Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın herkese
tr_lelli hoşgeldin.

Bugün bilezik için start veriyoruz demek ki. Ben nakit biriktiremiyorum, gram olarak biriktiriyorum, mart sonunda gramları bilezik yapcam, kuyumcum öyle dedi. 2 ayda 9 gram aldım. 5 gram da önceden vardı, etti mi 14 gram. Hedefim kalın bir bilezik almak. 20-30 gram arası.

Hosbuldum

MasAllah bereketli olsun
Insallah bizelerede kizlarada en kalinlari nasip olur.
Tabiki hem kuyumcuya sorun hemde nasil isinize gelirse rahat birikiyorsa o yontemle biriktirin.

Hepimizinki kalin kalin olur insAllah.

Hosbuldum

MasAllah bereketli olsun
Insallah bizelerede kizlarada en kalinlari nasip olur.
Tabiki hem kuyumcuya sorun hemde nasil isinize gelirse rahat birikiyorsa o yontemle biriktirin.

Hepimizinki kalin kalin olur insAllah.

Aşiret gelinleri gibi bileziklerimiz olur inşallah

Ay ben söylemem kimseye, korkarım
Ya benimde cevrem bilmezde 2 dugunde görduler :)
Birazcik ogrenen ogrendi sayilir yani.
Ama takmam normalde.
Takamam bende korkarim.
Helede bu zamanda.

Ama esimin tayfasiyla gorusmedigimden bi dugunde gorduler kesin oturdu iclerine.
Pek de guzel oldu
3-4 daha yapabilsem kaynimin kizinin dugunune kadar
Kesin onada esim gel der zorlar.

Cok mu fenayim ne

Ay çok fenasın lelli.
Benim de seneye kaynımın düğünü var. Ben de o zamana kadar biriktireyim.

@Mi_a asure asuree diye diye zaten asure ceken canimi dahada cektirmeyi basarip bana asure yaptiracagin icin sana tesekkuru borc bilirim.

Noluyodu kötü komsu insana asure getirmiyor ama yapmayimi ogrettiriyordu yaptiriyomuydu neydi o.
Ev mi aldiriyodu
Yazlikda alirim belki

Seviom seni kiz @Mi_a

Bugun insallah (bugdayi alirda aksama kadar islatirda haslarsam aksama asure yicem)

Nohut ve fasulyemi hasladim.
Tarcin,ceviz, findik, fistik, kus uzumu,kuru kayisi, kuruuzum evde var.
Portakal alicam bugun (kabugu cok yakisiyo)
Nar alicam.

Bu arada domalik fistigi cok seviyorum ben asurede.

Uzum,kayisi, kusuzumu,dolmalikfistik falan hepsi buzlukdan
Alip atmisim.
Gorunce cok mesuut oldum.

Sizde boyle atin dolaba sonra sevinin gorunce.

Ben dut sevmiyorum icinde.
Kuru incirde rengini degisiyo katmiyorum.
Bismillah dicem yapicam.

Benim erbaslar yine tercihini kuymakdan yana kullandi.
Bir pazar klasigi bizde .
Kuymak kuymak ve yine kuymak.

Envai cesit olsun ama kuymak olmasin kahvaltidan sayilmaz bizde ..

Kahvalti faslida bittigine gore bulasiklar elimden oper.

Dün aksama dogru eve döndüm, yemek falan yapmamıştım. Kahvaltiliklari koydum biraz kavurma yaptım falan. Gorumcem de bana kalmayada geldi. Tam yemek yiyorduk arkadaslar telefon açtı geliyoruz diye, neyse daha onlar varmadan baska arkadaslar aradi geliyoruz massallah aksam baya kalabalik olduk :) güzel gecti. Gorumcem ve bir çift olan arkadaslar yatıya kaldı. Şuan mutfakta oturmus onların uyanmasini bekliyorum :) uyanip markete indim evde yumurta bitmişti. Gitmisken yumurta, sarmisak, ekmek ve tuvalet kağıdı aldim 20 tl harcadim geldim. Uyandiklarinda da kahvalti hazırlar yeriz, onlar sehir disinda oturuyor sonra çıkarlar ben temizlig başlarım :)

Bende bileziklerini pek takmam kızlar memlekete gitmeden gitmeye malum İstanbul'da takilmiyor
tr_lelli hoss geldinnn topigine
Senin geldiğin nasılsa belli topige can gelmiş
Gözünden de bişi kaçmıyor masallahhh
Bende bu gün ilk defa aşure yapicam benimde nohutun bugdayim fasulyenin fındığın var dün gittim ceviz üzüm nar bide kuru kayısı incir aldım inciri indirmeye yakın koyucam bira,da süt eklicem içine bir bardak kadar bende cokkk seviyorum aşureyi soğuk seviyorum ama azcikk pirinç ekliyorumm

Yakalarim sizi :)

Hic sütle yapmadim bu sefer azicik bende koyup denicem.
Bakalim nasil olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…