Benim oğlan da 12 yaşında daha ergenlik sıkıntılarını yaşamıyoruz çok şükür inşallah çok birbirimizi kırmadan atlatırız bu zamanıM maviduvar1 cocuklarimiz yasit ya sey sorucam aslinda ben ergenlik donemi artik sizde nasil?
Yani gerginlik , asabiyet, asilik olacakmi merak ediyorum.
Simdilik sakiniz ama artistlikler basladi.
Montunu giymeden geliyor ki 3 gundur hava epey soguk mevsimlik ince bisi giydirmistim zaten.
Grip diye yine giydirdim sabah ne gerek var soguk degil ki falan dedi.
Pek istemedi giymek.
Onceden hic itiraz etmezdi basladik bizde ufak ufak.
Korkuyorum bu ergenlik doneminden.
1-2 kisidende cok tartisirdik falan diye duydum yani ogluyla o donem surekli tartisirlarmis.
Olabildigince sabirli davranmayi dusunuyorum umarim bizler oyle atlatmayiz.
Ama artik kendi kararlarini kendi vermeye basliyor.
Bu seriyi benim oğlum da çok sevdi hepsini okudu şimdi aynı tarz gidiyoruz macera fantastikArkadaşım benim oglum 10 yaşında. Dersleri çok iyi. Fakat kitap okumak dedin mi çocuğun cinleri tepesine çıkıyor du. Gectigimiz yaza dogru sınıf olarak kitap fuarına gittiler. Etrafına ayıp olmasın diye 1 tane kitap almış. Haftalarca kapağını açmadan evde süründü. Sonra bi gün zorla actirdim kitabı. Cocuk aynı gün kitabı bitirdi. Meger aldığı kitap bi seriymis. İsmi canavar peşinde. 50 kitaptan oluşuyor. Serinin diğer kalan 49 kitabini da aldırdı bize. Tamamini bitirdi. Biz hayretler içinde kaldık. Benim oglum cok hareketli bi cocuk. Kitabın konusu da anlatimi da aynı şekilde. İlgisini cekti yani çocuğun. Kendisi gibi hareketli bi cocuk var kitabin kahramanı. Atlıyor zıplıyor tıpkı kendi oglum gibi. Evde okuduğu yetmiyor okulda teneffüste bile okuyo cocuk. Belki sizinde durumunuz bizimki gibi olabilir..
neler var ki ben hep sanal marketten alıyorum işe yarar bişi varsa alıyımbu ay migrosun yıldönümüne özel indirimleri vardı, gerçekten de epey indirim varmış
ben param kalmadı diye gitmedim ama
vayy cesaretine hayranım canı ben belimden ancak sütyen hizama kadar cesaret edebildim o da yaza kadar uzar diye avutuyorum kendimi. çok yıpranmıştı doğumdan sonra yoksa popoma gidiyodu yani amacım:)Merhaba kızlar
Hafta sonu yatılı misafirim vardı kızların kursu
Arkadaşlarla kahvaltı 65 tl
Arabaya LPG 100 tl
Araba filtresi değişti 100 tl
Yöresel fuara gittik 1 kg tulum peyniri 35 tl
1 kg ceviz 25 tl
1 kg tereyağı 25 tl
4 kg yeşil zeytin 20
Dünde şaçlarımızı kestik kızımla 75 tl
İkimizinde saçı kalçamıza geliyordu enseden kestik
Yıllardır saçımı bu kadar kısa kesmemiştim tuhaf oldum ama başım hafifledi gönlüysen gayet güzel ama sonra nasıl olacak bilmiyorum
Güya omzunda katlı kesecektim yıllardır öyle keserim kuaförüme uydum değişiklik yaptım
Saçlarımızıda aldık LÖSEV in bir kanpanyası vardı saçın saçım olsun diye yapabilirsem oraya göndereceğim yapamamamda evde kalsın belki postal falan yaparız
canım şimdilik öyle bir sıkıntımız yok ama zamanla olacaktır.M maviduvar1 cocuklarimiz yasit ya sey sorucam aslinda ben ergenlik donemi artik sizde nasil?
Yani gerginlik , asabiyet, asilik olacakmi merak ediyorum.
Simdilik sakiniz ama artistlikler basladi.
Montunu giymeden geliyor ki 3 gundur hava epey soguk mevsimlik ince bisi giydirmistim zaten.
Grip diye yine giydirdim sabah ne gerek var soguk degil ki falan dedi.
Pek istemedi giymek.
Onceden hic itiraz etmezdi basladik bizde ufak ufak.
Korkuyorum bu ergenlik doneminden.
1-2 kisidende cok tartisirdik falan diye duydum yani ogluyla o donem surekli tartisirlarmis.
Olabildigince sabirli davranmayi dusunuyorum umarim bizler oyle atlatmayiz.
Ama artik kendi kararlarini kendi vermeye basliyor.
hemen bakıyorum şu seriye. en azından 1. alayım. belki okur. çok teşekkür ederim.Arkadaşım benim oglum 10 yaşında. Dersleri çok iyi. Fakat kitap okumak dedin mi çocuğun cinleri tepesine çıkıyor du. Gectigimiz yaza dogru sınıf olarak kitap fuarına gittiler. Etrafına ayıp olmasın diye 1 tane kitap almış. Haftalarca kapağını açmadan evde süründü. Sonra bi gün zorla actirdim kitabı. Cocuk aynı gün kitabı bitirdi. Meger aldığı kitap bi seriymis. İsmi canavar peşinde. 50 kitaptan oluşuyor. Serinin diğer kalan 49 kitabini da aldırdı bize. Tamamini bitirdi. Biz hayretler içinde kaldık. Benim oglum cok hareketli bi cocuk. Kitabın konusu da anlatimi da aynı şekilde. İlgisini cekti yani çocuğun. Kendisi gibi hareketli bi cocuk var kitabin kahramanı. Atlıyor zıplıyor tıpkı kendi oglum gibi. Evde okuduğu yetmiyor okulda teneffüste bile okuyo cocuk. Belki sizinde durumunuz bizimki gibi olabilir..
sitesinde migroskoptan bak istersen canım, her güne farklı şeyler varneler var ki ben hep sanal marketten alıyorum işe yarar bişi varsa alıyım
vayy cesaretine hayranım canı ben belimden ancak sütyen hizama kadar cesaret edebildim o da yaza kadar uzar diye avutuyorum kendimi. çok yıpranmıştı doğumdan sonra yoksa popoma gidiyodu yani amacım:)
Dün oturmanin acısı cikiyor, massallah ne yoğun bir gün :) allah güç kuvvet versin çalışan herkese, çok şükür ki elimizde işimiz var ve çalışabiliyoruz..
Güne girmek cok mantıklı, yani öyle ev gezmeli yemeli icmeli olandan degil oara dönmesi daha iyi. Ben sık sık giriyorum günlere. Bu ay son gün parası verecegiz hatta.kızlar, iş arkadaşları ile güne başlıyoruz bu ay. ilk benim ve aldığım para ile banka borcu kapatacağım
sonrasında daha rahat olacağım en azından akıl olarak.
çok şükür. bugün çok sevinçliyim:)
ben de sevmem öyle ev gezmeli günü, iş arkadaşlarıyla uzun yıllardır yapıyoruz ama bu sefer yapmıycaz diye konuşmuştuk süpriz oldu ama tam da denk geldi çok mutluyumGüne girmek cok mantıklı, yani öyle ev gezmeli yemeli icmeli olandan degil oara dönmesi daha iyi. Ben sık sık giriyorum günlere. Bu ay son gün parası verecegiz hatta.
bimin tencerelerini annemde kullanıyor çok memnun 15 TL'de uygunmuş.Simdi eve geldim, bime uğradım bi paket milföy hamur aldim, bi paket salatalik, bi sivi sabun, bi de granit tencre aldım cok hiç granit tencerem yoktu, baktim cok indirimde (35 ti 15 e inmiş ) aldım bi tane. Bimden ufak tencere almıştım elimin altinda sürekli, bu aldığım orta boy ama ağır güzel geldi. Almak istedim. Kullanırım. 22.5 tl harcadım.
Iyi dusmus canim hemde granit yani.Simdi eve geldim, bime uğradım bi paket milföy hamur aldim, bi paket salatalik, bi sivi sabun, bi de granit tencre aldım cok hiç granit tencerem yoktu, baktim cok indirimde (35 ti 15 e inmiş ) aldım bi tane. Bimden ufak tencere almıştım elimin altinda sürekli, bu aldığım orta boy ama ağır güzel geldi. Almak istedim. Kullanırım. 22.5 tl harcadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?