Su 1-2 hafta sknti yasarsin ne olacak ne bitecek diyehaklısın, korneş yok, o saydığın ıvır zıvırları da sormak lazım.. buraya doğalgaz bu yıl geliyor, yani il olarak doğal gaz yoktu. bizimde en baştan sistem falan döşenecek ama o seneye kaldı. bu yıl kalacak. temizliği kendimiz yapacağız, bizde eleman çok :) ama tabiki güvenilir bi nakliye firması gerekecek bize.
Oglumun siparis corbasida bittigine gore
Azicik daha cekmece duzenleme yapabilirim
Mia- kanka ayakkabi rafindan 1 raf daha bosalttim.
Kutulari falan attim 1 raf yer acildi valla.
Takilar icin bir yontem bulmam lazim
Tati kutum karman corman oluyo ayirmam lazim o cekmeceye geldi sira
Hepsini harmanlayip firin posetinde yapincada güvec tadi oluyor
Her yaptigimda ooo guvecmi var diyo esim.
Dün erzaklarimi fulledim.
Kilerde annem buyuk kablara koymus dokulmesin diye paketlerinden acmis kapakli kapda.
Bende de erzak kabi var onlarin hepsini fulledim ordan.
Mercimek,fasulye, pirinc
Onlar hakmar reis aliyo genelde.
Ben begeniyorumm
5kg camasir suyu , abc yumusatici almis onlarida aldim.
Ne var ne yok sömurdum.
Baktim nerden baksam 50tl kâr.
Yagcöz falanda var ama evde var benim suan.
2 tane 5er kiloluk yagim oldu zulada.
Ama deterjani actim yenisini alip koymam lazim.
Hemen aktuel incelim.
chericherilady seninde aklinda bulunsun canim indirim avcimiz olarak.
Bana yaziver gozune ilisirse.
Bingo, rinso, persil olur hepsi.
Ben toz kullaniyorum canim sıvı kullanmiyorum.ayyy çok iyi dedin lelli hiç uğraşmayayım fırın poşetine koyayım kolaycacık oh zamanım da bana kalır
etleri şöyle bir tavada çevirip mühürleyeyim diyorum ama önceden daha lezzetli olur sanki
tarifini de okudum tamamdır herkes türlü yapsın bugün
deterjan toz mu kullanıyorsun sıvı mı yazdım aklıma güzel indirim olursa haber veririm
ben bingo toz kullanıyorum memnunum
evet zor olacak muhakkak ama değer:) benim çok eşyam yoktur zaten, evlenirken çok abartmadım, sadece oturma grubu, yatak odası beyaz eşyalar.. öyle salon takımı, yemek takımı, ve ya konsollar falan yok. e henüz çocuk da olmadığı için onunda eşyaları yok:)Su 1-2 hafta sknti yasarsin ne olacak ne bitecek diye
Kosturmayla gecer ama eve yerlesince hepsi gecip gidiyor
Bir an evvel yerlesirsiniz insallah tasinmak zor Allah yardimcin olsun
kızlar bu arada yengem yeğenimin eşyalarını vermek istiyor.. şu bebişleri koydukları yaylı sallamalı odadan odaya taşınan birşey varmış, park yatak falan da var.. verecek birileri varsa verim dedi, sizce alsam mı yani biz de eve taşınınca çocuk düşüneceğiz inşallah, Allah kısmet ederse.. ne bilim alıp evin boş odasında dursa mı sizce?? yoksa çocuk olunca yeni sıfırdan mı alsam, yeğenimin eşyaları aslında yani bildiğim eşyalar ve temiz de.. bilemedim ki siz ne dersiniz??
kızlar bu arada yengem yeğenimin eşyalarını vermek istiyor.. şu bebişleri koydukları yaylı sallamalı odadan odaya taşınan birşey varmış, park yatak falan da var.. verecek birileri varsa verim dedi, sizce alsam mı yani biz de eve taşınınca çocuk düşüneceğiz inşallah, Allah kısmet ederse.. ne bilim alıp evin boş odasında dursa mı sizce?? yoksa çocuk olunca yeni sıfırdan mı alsam, yeğenimin eşyaları aslında yani bildiğim eşyalar ve temiz de.. bilemedim ki siz ne dersiniz??
Sakın kaçırma. O tarz eşyalar hem çok para tutuyor hem de kullanım zamanı çok kısıtlı.kızlar bu arada yengem yeğenimin eşyalarını vermek istiyor.. şu bebişleri koydukları yaylı sallamalı odadan odaya taşınan birşey varmış, park yatak falan da var.. verecek birileri varsa verim dedi, sizce alsam mı yani biz de eve taşınınca çocuk düşüneceğiz inşallah, Allah kısmet ederse.. ne bilim alıp evin boş odasında dursa mı sizce?? yoksa çocuk olunca yeni sıfırdan mı alsam, yeğenimin eşyaları aslında yani bildiğim eşyalar ve temiz de.. bilemedim ki siz ne dersiniz??
Sakın kaçırma. O tarz eşyalar hem çok para tutuyor hem de kullanım zamanı çok kısıtlı.kızlar bu arada yengem yeğenimin eşyalarını vermek istiyor.. şu bebişleri koydukları yaylı sallamalı odadan odaya taşınan birşey varmış, park yatak falan da var.. verecek birileri varsa verim dedi, sizce alsam mı yani biz de eve taşınınca çocuk düşüneceğiz inşallah, Allah kısmet ederse.. ne bilim alıp evin boş odasında dursa mı sizce?? yoksa çocuk olunca yeni sıfırdan mı alsam, yeğenimin eşyaları aslında yani bildiğim eşyalar ve temiz de.. bilemedim ki siz ne dersiniz??
ayy canım benimki enerji değil tamamen anne korkusu yoksa ne enerjisimaşallah
Bana da böyle enerji lazım :)
akşam unutmazsam foto çekeyim. ben daha öncede üçler markette 1,25 Litre olanları indirimdeydi alıp kullanmıştım.canım yudumun omega 3ünü ben de merak ediyorum ama bişey dikkatimi çekti üzerinde ayçiçek yağı yazmıyordu bitkisel yağ yazıyordu acaba dedim karışık bir yağ mı ama boş bulundum etiketine bakmadım almadım da
müsait bir zamanda etiketine bakar mısın içinde neler varmış sana zahmet
şok markette 25 TL alışveriş yapana tursil 4,5 kg 11 TL bu haftaBen toz kullaniyorum canim sıvı kullanmiyorum.
Sagolasin.
eğer temizse içine siniyorsa al ben olsam alırdım zaten hemencecik büyüyecek bebeğin 2 sene idare etsen bunlarla masraftan kurtulursun direk çocuk odası alarak başlarsınkızlar bu arada yengem yeğenimin eşyalarını vermek istiyor.. şu bebişleri koydukları yaylı sallamalı odadan odaya taşınan birşey varmış, park yatak falan da var.. verecek birileri varsa verim dedi, sizce alsam mı yani biz de eve taşınınca çocuk düşüneceğiz inşallah, Allah kısmet ederse.. ne bilim alıp evin boş odasında dursa mı sizce?? yoksa çocuk olunca yeni sıfırdan mı alsam, yeğenimin eşyaları aslında yani bildiğim eşyalar ve temiz de.. bilemedim ki siz ne dersiniz??
tam datr_lelli nin 5 litrelik damacanasını (ki ilk defa böyle bir şey yapıyorum, sanırım güldüm ve başıma geldi :)) ) doldurmaya başlamışken, bugün nette dolaşırken, “İmân edenlerin kalplerinin, Allah'ın Zikrine dönmesinin zamanı gelmedi mi?............................ " (Hadid 16) ayetiyle karşılaştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?