Hersey cok pahali kievet Allah eksikliklerini göstermesin, ama çocuk olunca herşey daha farklı oluyor haklısın.
bana 2 kişi için fazla gibi geldi ondan sordum, çünkü asıl para tutan büyük şeyler hiç almadım
o kadar dikkat edip bu ay bu kadar harcadıysam demekki daha önceki aylarda kesin 2 katını harcıyordum diye de kızdım kendime
Bence iyi zaten ekmek su pazar 200 250 tutar. Her markete gidiş en az 50 tutuyor bir bakıyorsun hiçbirşey yok peynir zeytin almışsındır al sana 500 tl olur.merhaba kızlar
şimdi bana yorum yapın
eylül ayı bitince bütçemi kontrol ettim.
istanbuldayız. eşimle ben 2 kişiyiz.
market+pazar+su için 550 TL harcama yapmışım. herşeyi bankamatikle aldığım için kalem kalem yazdım.
kasap alışverişi kurbandan dolayı yok.
ayın ilk 10 günü kim marketten alışveriş yapmışım. o zaten 250 TL civarı birşey.
bu ay deterjan, sıvıyağ, bakliyat da hiçbirşey yok.
sebze ve kahvaltılık marketten alınan. pazarda sebze meyve.
10undan sonra fişlerimi de atmadım ve alabileceğim herşeyi bimden almaya başladım.
fişlere baktım gereksiz hiçbirşey yok. abur cubur 50 TL bile tutmuyor.
sabah kahvaltı akşam yemek ve haftasonu bu ay hep evde yedik.
nasıl?
Aminn. Rabbim hepsine sağlık versin. Ama normal harcama.evet Allah eksikliklerini göstermesin, ama çocuk olunca herşey daha farklı oluyor haklısın.
bana 2 kişi için fazla gibi geldi ondan sordum, çünkü asıl para tutan büyük şeyler hiç almadım
o kadar dikkat edip bu ay bu kadar harcadıysam demekki daha önceki aylarda kesin 2 katını harcıyordum diye de kızdım kendime
çocuğun bezi, maması, ıslak mendil, kıyafet, doktor diye düşündüm benHersey cok pahali ki
Cocuk olsada olmasada bi defa faturalar illa geliyo ha 5-10 asagi yukari.
Gida desen oyle deterjan yag kahvaltilik almadan olmuyor ki.
Cocugun masrafida abur cubur , okul ve kiyafet masrafi.
Bir de saglik hastane vs.
Yani o yag o et cocuk olsada olmasada aliniyor illa.
Bana marketde hersey pahali geliyor artik.
Elime alip biraktiklarim oluyor.
aynen öyle valla, paranın adı var kendi yok malesef.Bence iyi zaten ekmek su pazar 200 250 tutar. Her markete gidiş en az 50 tutuyor bir bakıyorsun hiçbirşey yok peynir zeytin almışsındır al sana 500 tl olur.
Bende görünce durmadim oğlum için alacaktım ama pahalı haftaya bakicaz artikBenimkide oglen ofiste yiyo disardan soyluyorlar bikiyo demek.
Hamsi burdada 20tl idi.
Gorunce hic durmadim.
Buglama yapardim aslinda.
Ayyy canim ya nerden nereye dimi.
Vallahi uzun yillardir uye olunca bir de aktif olunca az cok surekli takip edilen konularda artik insanlar birbirlerini taniyorlar gormeseler bile.
Ne guzel okadar sene sonra hala bir konuda beraberiz.
Paylasimlar yapiyoruz.
bu ay migrosun yıldönümüne özel indirimleri vardı, gerçekten de epey indirim varmışBenim bir teklifim daha olacak
Pahali diye baktigimiz migrosta dun parexin yedek mopunu yari fiyatina aldim.
Ben gercek indirimleri seviyorum yoksa 1-2 tl beni kesmiyor.
Aktuel urunlerden dikkatimizi cekenleri paylassak belki faydamiz olur.
Cogunlukla zincirlerden alisveri yapiliyor ztn.
bu ay migrosun yıldönümüne özel indirimleri vardı, gerçekten de epey indirim varmış
ben param kalmadı diye gitmedim ama
Selam kızlar
izin bitti tatil bitti işe döndük
artık birikimdi harcamaydı herşey daha da bir düzene girecek benim adıma
tr_lelli allah kabul etsin
Ben hiç yapmadım aşure çalışınca zaman bulmam zor oluyor
inşallah bir gün bende yaparım
internetten alışveriş konusunda da bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama sanal kart uygulaması da yapılabilir
beren_naz park etme işi de zamanla oturuyor stres yapma
@Papatya oğlun illa ki seni örnek alacaktır ben inanıyorum
Hisgeldin tekrar, evet çoktan yoktun, seni gördüğüme sevindim..slm kizlar❤sifremi unuttugum ve mail adresim de hacklendigi icin uzuuuun bir sure giremedim. bugun birden aklima geldi.girmesem de ara ara okudum sizibirikim de aynen devam ediyor. hepinizi ozledim kendinize iyi bakin
bana da banat markanın dönen yuvarlak mop lazım..var mıdır acaba ??Bir kac ayda bir indirimler oluyor ben mop kovaliyordum cok iyi oldu iyki almamisim.
Hala devam ediyor brosur incelenmeli.
Birde bizim yerel bir marketimiz var. Gecen au Orda fairy tanesini 33 kurusa almistim ordada ciddi indirimler oluyor.
Hisgeldin tekrar, evet çoktan yoktun, seni gördüğüme sevindim..
bana da banat markanın dönen yuvarlak mop lazım..var mıdır acaba ??
Kabak çintmesi, bulgur pilavı, ayran, aşure.Akşam yemeğinde neler var kızlar?
Bende et sote, mercimek çorbası, ayran
Bende fairy e bakip duruyorumbana da artık marketlerde herşey çok pahalı geliyor
ihtiyaç olmasa girip alışveriş yapmayacağım
bazı insanlar görüyorum hiç bakmadan alıp çıkıyor
ben içimden bağırıyorum yanındakini al o da aynı işi görüyo daha ucuuuz diye:)
geçen gün markette çaykur filiz çayı 35 liraya gördüm ağzım açık kaldı geçen sene bu zamanlar 20 liraya almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?