- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
aşure gününüz mübarek olsun kızlar SELAMÜNALEYKÜMKOMŞU TOPİKTEN BEN BURAYADAMI EL ATSAM
Bizde bulundurmuyoruz.Sezon indirim başlayıncaya kadar hem kendime hem de oğluma hiçbirşey almayacağım. Eşim zaten pek harcama yapmaz. Bu sırada isterse de alırız.
Zaten kıyafetim çok. Olanları hem giymiş olurum hem de harcama yapmamış olurum.
Birşey sormak istiyorum. Bizim evde hiç nakit para olmuyor. Her hafta 400 tl harçlık ayırıyoruz. Cumaları onu çekip eve koyuyoruz. Ertesi Cuma'ya kadar ihtiyacı olan alıyor.
Demek istediğim bu paranın dışında 1000-2000 gibi ne olur ne olmaz şeklinde evde para bulundurmak gerekir mi acaba?
Turşu Tarif yazar mısınız?Günaydıın :)
Benim kişisel bakım için eksiklerim vardı yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum
Şampuan için farklı bir tercih yapmam gerekiyordu, bu ara çok zayıf düştüler 44 tl ye iki farklı ürün aldım.
Yüz kremi temizleme jeli ve tonik aldım, 54 tl ürünleri denedim ve memnun kaldım.
Kıyafet eksiğim yok, istediğim için de almayacağım bileziğe 1 gr eklemek demek :)
Kışlık turşu yapmaya giriştik hazırlıklar da bitmek üzere biraz daha taze fasülye alacağım o kdr.
Artık yemeye de başlarız ztn şimdiden ıspanak pırasa karnıbahar yersek kış bitmiyor
Tesekkürler tarif icinSu ve sirke yari yariya kullandik. 2 kasik kalin tuz 1 kasik seker koyduk.
Ben sarimsak sevmedigim icin tursular sarimsaksiz. Salatalik tursusu yaptik.
Bicakla salataliklari deldik..
Tursu tuzu diye marketlerde bu ara bulabilirsiniz kaya tuzu ile karistirmayin kaya tuzu hic bsye benzetmedi hep doktuk ziyan ettik.
Sezon indirim başlayıncaya kadar hem kendime hem de oğluma hiçbirşey almayacağım. Eşim zaten pek harcama yapmaz. Bu sırada isterse de alırız.
Zaten kıyafetim çok. Olanları hem giymiş olurum hem de harcama yapmamış olurum.
Birşey sormak istiyorum. Bizim evde hiç nakit para olmuyor. Her hafta 400 tl harçlık ayırıyoruz. Cumaları onu çekip eve koyuyoruz. Ertesi Cuma'ya kadar ihtiyacı olan alıyor.
Demek istediğim bu paranın dışında 1000-2000 gibi ne olur ne olmaz şeklinde evde para bulundurmak gerekir mi acaba?
Yaaa canımm sende o ışık varmıs zaten ama motive iyi geliyor insana bereketli olsun her kuruşunSağol canım. Buradan çok şey öğrendim. Buradaki arkadaşların eseriyim
Sebebini bilmiyorumBugün kumbaramı aldım.Bilezik parası biriktirmeye başlıyorumtr_lelli neden banlanmış?
Gaza kaldıgımız yerden devam insAllah.Tüh o bizi iyi gaza getiriyordu :) Yarın gelir inş
Geldim canım her yerlerde indirimler var senden ögrenmeden yaparmiyim hic alisverisNerdesintr_lelli geri döööön
Niye banlandigimi bilmeden banalandimGünaydın kızlar
tr_lelli cezalı mı? Ne zaman dönecek acaba
Dün kumbarama 50 lira attım. Bu akşam dışarıda yiyeceğiz. Hafta içi hiç dışarı çıkmıyoruz. cuma akşamı atıyoruz kendimizi sokağa
Ooooo 20gr bu cok iyi haber daha coklari isteyen herkesin olsun bereketli olsun birikimin canim.Hem dediğin gibi hem de kısa, orta , uzun vadeli şekilde planlama yapmaya çalışıyorum.
Mesela kızımla anı biriktirmek benim için önemli. 6 yaşına geldiğinde yurt dışına çıkalım ve beraber gezelim istiyorum. Bunun için azar azar euro biriktiriyorum.
Üniversiteyi bitirince eline toplu bir para verip, istersen iş kur, istersen yüksek lisans yap ya da dünyayı gez diyebilmek istiyorum. Bu yüzden gr altın biriktiriyorum.
Emeklilikte ek gelir olsun diye BES yaptırdık.
Söylemeyi unuttum ben kızıma doğumda takılan altınların hepsini bozdurup gr altın hesabına atmıştım. Evi alırken peşinat yetmeyince oradan kullandık. Kızıma 137 gr altın borcum var. Bu borcu datr_lelli 'nin bilezik kampanyası doğrultusunda 20 grlık bilezikler şeklinde ödemek niyetindeyim.
Uleyhnnn sahalara geri döndüm gel bakimLelli buraları okuyodur ama yazamıyodur.
Aman kafamız rahatladı.
pintiliği herkese bulaştırdı ya
Ba ba ba bozacı yukarda şıracı burdaymisdimi amaşöyle ağız tadıyla harcama yapalım
Bilezikler bizden sorulur tabi ya burada sayga sayfa carsaf carsaf bileziklerimi gorunce nasil guzel olcak.
Canımsss bereketli olsun.Dönüş yolundayız kızlar
tr_lelli olmasa da biz onun sayfalarını boş bırakmayız
Lellinin askerleriyiz
Eve dönünce yazlıkları kaldıracağım seneye giymeyeceğim kıyafetleri ayırıp vereceğim
Buzlukta neler var bakıp ona göre market alışverişine çıkarım
Haftalık liste hazırlamam lazım
Yapılacak işler , maddi konular ve çok şeyde listelerimi hazırlarım
Zulama da attım 100 lira geldin bilezikler
Atını kenara alırmısın canım hayata pozitif bakmaya calisiyorum suan bilezikleri goremiyorumdaLelli gelcekte ooooo
Buralar bizimzelalke
atımızı oynatalım bol bol
lelliye el sallayalım
kankeytom nasılda ban yemiş kıyamam
Senin bilezigin gr zam yapiyorum cezalisin. :)
Hosgeldiniz her daim buyrun bilezik aliyoruz bizde katilin dilerseniz.aşure gününüz mübarek olsun kızlar SELAMÜNALEYKÜMKOMŞU TOPİKTEN BEN BURAYADAMI EL ATSAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?