flormar sitesinden bakmadim canım, ama bakim yaa düşünemedim. Yıllardır ilk defa bi rimeli cok sevdim. Kızkardeşimin kirpikleri cok kısa sürdü o kadar hoş göründü ki. Benim kirpikler uzun, çok hoş göründü. Tavsiye ederim kizlar. Flormar triple adı :)
Bende bu testleri yaptirmadim ihmalkarsizlikmi diyim ne diyim.Günaydın Hanımlar,
Dün kadın doğuma randevum vardı. İkinci çocuğu düşündüğümü bu yüzden kontrole geldiğimi söyledim. Ayrıntılı kan tahlili, smear testi, meme ultrasonu ve tiroit bakılacak. Dün kan ve smear örneğini verdim. Az sonra da ultrason çekilecek. Annem kanserden vefat ettiği için gerildim biraz. Umarım bir sorun yoktur. Sonuçları Çarşamba alacağım.
Toplam hastane masrafı 700 lira tuttu. Özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı. 260 lira ödedim hastaneye.
Topigi bebege boguciizz
Amin canim.günaydın hayırlı cumalar.
tr_lelli çook geçmiş olsun ortalık çok kötü cidden ALLAH yavrularımızı korusun..
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım. Benim yıllık ultrason kontrolüne gelmem şart çünkü annem meme kanseri geçirdi. Annede olunca da risk artıyormuş.Bende bu testleri yaptirmadim ihmalkarsizlikmi diyim ne diyim.
Bu ara bende 2. Cocugu dusunuyorum.
Esim cok istiyor.
Cok soguk bakiyordum 2. Cocuk fikrine ama esimimin bukadar cok istiyor olmasi benimde katı tavrimi yumusatti.
Daha sicak bakmaya basladim.
Hayirlisi olsun.
Valla gözümü kararttım da bakalım hayırlısı
ben de bakacağım şampuanlara bozulan şeyler değil nasılsa senede 1-2 kere böyle indirim zamanlarında stoklu alıyorum bir daha uğraşmıyorumHerkese günaydınlar. Su an kahvemi yudumluyorum. Keyfim gıcırBüyük oglum okulda, esimi de gonderdim işe az önce. Ufak oğlum biraz daha iyiydi bu gece. Hastalığı atlatiyo sanırım. Çok şükür..
Bugün akşamüstü alisverise cikmamiz lazım. Küçük ogluma mont, atkı,bere, bot falan almamız lazım. Burası bayaa soguk oluyo simdiden. Büyük ogluma da bot alicaz. Onun montu bu yıl da olur üstüne.
Yarın kaynak kitaplar geliyormuş nihayet kirtasiyeye. Onlari hemen bitmeden almamız lazım. Öğretmen ödev falan verecek. Çocuğum sonra mağdur olmasın.
Pazar günü migrosta sütlerde kampanya var. Bir alana ikincisi yarı fiyatına. Mutlaka gidip almamız lazim. Bizim bebekte olunca süt sürekli kullaniliyo. Ayrıca aynı gün tüm sampuan , sac kremi ve sac bakim ürünlerinde yüzde 40 indirim olacakmış. Bilginize :)
ben aylık alışveriş yapamıyorum ihtiyaç oldukça alanlardanım@Papatya geçen sen yazmıştın aylık alışveriş işini
bir kaç kere bende denedim ama büyük mağazalara gidince daha fazla harcadık
sonra evin etrafındaki şok bim a101 gibi marketlerden çıkan eksiğe göre almaya başladım ama yok bu seferde her seferinde 50 lira ver olmuyor
hem de zaman kaybı
Bu işin püf noktaları neler canım
örneğin peynir 1 aylık nasıl alıyorsun
yumurta yoğurt gibi gıdaları alırken başka şeyler alınmıyor mu
Benim bir çözüm bulmam lazım
ben de bakacağım şampuanlara bozulan şeyler değil nasılsa senede 1-2 kere böyle indirim zamanlarında stoklu alıyorum bir daha uğraşmıyorum
ben aylık alışveriş yapamıyorum ihtiyaç oldukça alanlardanım
telefonumun not defteri kısmına bitmeye yakın olan şeyleri yazıyorum indirimde buldukça alıyorum
ihtiyacım olmayan şeyler almıyorum tabiki
sık sık markete gittiğim için ekstradan indirimli şeyleri de görmüş oluyorum onları da alıyorum ve hangi ürün nerede kaç lira fiyatlarını biliyorum
çok masraf gibi görünse de aslında aylığa vurunca daha uyguna geliyor onu da hesaplamıştım zamanında
mesela bugün markete gidip sadece yumurta alacağım başka almam gereken şeyler de var listemde ama acelesi yok henüz evde 1-2 hafta idare edecek kadar mevcut o süre zarfında indirimde bulurum onları
bir de ben seviyorum market gezmeyi kimisi sevmez toplu alır
bana sormamıştın böyle pat diye konuya daldım ama yazasım geldi :)
Günaydın herkese
Dün kv şehirdışından geldi.
Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.
Karlahana
Roka
Maydonoz
Nane
Domates
Salatalık
Marul
Sivri biber
Dolmalık biber
Defne yaprağı
Adaçayı
Limon
Nar
Elma
Patlıcan
Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez
Turşular
Tarhana
Tereyağı
Peynir
Yumurta
Ekmek
Börek
Kahvaltılık ezme
Yarım çuval fındık
Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.
Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
@Papatya geçen sen yazmıştın aylık alışveriş işini
bir kaç kere bende denedim ama büyük mağazalara gidince daha fazla harcadık
sonra evin etrafındaki şok bim a101 gibi marketlerden çıkan eksiğe göre almaya başladım ama yok bu seferde her seferinde 50 lira ver olmuyor
hem de zaman kaybı
Bu işin püf noktaları neler canım
örneğin peynir 1 aylık nasıl alıyorsun
yumurta yoğurt gibi gıdaları alırken başka şeyler alınmıyor mu
Benim bir çözüm bulmam lazım
yemek listesi oluştur ihtiyaca göre al herseyi.
mesela çerez tarzı seyleri sınırlı al.
içecek 2 şişeyle sınırlandır kendini.
Zaten ne ne kadar yenir tahmin edersin
biz recel az tüketiriz minik kavanoz alırım.
çay seker stok olmalı.
yumurta tarihine göre hesaplarsın günde kac tane gider diye
yogurt orta boy gider kalırsa çorba yapılır bizde.
yemek listesi yapmaya başladım
eksikleri de yazıyorum ama
bu hafta sürekli markete gittim
yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?