- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
migrosun sitesinden baktım ama göremedim böyle bir kampanyaBugün 50 euro daha attım kumbaraya.
Son 60 euro alacağım kaldı o da en gec 1 hafta içinde gelir sanırım
Ceyoda indirim vardı. Anneme yine 3 tane terlik aldım. 300 TL tuttu. Toplamda 75 TL indirim oldu. Neredeyse 1 terlik parası.
Bugünde pazar alışverişi yapıp faturaları yaptıracağım.
Bu arada Migros da sular 1 alana 1 bedavaymis
Evet toplandıkça fazla oluyor ama risk alamam evde tutup. Bileziklerimi bile yanımda taşıyorum paranoyak gibi.çevremde çok hırsızlık olayı duyuyorum. Üstelik evdeyken böyle bir deneyim yaşadım kapım açıldı eşime seslendim geldibmi diye kapı kapandı. Karşı komşumada aynısı olmuş. İkimizinde haberi yok. Uzun zaman sonra aynı gün böyle birşey yaşamışız. Bir kerede bebek arabası çalınıyordu kapıdan tıkırtıyı duyuo kapıya kilit attım koşarak çıktılar balkona çıkıp baktım 3 kadındı.ama gram başına 3-4 tl oluyorya biriktirdikçe o bana fazla gibi gözüküyor, gerçi evde de nereye koyacağımı hiç bilemiyorum
Sitede bende goremedim . Ama magazalarda gecerli. Bugun vardı. Ama bugune özelmiydi yoksa yarinda devam edermi bilmiyorummigrosun sitesinden baktım ama göremedim böyle bir kampanya
yarından itibaren mi geçerli acaba
Dayan lelliDiyoki topikde avukat var
çıkarsın beni burdan
Tazminatı kullanıp aylara bölecekseniz zarar olmaz mı bozdukça.Mutlu haftasonları
Pazartesi maaş+tazminat alıcaz parayı ne yapmalı bilmiyorum altın mı alsak acaba
maalesef son 1 haftadır ben de düşünüyorum ne olacak böyle diye ben de tedirginimMerhaba kızlar
Bu ay malesef hiç birikim yapamadık. Akşam avm ye gittik. Allahım herşey ateş pahası. O kadar alan ben tek çöp almadan eve geldim.
Eşime de dedim. İyi para kazanıyoruz ve birşey alırken on kere düşünüyoruz. Bu ülkede çok az maaş alan hatta almayan insanlar nasıl yaşayacak.
Bu son 2 günde gelen zamlar beni çok tedirgin ediyor. Gelecekten çok korkuyorum.
Mutlu haftasonları
Pazartesi maaş+tazminat alıcaz parayı ne yapmalı bilmiyorum altın mı alsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?