Küçük Düşün Büyük Olsun!

Muhite guvenmiyorum ya cocuguma degilde.
Uzakdan bakicam bi kac gun.
Ozellikle belki o tipleride enselerim.
Umarim denk gelmem ya da gelirim

Yani bir daha olmaz insAllah.

Merhaba kızlar
Bir kaç gündür yazamadım
Bizde de harcamalar fazla bu ay
Market alışverişi yapmam lazım mercimek
Pirinç yağ un almam lazım
Yarın pazar var biraz daha domates ve biber alıp
Kışlık menemen yapayım diyorum ama bir yandan da yapacak gücü bulamıyorum
Artık yarınki ruh halime göre

tr_lelli canım takibi bırakma ama okul idaresinde söyle bence

tr_lelli çok sinir oldum okuyunca. Umarım bulur ailelerine sikayet.edersin. Gelişmeler hakkında bilgilendir
Kizlar bu aksam avm ye gittik eşimle, tabi evde birseyler hazirlayip yedik çıktık. Bi kot pantolon aldım, iki kazak, 6 tane çorap ( üç uzun, üç kısa) eşime.de ayakkabı aldik. Benimkiler 224 tl den 164 e indi. Eşimde indirimden 90 a ayakkabı aldik. Flormardan rimel alacaktim, cok begendigim bitane vardı. Ankaradan almıştım kardeşim begendi ona vermiştim. Alayım kendime dedim 35 tl yeydi. Bekleyim dedim belki indirime girer diye. Ama eve geldim almadığıma pişman oldum bi daha yolum düşerse alacagim.

Merhaba kızlar
Günlük harcamalar dışında bu aralar ectra para harcamadık.
Kattımız kesildi. Yarın markete çıkarız. Bi de oğlana test kitabı alınacak. Onları alırız
Kendime alacağım bir kaç kozmetik malzemesi var. Onları alırım.
Bekleridğimiz 3 bin lira para var. Hala gelmedi. Yatınca direk Euro alacağız.

zelalke güle güle kullan.

flormarın sitesine baktın mı canım bazen orada indirimler oluyor istediğin rimel indirimdedir belki

almak istediğiniz kozmetikler makyaj malzemesi mi yoksa krem makyaj temizleyici gibi şeyler mi
yakın zamanda migrosta cilt bakım ürünlerinde indirim olacaktı kataloğunda görmüştüm

flormar sitesinden bakmadim canım, ama bakim yaa düşünemedim. Yıllardır ilk defa bi rimeli cok sevdim. Kızkardeşimin kirpikleri cok kısa sürdü o kadar hoş göründü ki. Benim kirpikler uzun, çok hoş göründü. Tavsiye ederim kizlar. Flormar triple adı :)

Tonik,vb krem ve makyaj temizleyici.
Evimin altında koskocaman Migros var. Takip edeyim. Çok teşekkürler

E Esila09 canım yanlış anlaşılma olmuş bildiğin pazara alışverişe gidip geldim :)
Z zynpzeynep çok geçmiş olsun canım
tr_lelli bence de takibi bırakma canım
zelalke güle güle kullanın aldıklarınızı canım

Pazara gittik ama ne harcadık bilmiyorum bize 2 hafta yetecek kadar meyve sebze aldık.A101 e uğradım 6,5 orda harcadım

Canım çok geçmiş olsun. Okuyunca bile korktum doğrusu. Ortalık çok kötü. Endiselenmekte haklısın. Okulun yapabilecegi biseyler olabilir hemen okulun önünde olduysa. En yakin karakoldan bi ekip bi sure okulun cikis saatinde orada bekleyebilir. Bazi okulların önünde bekliyo polisler çünkü , görüyorum. Konyada bu tip bir durum olmustu. Cocuklardan para isteyen suriyeli ergen tipler çıkmıştı ortaya. Okul ve veliler polisle halletmisti durumu. Sizin Okul da böyle bi girişimde bulunabilir. Bu tip serserilerin ayagi kesilir bu şekilde. Anladığım kadariyla oglun cok efendi terbiyeli bi cocuk. Başa çıkmakta zorlanabilir bu serserilerle. Ben olsam bir kac gün yalnız bırakmam oglumu. Yapılabilecek mutlaka birseyler vardır.

Günaydin.
Sabah 6 da uyandim bugun uyku tutmadi
7 de uyaniyorum esim erken gitmiyor diye.
O 1 saat ilac gibi geldi ama mutfagimi topladim
Kirlileri makineye attim. Daha calistirmadim ama erken diye.

2 tane yastik şiltesi degistim.(ic beyaz yuzune şilte diyolar bizde)

Ütü yaptim.
Oglumun pesindende oglumun odasinin carsafini degistim.
yastiklarini dokucem.

Dundende toz aldigim su vardi dokmemistim.
Sabah bi toz daha aldim.

Heveslendinmi cok guzel bu islerde usenince olmuyo yaw.
Ilham gelmesi lazim

Herkese günaydınlar. Su an kahvemi yudumluyorum. Keyfim gıcır Büyük oglum okulda, esimi de gonderdim işe az önce. Ufak oğlum biraz daha iyiydi bu gece. Hastalığı atlatiyo sanırım. Çok şükür..
Bugün akşamüstü alisverise cikmamiz lazım. Küçük ogluma mont, atkı,bere, bot falan almamız lazım. Burası bayaa soguk oluyo simdiden. Büyük ogluma da bot alicaz. Onun montu bu yıl da olur üstüne.
Yarın kaynak kitaplar geliyormuş nihayet kirtasiyeye. Onlari hemen bitmeden almamız lazım. Öğretmen ödev falan verecek. Çocuğum sonra mağdur olmasın.
Pazar günü migrosta sütlerde kampanya var. Bir alana ikincisi yarı fiyatına. Mutlaka gidip almamız lazim. Bizim bebekte olunca süt sürekli kullaniliyo. Ayrıca aynı gün tüm sampuan , sac kremi ve sac bakim ürünlerinde yüzde 40 indirim olacakmış. Bilginize :)

Canim bizim lisede de hep cikis saatlerde polis devriye gezerdi.
Bu okuldaki kesim biraz daha nasil diyim cahil kesim mi diyim.
Yani velilerden belli görunce anliyosun.
Yetistirdikleri cocuklar nasildir.

Cikista arkadaslarini almaya kendi yaslarinda cocuklar geliyolar meslea ellerinde pitbul cinsi kopekle.
Oglumdan kucuk yastaki cocuklarin Kufurlerini duysan ben sook oldum.
6 yildir okullara gidip geliyorum oglum icin hic boyle kufurler duymadim.

Cocugun biri okuldan cikmis annesine haber vermemis aksam saat 11 e kadar sokaktaymis annesi sokaklarda cocunu aramis falan (oglum anlatti dun) yani hepsi sacma sapan tipler.

Oglumun sinifinin ogrencilerini diger okuldan taniyorum sıkintili cocuk yok. (bu sene nakil edildiler bu okula adreslere gore dagitmislar) dersi kaynatan 3 cocuk var ama her sinifta olan cinsten.

Ogretmenlerle tam tanisamadim okula gidip gelmeye baslicam.
Tanismak istiyorum hepsiyle.

Allah korusun bu gibi cocuklar cocuklari korkutup sindirebilir.
Ailene soyleme diye.
Hergun harcligini alabilir.
Bicak cekebilir.
Bisi icirebilir , zorlayabilir.
Aslinda okulada soylemek istiyorum.
Yani bisi yapamasalarda haberleri olsun okulda boyle bisi var

Belki uyarirlar korkuturlar.
Veli Topalantilarinda dile getirilebilir.

Sabah babasi birakiyor kapiya kadar oglen geliyordu ama artik uzakdan da olsa izlicem.
Hatta ozellikle uzakdan izlicem gorurum umarim kimlermis.
Cete olup harclik istemek neymis.

Sevindim canim kuzunun iyi olmasina.
Cocuklar hasta olmasin ya.

Bende kaynak kitap alicam.
Her dersten her sene aliyorum.
Hatta ogretmenlerine soruyorum ben hangi yayinevinin kitabini alayim diye.
Bazi kaynakalari onlarda kullaniyor ya
Onlardan soruyorlar sorulari .
Kordineli gidince guzel oluyor.

Mutlaka git arkadaşım okula. Diger veliler cahil olabilir ama sen eğitimli bi kadınsın. Bu attigin adım sadece kendi çocuğunu korumak icin değil. Allah korusun yarın olabilecek kötü bir olaydan diger masum çocukları da korumak icin olur. Okul idaresine ve görüştüğün ogretmenlere anlat durumu.. ogretmenler de bu konuda çocukları bilgilendirir ders arasinda.

Gidicem bugun ben beklicem.
Okula daha alisamdik derken bi de bunlarla ugrasiyorum.
Allah yavrularimizi korusun önce Allaha emanet hepsi.

GÜNAYDIN
cuma geldi çok şükür
haftasonu yavaş geçsin please..

tr_lelli ahh erkek çocuklarında en korktuğum şey Allah korusun
okula bildir
okulun yakınlarında market falan varsa o bahaneyle oğlunu takip et seni görürse markete gelmiştim falan dersin kendine güveni de kaybolmasın sonuçta

GÜNAYDIN
cuma geldi çok şükür
haftasonu yavaş geçsin please..

tr_lelli ahh erkek çocuklarında en korktuğum şey Allah korusun
okula bildir
okulun yakınlarında market falan varsa o bahaneyle oğlunu takip et seni görürse markete gelmiştim falan dersin kendine güveni de kaybolmasın sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…