Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oglumun siparis corbasida bittigine gore
Azicik daha cekmece duzenleme yapabilirim
Mia- kanka ayakkabi rafindan 1 raf daha bosalttim.
Kutulari falan attim 1 raf yer acildi valla.
Takilar icin bir yontem bulmam lazim
Tati kutum karman corman oluyo ayirmam lazim o cekmeceye geldi sira

Su 1-2 hafta sknti yasarsin ne olacak ne bitecek diye
Kosturmayla gecer ama eve yerlesince hepsi gecip gidiyor
Bir an evvel yerlesirsiniz insallah tasinmak zor Allah yardimcin olsun

benimde takı çekmecesi karışık

Hepsini harmanlayip firin posetinde yapincada güvec tadi oluyor
Her yaptigimda ooo guvecmi var diyo esim.

ayyy çok iyi dedin lelli hiç uğraşmayayım fırın poşetine koyayım kolaycacık oh zamanım da bana kalır
etleri şöyle bir tavada çevirip mühürleyeyim diyorum ama önceden daha lezzetli olur sanki
tarifini de okudum tamamdır herkes türlü yapsın bugün

deterjan toz mu kullanıyorsun sıvı mı yazdım aklıma güzel indirim olursa haber veririm
ben bingo toz kullanıyorum memnunum

Ben toz kullaniyorum canim sıvı kullanmiyorum.
Sagolasin.

Su 1-2 hafta sknti yasarsin ne olacak ne bitecek diye
Kosturmayla gecer ama eve yerlesince hepsi gecip gidiyor
Bir an evvel yerlesirsiniz insallah tasinmak zor Allah yardimcin olsun
evet zor olacak muhakkak ama değer:) benim çok eşyam yoktur zaten, evlenirken çok abartmadım, sadece oturma grubu, yatak odası beyaz eşyalar.. öyle salon takımı, yemek takımı, ve ya konsollar falan yok. e henüz çocuk da olmadığı için onunda eşyaları yok:)

kızlar bu arada yengem yeğenimin eşyalarını vermek istiyor.. şu bebişleri koydukları yaylı sallamalı odadan odaya taşınan birşey varmış, park yatak falan da var.. verecek birileri varsa verim dedi, sizce alsam mı yani biz de eve taşınınca çocuk düşüneceğiz inşallah, Allah kısmet ederse.. ne bilim alıp evin boş odasında dursa mı sizce?? yoksa çocuk olunca yeni sıfırdan mı alsam, yeğenimin eşyaları aslında yani bildiğim eşyalar ve temiz de.. bilemedim ki siz ne dersiniz??

Evinde yerin olacaksa alabilirsin bence. Bir sürü masraftan kurtarır seni

Selamlar
Sabah 07:00 de kalktım. Kahvaltı hazırladım, kızımı giydirdim. Hep beraber kahvaltı yaptık. Eşim kızımı okula bıraktı, oradan belediyeye gidip emlak beyanı yapacak. Bu yıl vergiden muafmışız. Seneye gelsin bi de ev vergisi
Ben işyerinden bir arkadaşın arabası ile geldim işe. İşe gelip giderken kendi arabamızı kullandığım için eşime araba lazım olunca sıkıntı yaşıyoruz. Bir araba daha mı alsak diye konuşurken Mtv zammı açıklandı. Şimdilik vazgeçtik.
İşyerinde de sabahtan beri koşturup duruyorum. Yeni oturabildim.
Ay sonuna kadar 400 lira para kaldı. Kızımın kışlık ihtiyaçlarını aldım. Aylık market, et ve yumurta işleri tamam. Dolayısıyla kalan para ile biten kahvaltılık ve sebze- meyve alışverişi yaparım.

zelalke ben olsam alirdim canim
El kadar seyler dunya para
Zaten kullanacagin maximum 2 sene
Ayaklari yere basinca pusetde de durmuyolar arabada bile durmuyorlar yurumek istiyorlar

merhaba arkadaşlar.....

tam da tr_lelli nin 5 litrelik damacanasını (ki ilk defa böyle bir şey yapıyorum, sanırım güldüm ve başıma geldi :)) ) doldurmaya başlamışken, bugün nette dolaşırken, “İmân edenlerin kalplerinin, Allah'ın Zikrine dönmesinin zamanı gelmedi mi?............................ " (Hadid 16) ayetiyle karşılaştım....

bazen hevesleniyor, büyük hayallerimin peşinden gidiyorum, bazen durulup, ne oluyor sana, üç günlük bile olmayan şu geçici dünya için bu ne hırs, heves, gayret deyip duruluyorum.... bi gidiyorum, bi geliyorum, bi korkuyorum, bi ümitleniyorum..... sanırım tam da olması gereken bu... korku ve ümit arasında gidip gelmek.... yarın ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için çalışmak...

ha kendi adıma, ahiret için olan kısım çooooook eksik... birbirimize dua edelim, belki içimizden birinin duası kabul olur ve ahiretimiz, ebedi hayatımız için de çalışmaya başlarız, zamanı gelmiş de geçiyor olsa bile, bir ucundan yakalarız.... inşallah....

merhaba, kolilerinizi 1,2,3 diye numaralandırırsanız eve tasındıktan sonra eksik koli var mı diye kontrol etmeniz kolaylaşır. nakliye firmaları bazı kolileri kaybedebiliyor çünkü.

Sakın kaçırma. O tarz eşyalar hem çok para tutuyor hem de kullanım zamanı çok kısıtlı.
İşin bitince de çok yer kapladıkları için koyacak yer sıkıntısı oluyor. Atsan atılmaz satsan satılmaz durumu tam.

Sakın kaçırma. O tarz eşyalar hem çok para tutuyor hem de kullanım zamanı çok kısıtlı.
İşin bitince de çok yer kapladıkları için koyacak yer sıkıntısı oluyor. Atsan atılmaz satsan satılmaz durumu tam.

ben olsam almazdım.... ilk çocuğum, her şeyi ilk ve yeni olsun isterdim... aşırıya kaçmadan, bütçem yettiğince yeni alırdım...

Ben park yatak sevmiyorum.
Diğer sallamalı işe yarar.

maşallah
Bana da böyle enerji lazım :)
ayy canım benimki enerji değil tamamen anne korkusu yoksa ne enerjisi
halim bile yoktu dün eve gidince, sabahta yataktan kazınarak kalktım ama mecbur
annem tam bir obsesif kompusüs gibi
aşırı temizlik ve hijyen istiyor heryeri herşeyi
eve gelince dedektif gibi biryerde birşey görsün yandım walla
bildiğin on numra kaynana modeli
onun için annem bana geleceği zaman ben hep bir panik modundayım
aslında pis biri kesinlikle değilim, eşime sorsan ben de annem gibiymişim ama onun üzerimdeki etkisi başka

akşam unutmazsam foto çekeyim. ben daha öncede üçler markette 1,25 Litre olanları indirimdeydi alıp kullanmıştım.
ama hiç etiketine dikkat etmedim.

Ben toz kullaniyorum canim sıvı kullanmiyorum.
Sagolasin.
şok markette 25 TL alışveriş yapana tursil 4,5 kg 11 TL bu hafta

eğer temizse içine siniyorsa al ben olsam alırdım zaten hemencecik büyüyecek bebeğin 2 sene idare etsen bunlarla masraftan kurtulursun direk çocuk odası alarak başlarsın

Bu yorumun bana göre olmamış.
Farklı bir kinaye sezdim.
kusura bakma benim bakış açım
yazmazsam içimde kalırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…