Küçük Düşün Büyük Olsun!

maşallah lelli bende işte ayrı kaplan eve gidince ayrı kaplan oluyorum bu ara
oğlan kreşten aç geliyor artık yemeğim hazır olmalı
dün gece uyumadan soğan kestim, pirinç ayıkladım
bu akşama yemek var yarının yemeğini pişireceğim

çamaşır makinasının zaman erteleme programını kullanıyorum
sabah attım çamaşırları eve geçeceğim vakitten 1 saat önce yıkanacak
gidince çıkarıp kurutmaya atacağım

haftasonu oğlana doğum günü yapacağım aile arasında
onun için ufak tefek haftasonuna kalmayacak işleri yapıyorum

zaten kadınlarda kaplanlık olmasa bu kadar işe enerji olamaz

ben henuz 6 veya 7. sinifin yaz tatilindeyken tabi okumayla alakam.yok babam geldi dediki okudugun kitap basi 50 binlira en gec 1 haftada biteck kitap tamam baba dedim aksiyonua da severm evlat taninmaz mi babam gtms polisye romani getrms 3 gunde bitirdm hep para alacm hemde kitap oyle bi sardiki bitti parami aldim kitabi babama verdm baba bir daha dedim yine ayni sekilde ilgimi ceken bir roman brz daha kalin yine ayni parami aldm bu arada okuyp okmdgmi annem takip edyo kitapla ilgili sorularda alyorm... 3 ve 4 derken 5. kitaba geldigimde baba buda tamam dedim son parami aldim 1 2 aylik bir surec bu babam para bittiii artk yeter anlasma bozuldu dedi tabi bu bir kur neyse tamam dedim ama aklm kalyo kitap okumak aksiyonlar arastrma istegi okadar degsmstm ki bu kez babama.soyle yalvardim baba para istemiyorum nolursun kitap getir tabi ogun bugundur okuyorum kitap canavariym babamn ve annemn bana kazandurdgi bu mirasi hic unutmcm benden sonraki kiz kardesm de bmm gbi ayni kitap merklisi erkek kardesim cok kurt degl ama okur anlcnz denenms bi fikir vermek istedm size

amin canım sağol

Günaydın hanımlar. Bu gece hic uyumadim desem yeridir. Benim ufak oğlan hastalandi gece. Abisinin birkaç gündür burnu akiyodu. Korumak icin ilaclar ıhlamurlar yapiyodum iki gündür ama nafile. Allahtan abi hafif atlatiyo. Ama küçük oglum ateslenmeye basladi. Hemen ilac verdim yeteri kadar düşmedi atesi. Mecburen ates düşürücü fitil yaptım cocuga. Çabucak normale döndü ateşi. Burnu akıyo, öksürüyo hapsiriyo. Bugün esim de nöbetçi. Büyük oğlum ogleyin gelince ikisini de doktora goturcem. Bilmediğim şehir bilmedigim hastane... İnsallah işimiz rast gider..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzulara.
Cocuklar hasta olunca zaman duruyor sanki.
Benimkide hala atlatamadi.
Dün bende hasta olucam galiba dedim oglum hemen anne sen hasta olma bize kim bakicak babam bakamaz dedi.

İlacsiz gecmiyo bazen naparsan yap.

günaydın kızlar
dün eve giderken zelalke nin granit tenceresi bizim oradaki bim de var mı bakiyim dedim :) yokmuş
tül beyazlatıcı ve 3 lt yudum aldım 20 TL verdim.
3 LT yudum omega 16,50 TL, aktüel ürünmüş. fiyatı uygun geldi bana, dün pazar poşetlerim de vardı bir tane aldım, bugün kaldıysa 1 ya da 2 tane almayı düşünüyorum.

sabah işe gelmeden yatak odasının tül ve güneşliğini yıkadım.
haftasonuna kuzenimin düğünü var cmrtsi akşamı ailem bende kalacak. annem fazlasıyla hijyenik olduğu için ufaktan temizliğe başladım. dün akşam mutfak ve koridordaki halılarımı makinaya attım.
bu akşamda mutfak dolapları ve buzdolabını silmeyi düşünüyorum

maşallah
Bana da böyle enerji lazım :)

Bende bugün yemek yapıcam
kuru pilav yaparım belki
tüller felan yıkaması gerek.
benim de akşama yemeğim yok
buzluktan köfte çıkardım, soslu köfte yapmayı düşünüyorum. yanına salata yoğurt falan
yemekle çok oyalanmadan temizlik işlerimi halletmem lazım bu hafta akşamları

bende dün akşam bugün için barbunya yapayım dedim haşlayıp buzluğa atmıştım
ama pişmedi sert kalanlar vardı içinde diğerleri de dağıldı çok sinir oldum akşama bakıcaz artık tadı nasıl olmuş yanına da pilav turşu tamamdır :)

canım yudumun omega 3ünü ben de merak ediyorum ama bişey dikkatimi çekti üzerinde ayçiçek yağı yazmıyordu bitkisel yağ yazıyordu acaba dedim karışık bir yağ mı ama boş bulundum etiketine bakmadım almadım da
müsait bir zamanda etiketine bakar mısın içinde neler varmış sana zahmet

günaydın hanımlar ben bu akşam etli türlü pilav cacık yapayım diyorum
içindeki sebzeleri az yağda kızartıyorum sonra yapıyorum yemeği çok daha lezzetli oluyor
çiğden yapınca daha sağlıklı ama kızartınca da daha lezzetli yahu

Tüller nevresimler yikanmayinca evi yikasam yine temiz gelmiyo bana.
Tülleri astım bile

Oglum yayla corbasi siparisi verdi sabah simdi onu yapiyorum.

Bi de gunes vurduki yorganlarima icime sindi havalansin aksama kadar.

Aksam uyumadan dusunuyorum bot almam lazim bir de spor ayakkabi yaa yeni sezon montlaradami baksam sonra yok kizimm zaten evdesin bak okula bile cikmiyosun artik bi gezmeye markete avm gidicen arada evdekiler eskisin önce diye bi de cevap veriyorum kendime.

Bu kis bot ve spor ayakkabi esofman alip sezonu bitirsem super olur ya.
Bakiyorum 7tane falan trikom var 2 hirkam.
Evde giymelik hirkalarim da var.
Evde pijama modundayim zaten.
Bu kis da boyle olsun ya

Hepsini harmanlayip firin posetinde yapincada güvec tadi oluyor
Her yaptigimda ooo guvecmi var diyo esim.

kışın spor ayakkabıyı ne yapıcaksın ertele bence
2 esortman altı 1 bot al yeter :)

Dün erzaklarimi fulledim.
Kilerde annem buyuk kablara koymus dokulmesin diye paketlerinden acmis kapakli kapda.
Bende de erzak kabi var onlarin hepsini fulledim ordan.
Mercimek,fasulye, pirinc
Onlar hakmar reis aliyo genelde.
Ben begeniyorumm
5kg camasir suyu , abc yumusatici almis onlarida aldim.
Ne var ne yok sömurdum.
Baktim nerden baksam 50tl kâr.
Yagcöz falanda var ama evde var benim suan.

2 tane 5er kiloluk yagim oldu zulada.
Ama deterjani actim yenisini alip koymam lazim.
Hemen aktuel incelim.
chericherilady seninde aklinda bulunsun canim indirim avcimiz olarak.
Bana yaziver gozune ilisirse.
Bingo, rinso, persil olur hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…