Küçük Düşün Büyük Olsun!

O zaman yedireyim oğluma.tatları güxel gerçekten. Manavlar pazarlara göre pahallı ama daha kaliteli satıyor.
Canım dersleri iyi ise takılma oku bir süre ama üsteleme ters etki yapıyor da olabilşr. İlerde sevebilir. Yaşa göre tercihker değişiyor.

Huhhh
Bu nedir da bu ev işleri ne nankör yahu
Yemekti caydi meyveydi
Eşim balık almış 10 TL ye 1,5 kilo istavrit onu temizledim yıkadım dondurucuya koydum
Aldığım sütü pişirdim
Oğlanı doyurdum
Oğlanı uyuttum sütü mayaliycam mutfağı toplayıp yatıcam inşallah su pazartesi günleri hep telaş oluyor pazartesi pazar var burada aldıklarını yerleştirdim işte

Günaydın kızlar
Çocuğunuz kaç yaşında ? Eğer ilkokul çağında ise okuduğunu anlama metinleri ve onlarla ilgili sorular var internette bulab

Çocuğum kocaman. 12 yaşında. Ve ne kadar uğraştıysak başarılı olamadık.
Bi 6 ah kadar hiç sesimi çıkarmadım. Bir kere bile kitap demedim. İma bile etmedim. Ama onun da hiç aklına gelmedi. Denemediğim yöntem kalmadı.
Bir de bahsettiğiniz yönteme bakayım bugün. Kafaya koydum. Çözeceğim bu sıkıntıyı.
Hep ileri de sever diye bekledim ancak olmadı. Dersler iyi ama Türkçe paragraflarını anlamakta zorlanıyor. Basen Fen sorularını bile yanlış okuyor. Dikkat etmiyor. Oturup saatlerce okusun değil artık derdim. Azıcık okusa yeter.

yenidennn
Ben her yöntemi denedim. Ama olmadı bir türlü. Çocuğa kitap dedim mi kaçacak delik arıyor.
Kitap okumak dersleri açısından da çok önemli.
Levent’i güya benimki de okudu. Bi orasından bi burasından. İnşallah sever Birgün okumayı.

M maviduvar1 cocuklarimiz yasit ya sey sorucam aslinda ben ergenlik donemi artik sizde nasil?
Yani gerginlik , asabiyet, asilik olacakmi merak ediyorum.

Simdilik sakiniz ama artistlikler basladi.
Montunu giymeden geliyor ki 3 gundur hava epey soguk mevsimlik ince bisi giydirmistim zaten.

Grip diye yine giydirdim sabah ne gerek var soguk degil ki falan dedi.
Pek istemedi giymek.

Onceden hic itiraz etmezdi basladik bizde ufak ufak.
Korkuyorum bu ergenlik doneminden.
1-2 kisidende cok tartisirdik falan diye duydum yani ogluyla o donem surekli tartisirlarmis.

Olabildigince sabirli davranmayi dusunuyorum umarim bizler oyle atlatmayiz.
Ama artik kendi kararlarini kendi vermeye basliyor.

Günaydın.

Herkesler islere okullara ben ev toplamaya.
Evi toplayip azicik sabah haberleri izlicim pek daginik degil bu sabah ev aksamdan toparladim oyle yattim.

Yataklari kapar camasirlari yerlestiririm supurme silme ogleden sonraya artik.

Arkadaşım benim oglum 10 yaşında. Dersleri çok iyi. Fakat kitap okumak dedin mi çocuğun cinleri tepesine çıkıyor du. Gectigimiz yaza dogru sınıf olarak kitap fuarına gittiler. Etrafına ayıp olmasın diye 1 tane kitap almış. Haftalarca kapağını açmadan evde süründü. Sonra bi gün zorla actirdim kitabı. Cocuk aynı gün kitabı bitirdi. Meger aldığı kitap bi seriymis. İsmi canavar peşinde. 50 kitaptan oluşuyor. Serinin diğer kalan 49 kitabini da aldırdı bize. Tamamini bitirdi. Biz hayretler içinde kaldık. Benim oglum cok hareketli bi cocuk. Kitabın konusu da anlatimi da aynı şekilde. İlgisini cekti yani çocuğun. Kendisi gibi hareketli bi cocuk var kitabin kahramanı. Atlıyor zıplıyor tıpkı kendi oglum gibi. Evde okuduğu yetmiyor okulda teneffüste bile okuyo cocuk. Belki sizinde durumunuz bizimki gibi olabilir..

Günaydın.

Herkesler islere okullara ben ev toplamaya.
Evi toplayip azicik sabah haberleri izlicim pek daginik degil bu sabah ev aksamdan toparladim oyle yattim.

Yataklari kapar camasirlari yerlestiririm supurme silme ogleden sonraya artik.

Günaydın
Dün bende 3 çeşit yemek yaptım
eşim sınırları zorlama 1 çeşite alıştık biz dedi :)
bulaşık yıka
çay yap
çocugu uyut vs
zaman geçti
bişey anlamadım.

bugün kuaför e gidicem

Aiyy sende bebe mi vardi.
Ben 1 tane oglun var saniyordum.
Allah bagislasin ya minnak kuzu.

Resim isterim bro :)

Günaydın hanımlar

havalar hemencecik soğudu ama 2 kişiyiz kasıma kadar yakmam herhalde daha pastırma sıcakları olacak
çocuk oldu mu mecbur yakılacak bakalım bu sene kaç gelecek doğalgaz
ben daha buzluktakilere başlamadım bu sene baya bişeyler yaptım inşallah uzunca götürür beni
evde stoğum olmasına rağmen indirim gördükçe devam ediyorum almaya çünkü zaman geçtikçe herşey pahalılanmaya devam ediyor ve hiç ucuzlamıyor kış geliyor ondan dolayı filan diyorlar ama öyle değil sürekli bi yükseliş var fiyatlarda yaz kış farketmiyor
yeşil mandalinalardan ben de aldım tadı güzel

günaydın kızlar,
dün sadece 2 TL minibüs parası verdim sabah servis yoktu, başka birşey harcamadım. zaten param da az kaldı maaşı cuma alacağız yetsin diye marketin önünden bile geçmedim:)
ama sabah patronum süpriz yapıp maaşları bugün ödeyin dedi
bugün benim için yoğun olacak
sabah dışarıda işlerim var onları halledip gelip, maaş ödemesi yapılması için hazırlık yapıp, talimatları ilgili arkadaşlara yönlendireceğim.
genelde 5inde yapardık bugün patronumuzun babalığı tuttu.
bende işleri halledince kendi butçemi yaparım
bugün hem pazar hem market yapmam lazım

dondurucu ve doğalgaz için 1 kasım dan önce kullanmayı düşünmüyorum ben
bizim çocuğumuz yok ve eşim sıcak sevmez ben de henüz üşümeye başlamadım çok şükür
kombinin bakımını yaptırmak lazım önce
dondurucu için bu sene sağlam hazırlık yaptım ama henüz bazı sebzeler nispeten uygun iken bir süre daha pazarı tercih etmeyi düşünüyorum. kışın herşey daha pahalı oluyor

günaydın kızlar
bu ara etrafımda ölüm, ani özgürlük kaybı gibi durumlar yaşanıyor
bunları gördükçe de ne kadar doğru yaptığımızı görüyorum
ne olacağımız başımıza ne geleceği hiç belli değil

dün bende bugünün yemeğini yaptım
2 makine çamaşır attım ve kuruttum
bu akşam da yorganı çıkaracağım geceleri serin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…