadaki paraya dokunma 30 TL yı 1 haftaya bol misal 5 TL sadece günlük öğle yemeği yicek yeter diye düşünüyorum abla 5 TL den artırım bile dedi bende dedim ki bı kutu yap kendine günlük artan parayı o kutuya at harcamış say miktar küçük ama öğrenciyken paranın ne kadar önemli olduğunu biliriz yani oda çok mantıklı abla öyle yapicam dedi hatta bı bu ay deil hep öyle yapicam dedi bakalım yapacakmi gorecegiz buranın linkini attım okuyacak simdi
Haşla canım soğuduğunda poşetle dondur. Çıkınca 2 dk kaynak suya at. Tane kullanmak istersen bıçakla çıkar mısırı dik tutup.bugün stajerimin stajı bitti, bana kahve getirmiş hediye.. ayy almicam dedim ısrarla masama bırakıp çıktı.. sağolsun.. bi de bugün bana 10-12 adet mısır geldi ben bunları nasıl değerlendireyim kızlar.. tek tek taneleri çıkarayım mı yoksa bütün haliyle mi haşlim, dondurucuya girer mi?? ben evde hiç mısır haşlamadım fikir verirseniz mutlu olurum.. eşim de aradı bi köyde bahçe sahibi bi çuval biber vermiş kurutmalık için uygunmuş.. akşam onu da bölerim biraz kv ye biraz bana, biraz eltime yollarım. cumartesi annmeleri görmeye gidebiliriz ona da ayırırım ne yapacam ki o kadarını.. bygün bereketli geçti anlayacağınız :))
Ben bi ara haşlamadan koymuştum ama böyle susumsu oluyor anlatamadım ama güzel olmuyor haşlayıp kocanindan ayırıp koyabilirsiniz salatalara falan kullanmak için iyi oluyorbugün stajerimin stajı bitti, bana kahve getirmiş hediye.. ayy almicam dedim ısrarla masama bırakıp çıktı.. sağolsun.. bi de bugün bana 10-12 adet mısır geldi ben bunları nasıl değerlendireyim kızlar.. tek tek taneleri çıkarayım mı yoksa bütün haliyle mi haşlim, dondurucuya girer mi?? ben evde hiç mısır haşlamadım fikir verirseniz mutlu olurum.. eşim de aradı bi köyde bahçe sahibi bi çuval biber vermiş kurutmalık için uygunmuş.. akşam onu da bölerim biraz kv ye biraz bana, biraz eltime yollarım. cumartesi annmeleri görmeye gidebiliriz ona da ayırırım ne yapacam ki o kadarını.. bygün bereketli geçti anlayacağınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?