Marka ve modele göre çok fiyat farkediyor. Ürünler sana gelince Google'a direkt modelini yazıp fiyatlarını not alman daha doğru olur.evet çok mantıklı :) sizce ne kadar eder bu parçalar 700-800 tl eder mi?? eşimden alıp hesaba atacağım inşallah :)
teşekkür ederim canım.. en kısa zamanda eşin de güzel bir işe girer ve düzeninize dönersiniz inşallah..zelalke hayırlısıyla evine taşınıp bebek sahibi olursun inşallah canım,bence de abinlerden alman mantıklı,ben de ablamdan aldım bir çok şeyi almaya da devam ediyorum
Merhaba kızlar
Eşim işten çıkmıştı bilmeyenleriniz vardır,34 bin tl maaş+tazminat aldı,kredi kartı borçları,faturalar,kira ıvır zıvır derken elimizde 30bin civarı kaldı.Bunun birazını ayırıp kalanı altın vs yapıcaz.
Mümkün olduğunca az harcamaya çalışıyoruz.Bir kere avm gittik kızıma çorap alıp geldim sadece
Hakkinizda hayirlisi olsunzelalke hayırlısıyla evine taşınıp bebek sahibi olursun inşallah canım,bence de abinlerden alman mantıklı,ben de ablamdan aldım bir çok şeyi almaya da devam ediyorum
Merhaba kızlar
Eşim işten çıkmıştı bilmeyenleriniz vardır,34 bin tl maaş+tazminat aldı,kredi kartı borçları,faturalar,kira ıvır zıvır derken elimizde 30bin civarı kaldı.Bunun birazını ayırıp kalanı altın vs yapıcaz.
Mümkün olduğunca az harcamaya çalışıyoruz.Bir kere avm gittik kızıma çorap alıp geldim sadece
teşekkür ederim canım.. en kısa zamanda eşin de güzel bir işe girer ve düzeninize dönersiniz inşallah..
Amin kızlar çok sağolun aynen hayırlısı bakalım yiyecek ekmeğimiz vardır elbet bir yerlerdeHakkinizda hayirlisi olsun
Allah daha guzel kapilar acsin.
zelalke hayırlısıyla evine taşınıp bebek sahibi olursun inşallah canım,bence de abinlerden alman mantıklı,ben de ablamdan aldım bir çok şeyi almaya da devam ediyorum
Merhaba kızlar
Tam da bunun için mutluyum aslında,belki de annemin ve ya ablamın olduğu yere gidebilme ve yalnızlıktan kurtulma şansım var teşekkür ederim :)bazen iyi şeyler biter ki, daha iyileri başlayabilsin... :)
Deterjan ararken bir de ben nereden aldin?Selam kızlar. Bugün çok masraflıyım.
Deterjan aldım 7kg 19 tl ye. Stok için aldım geçen günde almıştım bunu niye aldım bilmiyorym elim gitti.
Bardak kek çırpma kabı çay bardağı 6 lı çay kaşığı aldım 40 tl de onlara verdim
Yarın a101 den de alcaklarım 50 bulur.
Klozet için paspas baktım küçücük 10 tl değmez yarın gelio alcam yedek.
zelalke canım al eşyaları zaten illa yeni şeyler alacaksın. Park yatak sevmiyorum mobilyalar iyi ama biz aldık dünya para hiç yatmadı 1 kere bile yatmafı. Sallanmalı beşik vardı 7 ay orda yattı yazlığa gittik yanıma alıştı geldik arada yanımda yatar arada oda da başka yatak var orda yatar büyüdü sığmıyor. Ben o parayı verdiğimle kaldım o yatağa.
Sonra eşya az almışım zıbın mıbın ( 10 tane falan almıştım ) Allah razı olsun komşum oğlundan kalma bir çıkarfı hiç masraf etmedim 1 yıl. Çok iş görüyor çünkü ciddi masraf 10 15 zıbın yetmediği oluyor
Ünlü bir marketten almadım tursil aldım canım. Kışın kazaklara gider daha önce hiç denemedim uygun geldi bingo alırfım hep fiyat iyi olunca bakmadım markasına.Deterjan ararken bir de ben nereden aldin?
Markasi ne?
Uygunmus.
Benn sen dedikten sonra uyguladım.Kizlar cay dedinizde benim usul karistirip kullanan var mi?
Bu karistirma olayindan sonra daha cok cay icilir oldu bizde
Yani cay kutusunu karistirip dolduruyorum bakiyorum yarilamisiz.
Esim tadini seviyo.
Demligi bitiriyo kapama altini ben icicem diyo.
Bakiyorum dibi gelmis.
Tek basina iciyo
Begendinizmi deneyenler?
Begenmenize sevindimÜnlü bir marketten almadım tursil aldım canım. Kışın kazaklara gider daha önce hiç denemedim uygun geldi bingo alırfım hep fiyat iyi olunca bakmadım markasına.
Geçen kipada ( her yerd varmı ist.da mı var sadece bilmyorum) ist.dasın sanırım.uygundu çok deterjanlar.
Benn sen dedikten sonra uyguladım.
Kaçak çay alman çayı ve bimden aldıım çayı karışturıp 1 kiloluk kavanoza koyuyorum çok güzel oluyor
Olsun sonra denersin canim afiyet olsuniyi akşamlar hanımlar yemek aslı bitti ıvır zıvır çay meyve faslı başladı
ben etli türlüyü yapamadım o kadar datr_lelli den tarif almıştım
sabah çıkarken et yerine kıyma çıkarmışım ben de patlıcan patates karışık musakka yaptım
eve gelirken markete uğradım ekmek ayran patates aldım 4.5tl ödedim
Migrosda bana uzak yaw.tr_lelli leliciğim yarın migrosun yeni kataloğu çıkıyor orada gördüm
bingo 8 kg 21.90tl
bi göz gezdirirsiniz kızlar kataloğa belli tarihlerde değişik indirimler var
bulaşık makinesi ürünlerinde peynirlerde sütlerde sucuklarda
hepsinin tarihi farklı ama
Migrosta uzak ya direk dolmusda yok oraya
işin hayırlı olsunİyi akşamlar hatunlar.
Yoğunluktan uğrayamıyorum buraya. Daha başlayalı 5. iş günüm olmasına rağmen 2 gündür mesaiye kalıyorum. Eve gel, yemek ye, duş al derken saat 10 oluyor. Erkenden de uykum geliyor ve yatıyorum.
Bu uyku gelmesi durumu geçicidir değil mi? Ben böyle bir yemek, banyodan sonra uyuyacaksam sürekli işimiz var.
Daha bunun ev çekip çevirmesi var çünkü.
Daha hesap kitap işlerine de girmedim bu arada o yüzden henüz bildirim yapmıyorum.
Ayın 15 inde maaşımla birlikte açılışı yapacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?