Küçük Düşün Büyük Olsun!

bir dönem burdada yazmıştım ama, o yüzden gelişmeleri yazdım, çok önemli değil
Annem bana yükleniyordu, eşim hiç sormuyor bile onunla pek sorunumuz yokki bir araya gelsek yeter
sanırım hatırladım canım.. peki ne karar verdiniz eşin istifa edip gelecek mi, başka bi seçenek yok mu yani böylesi daha iyi olcaksa tabiki diyecek söz yok.. inşallah en kısa zamanda kafanız rahat olur.. sıkma canını canım..

Evet başka bir yol, beklediğimiz süreç başladı. ( Belediye başkanları istifası)
Ben iş yerinde çok rahatım, kıpırdayamam. Şu an diğer yerleri düşündükçe içim ürperiyor
İstanbulda hayat kurmak istemiyoruz.
Hala içimde bir umut var, ama artık geçen zaman hiç bişeyden önemli değil diyorum.

Kızlar bir şey soracağım
Vileda almam lazım sopası kırıldı zaten çok eskiydi memnun olduğunuz modelleri paylaşırmısınız.

Kızlar bir şey soracağım
Vileda almam lazım sopası kırıldı zaten çok eskiydi memnun olduğunuz modelleri paylaşırmısınız.

ben parex almıştım ama çok az kullanıyorum.
Viledanın modellerinden daha çok memnun olduklarını duyuyorum.

allah kolaylık ve de sbır versin canım:)
amin canımm
kumbara yap valla çok güzel birikiyor o bir liralardan müthiş para çıkıyor ben 0,50 litrelik su şişesinde biriktirdim açmak zorunda kaldım 185 tl çıkmıştı şimdi ikinci kumbarayı başladım sadece bir liraları atıyorum çünkü maaştan çok artıramıyorum ödemelermiz fazla
ikinci bir kumbaramada kağıt paraları atıyorum

İşler yoğun yazamıyorum
bugün sakindi öncelere göre
yazdıklarınızın hepsini okuyamadım
borç ödemekten gınaa geldi
maaşı almadan elde kalan sıfır
kafayı yicem yaa

bizim akşam menümüz kremalı mantar çorbası, salata ve dünden kalan patates kavurması. bugün biraz geçiştirme olacak ama evde yapılacak çok işim var. akşam mutfak temizliğini bitirmem lazım yarın da banyoyu yapacağım. çok işim var çoook. yarınki iş durumuma göre belki biraz erken çıkıp sil süpürüde hallederim. cumartesi sabahtan da yemek falan yapıp kendimle ilgilenmem lazım. saçlarımı boyamam gerek.
az önce markete uğradım.
cif jel A101 de ikincisi %50 indirimli onlardan aldım tanesi 5,06 TL'ye geldi
buradaki bir marketten de lipton doğu karadeniz demlik poşet çay 120'li 15,95 TL aldım
migrosta %25 indirim varmış ama öğlen arkadaşımla kahve içtik çıkamadım oraya. evde çay yok artık bugün almalıydım. haftasonu uğrarım migrosa uygunsa stok yapmalıyım çayı
35 TL civarı harcadım marketlerde. eve giderken markete uğramayacağım artık

tr_lelli ne güzel annenler yapıyor alışverişi.
Kileriniz var ordan mı bölüşüyorsunuz. Yoksa herkes ihtiyaç listesi yapıp alınanlarımı ödüyor.
Git bak o mu uygun bu mu o da sıkıyor beni ya.

Bugün menüm zeytinyağlı yaprak ve lahana sarması
Kıymalı tarhana
Karnıyarık dünden kaldı

Selamlar. Ayy zehirleniyorum. Banyoya döktüm çamaşır suyunu yıkadım peşine duşakabını temizlemeye parlatıvı döktüm offf ölüyorum sandım temizledim ama burnumun direği kırıldı. Bir daha asla çamaşır suyu döktüğüm gün parlatıvı kullanmam.

Hoşgeldibiz.
Geliriniz iyi.çok rahat bşrikim yapılır yol paradını bilmemde sigara masrafı çok
Küçük bir su şişesine 1 tl atın.
Maaşı alınca 2 gram altın ya da Euro falan alın. Önce alın sonra bütçeyi yapın.
İş arkadaşlarınızla gün çevirin. Her ay birine para toplayın. Bu sayede çok iyi para biriktirmişliğim. 2 tane 20 gramlık bilezik almışlığım var.

A101 den banyoya paspas alfım ohh be kaç gündür söylüyorum aldım sonunda.
Banyo rafı birde çöp kovasıymış pembe çiçekli bişiy ama un koyucam.çöp kovası için kullanışlı değil erzak konulunca daha şık olur.
Turşu yapcam suyunu kaynatıyorum lahans domates havuç yapıcam.

Geçen yaptığım yarım kiloluk kavanızdu Allahtan taş köprü sarımsapı diye aldığım sarımsak 1 hafta sonra yeşillenince çin sarımsağı aldığımı öğrenmiş oldum. Turşu oldu çöp. Yazıklar olsun ya ne diye taşköprü diyip kandırıyorsu uz o zaman. Rabbime şükür fazla yapmamıştum. Eski memleketten gelen sarımsakları kullanıcam artık

Aslında50 bin kadar tazminatı var ama inan hiç umrumda değil artık canımıza tak etti canım çekiliyo sanki.
Keşke alabilse tazminatı epey varmış.Bizim şansımıza biz istedik onlar çıkardı 32 bin aldık

Pazara gidiyorum belki bir yılı geçti gitmedim çok heyecanlıyım

Keşke alabilse tazminatı epey varmış.Bizim şansımıza biz istedik onlar çıkardı 32 bin aldık

Pazara gidiyorum belki bir yılı geçti gitmedim çok heyecanlıyım

Nereye gidiceksiniz kaçırdım ben kusura bakmayın
Çok şanslısınız, belki bizede bir kapı açılır

Canim ayni binadayiz biz bina annemlerin.
Annemler kendilerine toptan aliyorlar banada alir,verir her aldigindan.
Extra istedigin bisi varsada yaz alim der sagolsun.
Merdiven boslugunda kapali kilitli bi kilerimiz var depo gibi oda gibi.
Oraya koyariz oyle fazlaliklari annem erzak deterjan falanda fazlalik koyar alirim bende ordan.
Yani para falan vermiyorum.
Annem evine fazla aliyo bende kullaniyorum.
Belescilik biraz :)

Z zynpzeynep ayy aman gecmis olsun dikkat et.
Tikiyo o deterjanlarin fazlasi.
solumamak lazim.
Banada temizlik kovasi ve masrafa lazim.
Hatta 2 kova alirim balkonu falan yikiyorum lazim oluyor.

Aldiklarini gule gule kullan.

Kızlar bir şey soracağım
Benimki oyle dandik bisi.
Isimi goruyor ama.

Donenlerden almistim senesini gormeden bozuldu.
Daha almam ondan.

Ucunu sık degisiyorum iyi siliyor.

Z zynpzeynep ayy aman gecmis olsun dikkat et.
Tikiyo o deterjanlarin fazlasi.
solumamak lazim.
Banada temizlik kovasi ve masrafa lazim.
Hatta 2 kova alirim balkonu falan yikiyorum lazim oluyor.

Aldiklarini gule gule kullan.
Hiç beleşçilik değil bendr alıyorum annemin hoşuna gidiyor.
Bende fazla olanı veririm. Depo süpermiş.bende küçük balkonumu kullanıyorum depo gibi.kiler yaptım öyle hoşuma gidiyor ki rafları toplayım düzenleyim kavanozlayım.

Ay sorma ya şimdi düzelmeye başladım ama hala midem bulanıyor.
Sağol uzun zamandır birşry almıyotdum dün bugün iyi geldi bana

Kizlar cok sinirlendim biliyosunuz oglum alissin die artik okula gitmiyorum.
Ama 3 kisi para istemis.
Hatta yaklasip kanka naber demisler.
Oglum bakmamis.
1tl versene demisler
Oglumda param yok demis.
Okul cikisinda oluyo bu.
Bana yeni soyluyo.
Ayy sinir oldum.
Ya bisi yapsalardi?
Tamam kendini korumasi lazim ama 3 cocuklarmis onunu kesip bisi yapabilirlerdi.
Okul yeni bi okul ama muhit pis cahil insanlarla dolu.
Onlarin yetistirecegi cocuguda tahmin edin iste boyleler.
Cikista benim gozume batan bi kac cocuk oluyordu ama gruplardi
Kufurlu konusan.
Bide haraccilar cikti.

Okula gidip sikayet etsem napabilirlerki?
Okul disinda yasanan bi olay neticede.
Yine kendim alicam.

Yaa cocugun kendine guveni geliyo neguzel gelip gidiyo diyordum.

Nerden turuyo bu tipler ya.
Bunlari sokaga saliyolar sabahdan aksama kadar sokaklardalar.

Sirf cocuk yapmak icin yapanlardan bunu marifet sayanlardan nefret ediyorum.

iyi akşamlar hanımlar eve gelirken pazara ve markete uğradım
market pazarın olduğu gün halk günü yapıyor bazı sebze meyveler ucuz oluyor
patates, mandalina,salatalık,patlıcan,domates aldım patates 2 diğerleri 1er kilo
toplamda 10 tl harcadım

merhaba hoşgeldin
aslında aylık 500 kenara atabilirsin gibi
maaş yatar yatmaz gram altın alabilirsin ay sonunda para kalmıyor başta almak daha iyi
burada yazmadığın göze pek görünmeyen ekstra giderler var mı acaba dışarıda çok yemek yemek, kozmetik kıyafet alışverişi gibi onları bir gözden geçirebilirsin
ileride sigarayı bırakma gibi bir planınız var mı hem sağlığa hem keseye fayda sağlar

maalesef her zaman var onlar canını sıkma
benim zamanımda da vardı
okul pek bişey yapmıyor
oğlunun da kendini korumayı öğrenmesi lazım dediğin gibi
belki çıkışta gidip uzaktan gözlemleyebilirsin bir sıkıntı olursa müdahale edersin olmazsa da ben de seni almaya geliyordum der yolda karşılaşmış gibi yaparsın

Siz birlikte gitmeyin arkasindan gidin o yanliz yurusun bsy olursa mudahale edersiniz bence tam guvenme yasi kendine guvenmeli ama sizede guvenmeli dengeyi kurmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…