Ben piknik tüpte yapıyorum bahçedeKızlar birşey sorıcam
bu kızartma işlerini nerde yapıyosunuz
ocaktamı
kızartma mak
balkonda vs
kızartma mak da vermek istiyorum da.
Fritöz almıştım hiç memnun kalmadım içindeki teli temizlemek zor oluyor.Kızlar birşey sorıcam
ocaktamı
kızartma mak
balkonda vs
Petek petek birşey hamuru üstüne yayıyorsun peteklere kıyma koyup başka hamuru o kıymalı hamura kapatıyorsun.Mantıyı yapma zimbirtisi nedir acaba merak ettim
Çok teşekkür ederim bende mantı merdanesi gibi bişi zannettim bendePetek petek birşey hamuru üstüne yayıyorsun peteklere kıyma koyup başka hamuru o kıymalı hamura kapatıyorsun.
Peteklerden itince yuvarlak mantı çıkıyor.
2 tl ye aldım. Plastik pratik bir ürün
Çok teşekkür ederim a 101 e geliyor bazen nehir oradan akşamki diye düşünüyordum takip edeyim o zaman uygunda baya 12 ser tane almak istiyorum ihtiyaç olmasa erteliyorum ama ihtiyacım var gelenim gidenimde hiç bitmez kışın
Çok tsk ederim a101 i takipteyim alicam galiba hiç olmazsa günlük bakicamHayırlı geceler kızlar
Bugün elektrik faturamız gelmiş 133 TL. Yarın hemen gidip yatırayım bari
Aksam yemeginde 9 kisilik misafir grubumuz vardi. Haliyle biraz harcamalı gecti bugün
Kumbarayada birsey atamadım yaa
tr_lelli annem beni bilezikten caydırmaya çalışıyor. Evde çalınır zaten zar zor birikti kendini garantiye al deyip duruyor. Bir yanım bilezik diyor bir yanım banka diyor. Ayyyy çok ikilemde kaldım
Nehir gercekten çok kaliteli ve kendine güvenen bir marka. Üstelik 50 yılda garantisi var. En pahalı markalar bile bu kadar uzun garanti veremiyorlar.
Biz evde senelerdir kullanıyoruz. Ne bir çizik ne de kararma var. Eve en son aldiklarimida A101den almistim bende
Aynisindan bendede var pratik olsun diye almistim ama artan hamurlari kalipta kalanlari yani tekrar acmak iskence kuruyor cunku attim gitti en guzeli elle yapmakPetek petek birşey hamuru üstüne yayıyorsun peteklere kıyma koyup başka hamuru o kıymalı hamura kapatıyorsun.
Peteklerden itince yuvarlak mantı çıkıyor.
2 tl ye aldım. Plastik pratik bir ürün
N.11 30-40tl var aslinda guzellerde
ama kirik gelme problemi oluyo.
Tabak almistim kirik gelmistk duzelttiler ama yeni yolladilar.
Tabi her firma yapmaz sanirim.
evet ya biz birikim ypaalım diye 3 5liranın hesabını yapıyoruz ordan maaşa %5 zam yaparken vergilere %100 zam ne diyeyim allah görüyor.haberlerde okudum motorlu taşıtlar vergisine %40 zam gelmiş
gelir vergisine ve emlak vergilerine de gelmiş 2018 yılı itibariyle
ne desem boş
Kızlar birşey sorıcam
ocaktamı
kızartma mak
balkonda vs
İnşallah başarılı olursun canım ben terapi ile 1 sene bıraktım sonra yine başladım bende azaltmayı düşünüyorumGünaydınlar
Bugün sigara bırakma kararı aldım.
evde kahvaltı yapmak
uygulamak için cok kararlıyım.
Oooo kanka arkandayim birak illeti.Günaydınlar
evde kahvaltı yapmak
ay inşallah başarılı olursun, beyin olarak buna hazırsan kesin başarırsın benceGünaydınlar
evde kahvaltı yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?