- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
işin hayırlı olsun
evet geçici yeni bir işe okula ortama girince ilk 1-2 hafta insan ekstradan yoruluyor vücut hemen uykuya veriyor kendini
zamanla alışılıyor
için rahat olsun ben ilk işe başladığımda yemek yer yemez yatakta uyuyakalırdımTeşekkür ederim :)
Rahatlıyorum böyle yorumları okuyunca.
Canım çok normal, ben de ise yeni basladigim zaman aksam yemek yer yatardım, hatta ben bu işi yapamam bana gore değil, istifa ederim kısa zaman sonra diye de düşündüğüm oluyordu. Ama şimdi isten gelip hemen yemek yapiyorum, sofrayı topla mutfagi temizle çay meyve fasılları.. ekstra işler bile yapılıyor.. moralini bozma düzene gireceksindir kısa zaman sonra..İyi akşamlar hatunlar.
Yoğunluktan uğrayamıyorum buraya. Daha başlayalı 5. iş günüm olmasına rağmen 2 gündür mesaiye kalıyorum. Eve gel, yemek ye, duş al derken saat 10 oluyor. Erkenden de uykum geliyor ve yatıyorum.
Bu uyku gelmesi durumu geçicidir değil mi? Ben böyle bir yemek, banyodan sonra uyuyacaksam sürekli işimiz var.
Daha bunun ev çekip çevirmesi var çünkü.
Daha hesap kitap işlerine de girmedim bu arada o yüzden henüz bildirim yapmıyorum.
Ayın 15 inde maaşımla birlikte açılışı yapacağım :)
Aynen bi de işim insanlarla ve yoğun. Birimim de epeyi işlek şuanda en ufak bir ses feci rahatsızlık veriyor bütün gün gürültünün içinde bulunduğumdan.için rahat olsun ben ilk işe başladığımda yemek yer yemez yatakta uyuyakalırdım
birsürü iş yapıyorsun yeni insanlar olaylar stres yoruyor
beyin de yahu ne oluyor deyip kapatıyor kendini
Ben de bugün işten gelince yemek yer yemez yarın için giyeceklerimi, çantamı falan ayarladım. Kahvaltımı (soğuk sandviç yapıyorum) hazırladım. Yani direk oturmayıp işe kalkışınca oluyor da mesela 11 gibi yatmış olsam sabah uykusuz uyanıyorum.Canım çok normal, ben de ise yeni basladigim zaman aksam yemek yer yatardım, hatta ben bu işi yapamam bana gore değil, istifa ederim kısa zaman sonra diye de düşündüğüm oluyordu. Ama şimdi isten gelip hemen yemek yapiyorum, sofrayı topla mutfagi temizle çay meyve fasılları.. ekstra işler bile yapılıyor.. moralini bozma düzene gireceksindir kısa zaman sonra..
Teşekkürler canım darısı evi olmayan herkese insallah :)Aynen bi de işim insanlarla ve yoğun. Birimim de epeyi işlek şuanda en ufak bir ses feci rahatsızlık veriyor bütün gün gürültünün içinde bulunduğumdan.
Ben de bugün işten gelince yemek yer yemez yarın için giyeceklerimi, çantamı falan ayarladım. Kahvaltımı (soğuk sandviç yapıyorum) hazırladım. Yani direk oturmayıp işe kalkışınca oluyor da mesela 11 gibi yatmış olsam sabah uykusuz uyanıyorum.
Umarım daha az uyku da zamanla yetecektir.
Bu arada evin hayırlı olsun, çok sevindim. Güle güle oturun :)
Amiiin inşallah :)Teşekkürler canım darısı evi olmayan herkese insallah :)
Ben kumbaramı her ay açıyorum çıkanla artık NE çıkarsa bahtıma altın alıyorum o kadar uzun vade dayanamam ben heralde yaaaEşim bana büyük kumbara almış, ama bu sefer marta kadar patlatmak yok dedi. Geçen kumbarayi onu dinlemedim patlattim, bi aydir kumbara almıyor bana, en son getirmiş ama söz ver acmak yok dedi. İçine 5 tl attı, ben de 6.75 tl attim siftahı yaptık.. bilezik hedefine eklenecektir..
Hamlamışsındir gecici yani.İyi akşamlar hatunlar.
Yoğunluktan uğrayamıyorum buraya. Daha başlayalı 5. iş günüm olmasına rağmen 2 gündür mesaiye kalıyorum. Eve gel, yemek ye, duş al derken saat 10 oluyor. Erkenden de uykum geliyor ve yatıyorum.
Bu uyku gelmesi durumu geçicidir değil mi? Ben böyle bir yemek, banyodan sonra uyuyacaksam sürekli işimiz var.
Daha bunun ev çekip çevirmesi var çünkü.
Daha hesap kitap işlerine de girmedim bu arada o yüzden henüz bildirim yapmıyorum.
Ayın 15 inde maaşımla birlikte açılışı yapacağım :)
Kizlar cay dedinizde benim usul karistirip kullanan var mi?
Bu karistirma olayindan sonra daha cok cay icilir oldu bizde
Yani cay kutusunu karistirip dolduruyorum bakiyorum yarilamisiz.
Esim tadini seviyo.
Demligi bitiriyo kapama altini ben icicem diyo.
Bakiyorum dibi gelmis.
Tek basina iciyo
Begendinizmi deneyenler?
Ben de senelerdir yaparım canım başka yerlerde içtiğim çay hoşuma gitmiyor birde ben eğer aldığım paket çok tozluysa çayı eliyorum.Kizlar cay dedinizde benim usul karistirip kullanan var mi?
Bu karistirma olayindan sonra daha cok cay icilir oldu bizde
Yani cay kutusunu karistirip dolduruyorum bakiyorum yarilamisiz.
Esim tadini seviyo.
Demligi bitiriyo kapama altini ben icicem diyo.
Bakiyorum dibi gelmis.
Tek basina iciyo
Begendinizmi deneyenler?
canım ben her ay açsam pek birşey birikmez. değmez yani çünkü büyük paraları zulaya atıyorum, eşim ve ben bozukları kumbaraya atıyoruz.. biraz da büyük almış bu sefer zalım koca..Ben kumbaramı her ay açıyorum çıkanla artık NE çıkarsa bahtıma altın alıyorum o kadar uzun vade dayanamam ben heralde yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?