Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım çok normal, ben de ise yeni basladigim zaman aksam yemek yer yatardım, hatta ben bu işi yapamam bana gore değil, istifa ederim kısa zaman sonra diye de düşündüğüm oluyordu. Ama şimdi isten gelip hemen yemek yapiyorum, sofrayı topla mutfagi temizle çay meyve fasılları.. ekstra işler bile yapılıyor.. moralini bozma düzene gireceksindir kısa zaman sonra..

için rahat olsun ben ilk işe başladığımda yemek yer yemez yatakta uyuyakalırdım
birsürü iş yapıyorsun yeni insanlar olaylar stres yoruyor
beyin de yahu ne oluyor deyip kapatıyor kendini
Aynen bi de işim insanlarla ve yoğun. Birimim de epeyi işlek şuanda en ufak bir ses feci rahatsızlık veriyor bütün gün gürültünün içinde bulunduğumdan.

Ben de bugün işten gelince yemek yer yemez yarın için giyeceklerimi, çantamı falan ayarladım. Kahvaltımı (soğuk sandviç yapıyorum) hazırladım. Yani direk oturmayıp işe kalkışınca oluyor da mesela 11 gibi yatmış olsam sabah uykusuz uyanıyorum.
Umarım daha az uyku da zamanla yetecektir.

Bu arada evin hayırlı olsun, çok sevindim. Güle güle oturun :)

Eşim bana büyük kumbara almış, ama bu sefer marta kadar patlatmak yok dedi. Geçen kumbarayi onu dinlemedim patlattim, bi aydir kumbara almıyor bana, en son getirmiş ama söz ver acmak yok dedi. İçine 5 tl attı, ben de 6.75 tl attim siftahı yaptık.. bilezik hedefine eklenecektir..

Teşekkürler canım darısı evi olmayan herkese insallah :)

Ben kumbaramı her ay açıyorum çıkanla artık NE çıkarsa bahtıma altın alıyorum o kadar uzun vade dayanamam ben heralde yaaa

günaydın kızlarrr
dün akşam oğlanın kreşte müdürüyle görüştüm
görüşme uzayınca eşim de işten yanımıza geldi
hazır dışarıdayız yemek yiyelim dedik

sonra eve gel oğlanı yıkadım bana da bir ağırlık çöktü nasıl uyudum bilmiyorumn
bugün perşembe hafta bitiyor çok şükür
zaman da çok hızlı wwwuuuuuuu

Hamlamışsındir gecici yani.
Tempoya alişinca duzene girer hersey.
Hayirli olsun isin

Günaydın.
Sabah oglumu biz birakiyoruz.
Ya esim ya ben.
Bu sabah esim telefon trafigine takildi cikamadi evden ben birakirim dedim.

Sabah kiyamiyorum ya zaten ayilmamis oluyo tamam hadi sen git okula diyemiyorum sabah.
Ben istemeyerek giderdim sabahci olunca uyuklaya uyukluya.

Ona kiyamiyorum tek gitmesine.

Sohbet ederek gittik iyi oldu.

Elimle goturunce icim nasil rahatliyo.
Oglen kendi geliyor ama camlardayim korkuyorum hep.

Esimide yolladim ortaligi toparladim
Tv izlicim azicik.

Ben kombiyi actim ama 2 oda yaniyo.
Bu ay boyle idare etmeyi dusunuyorum.

Bugun etli lahana saricimm.
Patlicanli patatesli kofte yapicam firinda.
Pilavda var.
Yayla corbamiz var.

Disarida cikicaz öglen haydi bakalim gün baslasin.

Günaydın
Bizde bugün dışarı çıkıcaz,sahile falan gidicez yürüyüş için,son güzel havaları değerlendirelim dedik,çocuklarda hava alsın.Çarşı da bir iki mağaza bakarım oğluma bere atkı falan alınacak belki uygun denk gelir

Günaydın
bugün eve gitmeden pazara uğrayacağım eksiklerim var markete de uğramam lazım ama para harcayasım yok
yemeğim var eve gidince spor yaparım belki

günaydın kızlar
dün yine market alışverişi yapıp eve geçtim.
soslu köfte ve patates kavurma ile akşam yemeğini hallettik çok şükür.
bugün de eşim çorba salata yeterli dedi :)))
dün eşimle yemek sonrası sohbet ederken vaktin nasıl geçtiğini anlamamışız baktım benim bütün işler duruyor.
hemen giriştim mutfağa saat 2 ye kadar çıkamadım mutfaktan. şu an gözlerimden uyku akıyor
mutfak dolaplarının içindeki kap kaşık ne varsa yıkadım, örtüleri yıkadım değiştirdim, dolap içlerini silip yeniden yerleştirdim.
buzdolabını sildim. kiler dolabını ve temizlik malzemelerimin olduğu dolabı temizledim, eksikleri azalanları listeledim.
mutfak dolapların dış yüzeyi kaldı, fırını ve aspratörü domol ile temizleyeceğim ve mutfak sandalyelerimi sileceğim.
onları da bu akşam yaparım artık.

ya şu demleme cayı bir benim eşim sevmiyor sanırım
dün bir sürü market baktım çay almadan eve döndüm ya
kiloluk çaylar daha uygun poşet çaylar çok pahalı
migroskoplta lipton karadeniz poşet demlik/bardak çaylarda %25 indirim varmış
bugün öğlen yemek arası belki migrosa çıkar bakarım fiyatlarına
bugün artık mutlaka çay almam lazım evde çok az kaldı

Ben de senelerdir yaparım canım başka yerlerde içtiğim çay hoşuma gitmiyor birde ben eğer aldığım paket çok tozluysa çayı eliyorum.
Benim karışımımda genelde 2 kilo doğuş of gibi normal çay, 1 paket lipton earl grey, bir paket tomurcuk, yarım kilo kadarda aktarlarda satılan seylan çayından oluyor. Büyük leğene paket çayları eliyorum sonra diğerlerini de katıp karıştırıyorum. Sonra paketlerine doldurup baya 6 ay kadar kullanıyorum.
Bu eleme olayını da çay bahçesi işleten bir tanıdığım vardı çok da severdik çaylarını bir gün içeriye girdim annesi oturmuş çayları eliyor ondan gördüm ben de denedim.

Ben kumbaramı her ay açıyorum çıkanla artık NE çıkarsa bahtıma altın alıyorum o kadar uzun vade dayanamam ben heralde yaaa
canım ben her ay açsam pek birşey birikmez. değmez yani çünkü büyük paraları zulaya atıyorum, eşim ve ben bozukları kumbaraya atıyoruz.. biraz da büyük almış bu sefer zalım koca..

kızlar dün eve gittim,çorba zamanı gelmiştir diyip hemen bi mercimek çorbası attım düdüklüye, :) sonra dondurucuda köfte vardı patatesle beraber fırınladım, sofraya turşu, domates salatalık biber de doğradım koydum. maşşallah hepsi bitti bi tek bu akşamda yetecek kadar çorbam kaldı, yanına yapacak birşeyler bulurum artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…