Günaydınnn
Güne hıphızlı basladımm ben.
Yatak odasinin tülü yikaniyo
Nevresim,lastikli carsaf yorgan ne varsa yikaniyo havalaniyor.
Hazir yatagida sildim actim camida aksama kadar kurur .
Dolap iclerini el atmistim da yatak tül de elden gecsin barisi.
Sonra oturma odasinin tülünü yikicam.
Yarin da oglusun odasini dokucem.
Tülü hazir yatagi dolap ustlerini silicem.
Enerjikim bugun 1000kaplan gucunde
ben henuz 6 veya 7. sinifin yaz tatilindeyken tabi okumayla alakam.yok babam geldi dediki okudugun kitap basi 50 binlira en gec 1 haftada biteck kitap tamam baba dedim aksiyonua da severm evlat taninmaz mi babam gtms polisye romani getrms 3 gunde bitirdm hep para alacm hemde kitap oyle bi sardiki bitti parami aldim kitabi babama verdm baba bir daha dedim yine ayni sekilde ilgimi ceken bir roman brz daha kalin yine ayni parami aldm bu arada okuyp okmdgmi annem takip edyo kitapla ilgili sorularda alyorm... 3 ve 4 derken 5. kitaba geldigimde baba buda tamam dedim son parami aldim 1 2 aylik bir surec bu babam para bittiii artk yeter anlasma bozuldu dedi tabi bu bir kurGünaydın kızlar
Çocuğum kocaman. 12 yaşında. Ve ne kadar uğraştıysak başarılı olamadık.
Bi 6 ah kadar hiç sesimi çıkarmadım. Bir kere bile kitap demedim. İma bile etmedim. Ama onun da hiç aklına gelmedi. Denemediğim yöntem kalmadı.
Bir de bahsettiğiniz yönteme bakayım bugün. Kafaya koydum. Çözeceğim bu sıkıntıyı.
Hep ileri de sever diye bekledim ancak olmadı. Dersler iyi ama Türkçe paragraflarını anlamakta zorlanıyor. Basen Fen sorularını bile yanlış okuyor. Dikkat etmiyor. Oturup saatlerce okusun değil artık derdim. Azıcık okusa yeter.
@yenidennn
Ben her yöntemi denedim. Ama olmadı bir türlü. Çocuğa kitap dedim mi kaçacak delik arıyor.
Kitap okumak dersleri açısından da çok önemli.
Levent’i güya benimki de okudu. Bi orasından bi burasından. İnşallah sever Birgün okumayı.
Bazen kaplan falan kalmiyo kaciyo kedi oluyorum.
Hep uyumak istiyorum.
Bugun nolduysa bi gaza geldim.
Oglum gelene kadar halledicem.
Yemegimde var onun rahatligi belki.
Benim yemegim olunca cok mutlu oluyorum :)
Ev isleri hic zor gelmiyo yemek olayi yoruyo beni yemek sectikleri icin.
Oglusunun dogum gunude simdiden kutlu olsun.
Allah uzun saglikli ömurler versin.
KaplanMia- nerdesin kedimi oldun bugun gel bakim :)
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzulara.Günaydın hanımlar. Bu gece hic uyumadim desem yeridir. Benim ufak oğlan hastalandi gece. Abisinin birkaç gündür burnu akiyodu. Korumak icin ilaclar ıhlamurlar yapiyodum iki gündür ama nafile. Allahtan abi hafif atlatiyo. Ama küçük oglum ateslenmeye basladi. Hemen ilac verdim yeteri kadar düşmedi atesi. Mecburen ates düşürücü fitil yaptım cocuga. Çabucak normale döndü ateşi. Burnu akıyo, öksürüyo hapsiriyo. Bugün esim de nöbetçi. Büyük oğlum ogleyin gelince ikisini de doktora goturcem. Bilmediğim şehir bilmedigim hastane... İnsallah işimiz rast gider..
Gel pisi pisi
Gel pisi pisi
Bugun bi kurabiye denicem bakalim biseye benzicekmi tarif ig.den
günaydın kızlar
dün eve giderkenzelalke nin granit tenceresi bizim oradaki bim de var mı bakiyim dedim :) yokmuş
tül beyazlatıcı ve 3 lt yudum aldım 20 TL verdim.
3 LT yudum omega 16,50 TL, aktüel ürünmüş. fiyatı uygun geldi bana, dün pazar poşetlerim de vardı bir tane aldım, bugün kaldıysa 1 ya da 2 tane almayı düşünüyorum.
sabah işe gelmeden yatak odasının tül ve güneşliğini yıkadım.
haftasonuna kuzenimin düğünü var cmrtsi akşamı ailem bende kalacak. annem fazlasıyla hijyenik olduğu için ufaktan temizliğe başladım. dün akşam mutfak ve koridordaki halılarımı makinaya attım.
bu akşamda mutfak dolapları ve buzdolabını silmeyi düşünüyorum
benim de akşama yemeğim yokBende bugün yemek yapıcam
kuru pilav yaparım belki
tüller felan yıkaması gerek.
canım yudumun omega 3ünü ben de merak ediyorum ama bişey dikkatimi çekti üzerinde ayçiçek yağı yazmıyordu bitkisel yağ yazıyordu acaba dedim karışık bir yağ mı ama boş bulundum etiketine bakmadım almadım dagünaydın kızlar
dün eve giderkenzelalke nin granit tenceresi bizim oradaki bim de var mı bakiyim dedim :) yokmuş
tül beyazlatıcı ve 3 lt yudum aldım 20 TL verdim.
3 LT yudum omega 16,50 TL, aktüel ürünmüş. fiyatı uygun geldi bana, dün pazar poşetlerim de vardı bir tane aldım, bugün kaldıysa 1 ya da 2 tane almayı düşünüyorum.
sabah işe gelmeden yatak odasının tül ve güneşliğini yıkadım.
haftasonuna kuzenimin düğünü var cmrtsi akşamı ailem bende kalacak. annem fazlasıyla hijyenik olduğu için ufaktan temizliğe başladım. dün akşam mutfak ve koridordaki halılarımı makinaya attım.
bu akşamda mutfak dolapları ve buzdolabını silmeyi düşünüyorum
Hepsini harmanlayip firin posetinde yapincada güvec tadi oluyorgünaydın hanımlar ben bu akşam etli türlü pilav cacık yapayım diyorum
içindeki sebzeleri az yağda kızartıyorum sonra yapıyorum yemeği çok daha lezzetli oluyor
çiğden yapınca daha sağlıklı ama kızartınca da daha lezzetli yahu
Tüller nevresimler yikanmayinca evi yikasam yine temiz gelmiyo bana.
Tülleri astım bile
Oglum yayla corbasi siparisi verdi sabah simdi onu yapiyorum.
Bi de gunes vurduki yorganlarima icime sindi havalansin aksama kadar.
Aksam uyumadan dusunuyorum bot almam lazim bir de spor ayakkabi yaa yeni sezon montlaradami baksam sonra yok kizimm zaten evdesin bak okula bile cikmiyosun artik bi gezmeye markete avm gidicen arada evdekiler eskisin önce diye bi de cevap veriyorum kendime.
Bu kis bot ve spor ayakkabi esofman alip sezonu bitirsem super olur ya.
Bakiyorum 7tane falan trikom var 2 hirkam.
Evde giymelik hirkalarim da var.
Evde pijama modundayim zaten.
Bu kis da boyle olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?