- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Bu yorumun bana göre olmamış.
Farklı bir kinaye sezdim.
kusura bakma benim bakış açım
yazmazsam içimde kalırdı.
yeni evde hem çocuk odası hem salon boş olacak zaten canım..Evinde yerin olacaksa alabilirsin bence. Bir sürü masraftan kurtarır seni
bi de eşyalar yeğenimin ve de hepsi marka şeyler, çok kaliteli ve yeni, yani ben alsam belki o kadar pahalılarından almam..zelalke ben olsam alirdim canim
El kadar seyler dunya para
Zaten kullanacagin maximum 2 sene
Ayaklari yere basinca pusetde de durmuyolar arabada bile durmuyorlar yurumek istiyorlar
aaa çok mantıklı kesinlikle öyle yapacam.. çok teşekkürler..merhaba, kolilerinizi 1,2,3 diye numaralandırırsanız eve tasındıktan sonra eksik koli var mı diye kontrol etmeniz kolaylaşır. nakliye firmaları bazı kolileri kaybedebiliyor çünkü.
dimi canım.. valla abimin oğlunun eşyaları, öz yeğenim yani :) i de eşyalar ağırlıklı kırmızı hem kız hem erkek bebeğe uygun bi renk:) yukarda da yazdığım gibi hepsini çok pahalıya almışlardı, ilk günkü gibi yepyeni duruyor..Sakın kaçırma. O tarz eşyalar hem çok para tutuyor hem de kullanım zamanı çok kısıtlı.
İşin bitince de çok yer kapladıkları için koyacak yer sıkıntısı oluyor. Atsan atılmaz satsan satılmaz durumu tam.
illaki alacağım şeylerde olacaktır.. yeğenimin eşyaları şuan hiç kullanılmamış kadar temiz ve yeni. o sebeble alırım diye düşündüm, olurda evime kurduğumda içime sinmezse yenisini de alabilirim. ama şuan için sanırım alacağım.. teşekkür ederim canım fikir verdiğiniz için..ben olsam almazdım.... ilk çocuğum, her şeyi ilk ve yeni olsun isterdim...aşırıya kaçmadan, bütçem yettiğince yeni alırdım...
yok canım ne kusuru da ne sezdin açıkca söyleyebilirsin... niyetim kinaye falan değil, lelli ilk söylediğinde tuhafıma gitmişti kumbara dışında ve çok daha büyük ebatlarda bir şeyi kumbara olarak kullanmak ve gülümsemiştim ( sanırım "güldüm" yerine "gülümsedim" kullansaydım sen de yanlış anlamazdın.... oraya atıfta bulundum... aksi olsa, aynı şeyi kendim yapmazdım...
ayrıca da bunu dile getirmene sevindim.... bizler arkadaşız, bir çok şeyi paylaşıyoruz... bir yanlış anlama/anlatma olduğunda bunu dile getirip çözmek en güzeli... severim beni eleştiren insanları... durumu izah ederim, sorun kalmaz... ne de olsa sanal ortam... duygu geçişlerinin zaman zaman yanlış anlatılmasına ve anlaşılmasına çok müsait bir ortam...
sorun yok yani, kinaye de... :)
Anlayışla karsılamanıza bende sevindim.
Yanlış anlaşılma olabiliyor tabiki de :)
Sizi de yorumlarınızı da severim ayrıca
Ama lellinin yeri çok başka benim için.
Aynen cümleye takılmıştım.
Teşekkürler :)
Anlayışla karsılamanıza bende sevindim.
Yanlış anlaşılma olabiliyor tabiki de :)
Sizi de yorumlarınızı da severim ayrıca
Ama lellinin yeri çok başka benim için.
Aynen cümleye takılmıştım.
Teşekkürler :)
seni var ya... :))
ben de durup durup acaba ayet ve sonrasında yazdıklarıma mı takıldı acba diye düşünmeye başlamıştım...
ben de severim seni,neden bilmem ama bana gençliğimi hatırlatıyorsun... :)) tabi diğer arkadaşları da... öyle olmasa, sevmediğim insanlarla bir arada olmamın izahı olmazdı değil mi :)
Ben dini yön ve para olayina pek takilmiyorum.
Imanimizi icimizi ibadetimizi Allah goruyo biliyo yerine getirebiliyoruz ya da getiremeyoruz.
Para bana gore amac degil ama arac.
Az da olsa biriktirmeden duramam ben.
Allah bile tevekkul edin diyor.
Yani elinizden geleni yapin sonra bana birakin.
Oturupda para gelse aksa inse dolsa diye bekleyemem ben.
Elimden geleni yaparim gerisini Allah verirse rizkimdir.
Vermezse imtihanimdir sabrederim.
Arada bana esiyo öyle :)
sabahta bi topikde yazmış biri
bir saat duş aldım.
Dedim bir saat duşmu aldın o kadar su boşuna gitti.
yazım hatası olmuş spor yapmış 1 saat :)
ben hangileri kullanışlı pek bilmiyorum..bakalım artık neler kullanabileceksem.. şimdi yengemle mesajlaştım, kendime alırım zaten Allah nasip ederse çocuk düşünecem artık, mama sandalyesi, beşik, park yatak, bebek çantası ve daha başka ufak tefek şeyler varmış.. hepsine kondum yani anlayacağınız :) hepsini yıkamış, temizletmiş, paketli halde duruyor evde istediğin zaman gel al dedi:))Ben park yatak sevmiyorum.
Diğer sallamalı işe yarar.
ben hangileri kullanışlı pek bilmiyorum..bakalım artık neler kullanabileceksem.. şimdi yengemle mesajlaştım, kendime alırım zaten Allah nasip ederse çocuk düşünecem artık, mama sandalyesi, beşik, park yatak, bebek çantası ve daha başka ufak tefek şeyler varmış.. hepsine kondum yani anlayacağınız :) hepsini yıkamış, temizletmiş, paketli halde duruyor evde istediğin zaman gel al dedi:))
Ohh mis hadi hayirli olsun.ben hangileri kullanışlı pek bilmiyorum..bakalım artık neler kullanabileceksem.. şimdi yengemle mesajlaştım, kendime alırım zaten Allah nasip ederse çocuk düşünecem artık, mama sandalyesi, beşik, park yatak, bebek çantası ve daha başka ufak tefek şeyler varmış.. hepsine kondum yani anlayacağınız :) hepsini yıkamış, temizletmiş, paketli halde duruyor evde istediğin zaman gel al dedi:))
hayırlısıyla inşallah canım.. şu ağır işlerimizi atlatalım, taşınmadır, temizlik eşyaları yerleştir hepsi ağır iş, ve sıkı çalışma gerektiren durumlar.. yerleşir yerleşmez düşüneceğim bebişi.. rabbim nasip etsin yeterki..şimdi sıra bebekte, hayırlısıyla... :)
teşekkürler canım. bütün eşyalar içime sinen parçalar.. bebek eşyaları pahalıdır sanırım bu parçalar da ciddi masraf olsa gerek :)Ohh mis hadi hayirli olsun.
Allah nasip eder de çocuğun olursa onun için bir hesap açıp, bu eşyalardan kar ettiğin kadar tutarı onun hesabına ekleyebilirsin bence.ben hangileri kullanışlı pek bilmiyorum..bakalım artık neler kullanabileceksem.. şimdi yengemle mesajlaştım, kendime alırım zaten Allah nasip ederse çocuk düşünecem artık, mama sandalyesi, beşik, park yatak, bebek çantası ve daha başka ufak tefek şeyler varmış.. hepsine kondum yani anlayacağınız :) hepsini yıkamış, temizletmiş, paketli halde duruyor evde istediğin zaman gel al dedi:))
evet çok mantıklı :) sizce ne kadar eder bu parçalar 700-800 tl eder mi?? eşimden alıp hesaba atacağım inşallah :)Allah nasip eder de çocuğun olursa onun için bir hesap açıp, bu eşyalardan kar ettiğin kadar tutarı onun hesabına ekleyebilirsin bence.
Arada bana esiyo öyle :)
sabahta bi topikde yazmış biri
bir saat duş aldım.
Dedim bir saat duşmu aldın o kadar su boşuna gitti.
yazım hatası olmuş spor yapmış 1 saat :)
evet çok mantıklı :) sizce ne kadar eder bu parçalar 700-800 tl eder mi?? eşimden alıp hesaba atacağım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?