Küçük Düşün Büyük Olsun!

kış için benim de en az 1/2 pantolon almam şart.
1 siyah çizme
1 kışlık ayakkabı ihtiyacım var.
bugün öğlen arasında biraz mağaza gezdim, yazlık ürünlerde çok indirimler var, etekler, ayakkabılar, cıvıl cıvıl
ama hiçbirşey almadım
maaşımı aldım ödemeleri tamamlayıp bütçe yapıp ihtiyaç/istek olayına girmem lazım

Bu yorumun bana göre olmamış.
Farklı bir kinaye sezdim.
kusura bakma benim bakış açım
yazmazsam içimde kalırdı.

yok canım ne kusuru da ne sezdin açıkca söyleyebilirsin... niyetim kinaye falan değil, lelli ilk söylediğinde tuhafıma gitmişti kumbara dışında ve çok daha büyük ebatlarda bir şeyi kumbara olarak kullanmak ve gülümsemiştim ( sanırım "güldüm" yerine "gülümsedim" kullansaydım sen de yanlış anlamazdın.... oraya atıfta bulundum... aksi olsa, aynı şeyi kendim yapmazdım...

ayrıca da bunu dile getirmene sevindim.... bizler arkadaşız, bir çok şeyi paylaşıyoruz... bir yanlış anlama/anlatma olduğunda bunu dile getirip çözmek en güzeli... severim beni eleştiren insanları... durumu izah ederim, sorun kalmaz... ne de olsa sanal ortam... duygu geçişlerinin zaman zaman yanlış anlatılmasına ve anlaşılmasına çok müsait bir ortam...

sorun yok yani, kinaye de... :)

Evinde yerin olacaksa alabilirsin bence. Bir sürü masraftan kurtarır seni
yeni evde hem çocuk odası hem salon boş olacak zaten canım..

zelalke ben olsam alirdim canim
El kadar seyler dunya para
Zaten kullanacagin maximum 2 sene
Ayaklari yere basinca pusetde de durmuyolar arabada bile durmuyorlar yurumek istiyorlar
bi de eşyalar yeğenimin ve de hepsi marka şeyler, çok kaliteli ve yeni, yani ben alsam belki o kadar pahalılarından almam..

merhaba, kolilerinizi 1,2,3 diye numaralandırırsanız eve tasındıktan sonra eksik koli var mı diye kontrol etmeniz kolaylaşır. nakliye firmaları bazı kolileri kaybedebiliyor çünkü.
aaa çok mantıklı kesinlikle öyle yapacam.. çok teşekkürler..

dimi canım.. valla abimin oğlunun eşyaları, öz yeğenim yani :) i de eşyalar ağırlıklı kırmızı hem kız hem erkek bebeğe uygun bi renk:) yukarda da yazdığım gibi hepsini çok pahalıya almışlardı, ilk günkü gibi yepyeni duruyor..

ben olsam almazdım.... ilk çocuğum, her şeyi ilk ve yeni olsun isterdim... aşırıya kaçmadan, bütçem yettiğince yeni alırdım...
illaki alacağım şeylerde olacaktır.. yeğenimin eşyaları şuan hiç kullanılmamış kadar temiz ve yeni. o sebeble alırım diye düşündüm, olurda evime kurduğumda içime sinmezse yenisini de alabilirim. ama şuan için sanırım alacağım.. teşekkür ederim canım fikir verdiğiniz için..

Anlayışla karsılamanıza bende sevindim.
Yanlış anlaşılma olabiliyor tabiki de :)
Sizi de yorumlarınızı da severim ayrıca
Ama lellinin yeri çok başka benim için.

Aynen cümleye takılmıştım.
Teşekkürler :)

seni var ya... :))
ben de durup durup acaba ayet ve sonrasında yazdıklarıma mı takıldı acba diye düşünmeye başlamıştım...

ben de severim seni,neden bilmem ama bana gençliğimi hatırlatıyorsun... :)) tabi diğer arkadaşları da... öyle olmasa, sevmediğim insanlarla bir arada olmamın izahı olmazdı değil mi :)

Ben dini yön ve para olayina pek takilmiyorum.
Imanimizi icimizi ibadetimizi Allah goruyo biliyo yerine getirebiliyoruz ya da getiremeyoruz.

Para bana gore amac degil ama arac.
Az da olsa biriktirmeden duramam ben.
Allah bile tevekkul edin diyor.
Yani elinizden geleni yapin sonra bana birakin.

Oturupda para gelse aksa inse dolsa diye bekleyemem ben.
Elimden geleni yaparim gerisini Allah verirse rizkimdir.
Vermezse imtihanimdir sabrederim.

bi de bak "le" demeden leblebiyi anlamışım....koskoca mesajda, nereye takıldığını şıp diye .... :))

Arada bana esiyo öyle :)
sabahta bi topikde yazmış biri
bir saat duş aldım.
Dedim bir saat duşmu aldın o kadar su boşuna gitti.
yazım hatası olmuş spor yapmış 1 saat :)

kesinlikle... hemfikiriz bu konuda.... ben de aynı şeyi yazdım....

bi de sen takmadın di mi damacana olayına lelli... :) amacım sadece latifeydi... senin yolunda ilerliyorum mesajıydı... :)

bir saat duş aldım.

zaman zaman bana da olur, durumdan vazife çıkarma, hiç sevmesem de bu huyumu... :)

bi de hayatta en çok,yanlış anlaşılmaktan korkarım....

Ben park yatak sevmiyorum.
Diğer sallamalı işe yarar.
ben hangileri kullanışlı pek bilmiyorum..bakalım artık neler kullanabileceksem.. şimdi yengemle mesajlaştım, kendime alırım zaten Allah nasip ederse çocuk düşünecem artık, mama sandalyesi, beşik, park yatak, bebek çantası ve daha başka ufak tefek şeyler varmış.. hepsine kondum yani anlayacağınız :) hepsini yıkamış, temizletmiş, paketli halde duruyor evde istediğin zaman gel al dedi:))

tr_lelli bu birikim yapma olayları hayatımızın her alanında tasarruflu olmamızı sağladı, baksana artık parasını düşünmeden bile şu işime yarar, bu iş görür neden DAHA AZ KALİTELİSİNİ ALIP İSRAF EDEYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. sanırım bu israftan kaçınma olaylarında ben oldum diyebiliyorum

şimdi sıra bebekte, hayırlısıyla... :)

Ohh mis hadi hayirli olsun.

şimdi sıra bebekte, hayırlısıyla... :)
hayırlısıyla inşallah canım.. şu ağır işlerimizi atlatalım, taşınmadır, temizlik eşyaları yerleştir hepsi ağır iş, ve sıkı çalışma gerektiren durumlar.. yerleşir yerleşmez düşüneceğim bebişi.. rabbim nasip etsin yeterki..

Allah nasip eder de çocuğun olursa onun için bir hesap açıp, bu eşyalardan kar ettiğin kadar tutarı onun hesabına ekleyebilirsin bence.

bir saat duş aldım.

keşke bu yanlış anlama ve anlaşılmalar hiç olmasa ama sanal ortam, buna çok müsait bir ortam...

mesela duygusal bir anına geliyor, kendine öz eleştiri yapıyorsun, ama karşındaki kendi üzerine alıp, ona göre sana karşı gardını alabiliyor... anlatamıyorsun da, aslında kimseyle işin olmadığını, ortamı samimi bulup, kendi kendine öz eleştiri yaptığını, derdinin kendinle olduğunu vs....

yapacak bir şey yok..... yüzmeye devam...

evet çok mantıklı :) sizce ne kadar eder bu parçalar 700-800 tl eder mi?? eşimden alıp hesaba atacağım inşallah :)

ne 700 800 ü, sade park yatak bile bin tl ye yakın kaliteli bir şey aldığında.... yıllar önce, ikinci oğlumda, sabit beşik dışında, odadan odaya bebeği rahat taşıyayım diye küçük, taşınır bir yatak almıştık, 700 tl. falandı... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…