O bile ne guzel bi dusunce.bizim de yol parası ve sigaramız günlük 37,00 tl civarı tutuyor
ikimizin geliri 4.500 i buluyor
kira taksitler derken elimizde kalan malum
kredi kartına taksitle bilezik alıyorum tek birikim o
şu günlük giderimiz fazla olmasa atabiliriz belki de o konuda çözüm bulamadık henüz
Dışarı çıkcaktık çıkamadık,eşim rahatsızlandı,paramız cebimize kaldı.
Akşama yemek hiç bir fikrim yok,çocuklar uyuyor ben öylece oturuyorum,dinlenmekte lazım ama dimi
mayissinegi bence giderlere göre maaşı aldığınızda bir kısmı birikime atın ve unutun.Bir kumbara edinin ve gün sonunda ceplerdeki bozukları atın ve mutlaka bir birikim hedefi koyun ev,araba,tatil vs hoşgeldin bu arada bolbol takıl buraya alışırsın bu arada marta kadar en az 20 gr lık hedefimiz var gelsene sende eklesin mi tr_lelli seni listeye
O bile ne guzel bi dusunce.
Esya almis var sayarak yada borc oder kira oder gibi
Zaten baska turlu birikim yapilmaz emin olun.
Azicik sıkışmadan olmuyo o birikim isleri.
Harcamanin sonu yokki.
Ya gezmeden, ya kiyafetden bisiyden azicik kismak gerekiyor
Bereketli olsun.
Aslinda o katologa bakarken ucuz gibi geliyor dimi?Merhaba
Bugün meshur katalog firmalarının sıvı sabunlarından iş yerine getirmişler
Tanesi 2,5 tl. Kokuları şahane
Amaaa evde kiloluk sabunum var ve kullanmayı çok sevdiğim sabunluklarım.
Önce 2 şişe alacaktım sonra düşündüm elime dert olacak ayrıca bence o kdrcık sabuna uygun değil ve kalitesi kötü olabilir ben o 2 markayıda sevmiyorum.
Sabunların piyasa fiyatı 3,90 ( netten baktım )
Ani bir kararla aof ye geri döndüm.
KK ile 335 tl ile 6 aya böldüm.
Eşim haftasonu hallederiz, konuşalım göndereyim dedi ama.
Kapatmayı düşünmüyorum. çünkü hem kk nı ben boş bırakmam hem de toplu para ile altın alabilirim.
yanlış yazmışım ya 2000 tl olacaktı :)) çocuk için hayırlısı olsun inşallah Rabbim fazla aratmasınHosbuldum :) valla 20 gr zor gibi. Çünkü birde cocuk tedavisine baslayacagiz. Doktor tedavi masrafi ne olur bilemedim canim
Ayrı ayrı çok zor,benim eşimde işsizlik maaşı alacak yeni bir iş buluncaya kadar hakkınızda hayırlısı olsun canımEşim kısa bir sürede işten ayrılıp yanıma gelebilir, artık çok zorlanıyoruz.
Kenarımızda para var, belki işsizlik maaşı da alabilir, bilmiyorum hiç bişey umrumda değil
Kışlık hazırlığım var, bi şekilde geçiş dönemini hallederiz, yeterki artık bir araya gelelim
Aslinda o katologa bakarken ucuz gibi geliyor dimi?
5.90
7.90 falan.
Ben dud jeli bakiyodum oyle aa 6.90 ucuzzz diyordum.
Ee bimdeki dus jeli 3tl falan (arttimi bilmiyorum zamladan dolayi bayadir almadim) gider ondan 2 tane alirim dedim
Dusununce.
Bazen o katologlara kapilabiliyoruz.
1 defa oyle sectim sectik aa ucuz aa ucuz 100tl gecti.
Boyutlarida beni hic tatmin etmemistim
Kucuklerdi.
Dahada almadim ilk ve sondu
Bazen parfum aliriz ama esimle.
Siparis veririz o da epey gider bize
Bebek kolonyasi seviyoruz biz ailecek.
Esimde alisik bitince al diyo
Vucut spreyi seviyorum ben gratis indirimden almistim epey gider bana
Ayrı ayrı çok zor,benim eşimde işsizlik maaşı alacak yeni bir iş buluncaya kadar hakkınızda hayırlısı olsun canım
Günaydın Hanımlar,
Ankara'da buz gibi fakat aynı zamanda güneşli bir hava ve ne giyeceğini şaşırmış olan bir ben var.
Haftasonu eşim ve kızım Eskişehir'e gidecekler. Ben de evde kitap, battaniye, kahve moduna geçeyim diyorum. Belki sinemaya giderim.
akşama menüler neler canımm bayanlar
Hanimlar merhaba. Uzun zamandir takipteyim. Size masallah diyorum ve imrenerek bakiyorum uzaktan
Allah askina soyleyin nasil yapiyorsunuz ? Yeni evliyiz
Esimle ikimizin toplam maasi 4.200
700 kira
750 mobilya taksidi
500 - 600 arasida kredi kartina odememiz oluyor.
Su 70 elektrik 60 dogalgaz en fazla 300 geliyor kışın.
Ama kenara bi on tl bile atamiyoruz. Gunluk toplam 10 tl yol paramiz var. 20 de sigara. Bi oneriniz varmi ?
Birde kızlar şöyle bir göz gezdirdim de, ben kitap okumaya özenle başladım annem geceleri okurdu bende öyle alıştım, çok zor şartlarda olmamıza rağmen annem para verir kitap alırdık o zamanlar bu kdr pahalı da değildi.
Ama bu yöntem kardeşime işlemedi, lise bitene kadar hiç kitap okumadı.
Sınava hazırlanırken edebiyat öğretmenini çok sevdi, meğer bizim kız deneme, şiir, edebi yazılar sever yazarmış
Bizim evde hiç kitap yokmuşki okuyayım dedi
Benden sonra evlendi şu an evinde kitaplık var, öyle çok aldı ve okudu anlatamam.
Mutlaka ilgisini çeken bişey olur.
canım tam olarak durumunu bilmiyorum, birbirinizden ayrı yerlerde mi çalışıyorsunuz.. uzak mı yanii.. sorun tam olarak ne ??Aslında50 bin kadar tazminatı var ama inan hiç umrumda değil artık canımıza tak etti canım çekiliyo sanki.
canım tam olarak durumunu bilmiyorum, birbirinizden ayrı yerlerde mi çalışıyorsunuz.. uzak mı yanii.. sorun tam olarak ne ??
Ah keşke benimkiler de gitseler de 2 gün ben de kafa dinlesem.
Kemikli kuru fasulye
Pirinç pilavı
Közlenmiş domates çorbası
Karışık kızartma
Salata
Cacık
Bence detr_lelli nin dediği gibi maaşı alınca altın al koy hemen, para kalırsa alırım ile olmuyor.
Benim de bekarken kitaplarım sağda solda gezerdi, evlendim odam oldu fazladan ama hala kitaplık alamadım
Bir oda istiyorum, kitaplık, bir köşe koltuk, lambader, küçük bir halı ve uyumlu yumuşacık bir battaniye
ayrılık zor gerçekten, Allah yardımcın olsun. maddi konularda yaşadığın sorunları hatırlayamadım.. eşin annenlere destek olmanı mı sorun ediyor, pek anlayamadım.. ama sıkma canını canım, inşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz inşallah.Aramızda 2,5 saat mesafe var ayrıyız geçen ay 1 ay birlikteydik ve ayrılık çok zor geldi.
Şu an annemleyim o gelince evimdeyim, evler yakın.
Annemle maddi konularda da sorun çıkıyordu hatırlarsan.
Kardeşim evlendi, geçen ay evimdeydim, bu ay annem konserve yaptı sadece malzeme aldım, ama mesela reçel için çilek aldıysam şeker almadım gibi oldu. Şu an gözlem yapıyorum. Geçen gün dışarı çıktık, oda ödeme yaptı bana yağmurluk aldı, ve şu anki desteğimden çok memnun bende daha rahatım.
Bu arada kyk ödemelerini yapıyor ve ben hiç bişey vermedim.
ayrılık zor gerçekten, Allah yardımcın olsun. maddi konularda yaşadığın sorunları hatırlayamadım.. eşin annenlere destek olmanı mı sorun ediyor, pek anlayamadım.. ama sıkma canını canım, inşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?