Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ülke gündemi altın dolar ve euroyu fırlattı.
Bende biraz alım yapacaktım, hiç ellemem.
Çıkmışken dolar 3,84 e çıksada şu parayı bozdursam altın alsam, aylardır zarar kapansın diye bekliyorum

Çöp kovası elle tutulup açılan model olmasın.
bazen denk geliyorum hadi peçeteyle tutuyorum falan büyük sıkıntı yaşıyorum.

nasılsın kuzu, bugün nasıl hissediyorsun:)

Günaydın, msjın okudum ama onu bulamadım, başka msj alıntılamak istedim.
çöp kovası ben metal kullanıyorum, hem herşeyle uyuyor hem de elle açılmıyor.
Sabunluk ve diş fırçalıkta istediğin gibi alabilirsin.
Paspas takımı istersen allesia markasını araştır, çok hoş modeller var.
Bende 1 takım var, bir kaç tanede tek yedek, o takım eskiyince 2. yi alacağım
Trendyolda sık sık satışa çıkıyor, paspas diye aratırsan bulabilirsin.

Çöp kovası elle tutulup açılan model olmasın.
bazen denk geliyorum hadi peçeteyle tutuyorum falan büyük sıkıntı yaşıyorum.
aslında benim baktıklarım hep tutulan modelmiş, bak bunu demen çok iyi oldu.. hijyenik olmaz öyle haklısın. teşekkür ederim canım..

tamam canım hemen not aldım bile, bakarım modellere.. çok teşekkürler

kızlar eşim dün işteyken, bi ara daireye uğramış, kaba temizliğini yapmışlar arkadaşıyla. süpürmüşler bütün odaları. baya bi temizlik varmış yapılacak.. temizlik şirketinden getirtelim temizlik işini yapsınlar dedim, yok dedi gerek yok biz kardeşlerim annem falan yaparız dedi, temizlik yaptırsak en az 300 tl ye inşaattan çıkmış ev temizletiliyor burda. bize fazla geldi .. biz artık bir güne sığdırmadan üç dört akşam giderek tezmizleyelim diye düşündük..

Canım bende hayallerimde hep tek çocukluyum çok rahatıma düşkünüm.
Zor bir hamilelik geçirdim doyasıya yaşayamadım. Doğum yaptım kimse yanıma uğramadı. Tek başıma çok ağlayan bir bebek büyüttüm.eşim çok baskı yaptı.emziremedim 4 ay sağdım ve gecrm gündüzüm karıştı. Emzirmek zorlu sağmak çok daha zorlu makinayla yaşafım diğrr kolumda bebek bir yandan ev işleti eşim hiç yardımcı olmadı o kadar ilgili insan bu sorumluluğu kaldıramadı.annem yaşlı yetemefi. Kv diğer gelinine gitti. Bense 5. Günümde mutfakta eşime 3 çeşit yemek çıkarfım. Hamileyken yatmak zorundayfum eşimde şu algı oluştu ohh doğurdu artık benden pes. Annem 2 saat uğrardı bebeğimi kucağımdan alırdı brnse sağma makinası elimde tek gözüm açık tek gözüm kapalı 4 ay geçirdim. 4 ay sonra emziremediğim için suçlandım. Arkadaşlarım kasıtla yaptı bunu.
Eşimin iş yerinden arkadaşlarının karısı ona uğrayıp ayy brn 2 uıl emzirdim duydum ki emziremiyormuş diye eşimi doldurıp gönderiyorlardı ki onlara ne erkepe böyle şeyler söylenir mi ne ayıp ama herkesten nefret ettiğim sonuçtads kendimi psikolog da bulduğım dönemi bir daha yaşamak isyemiyorum. Bu dönemin en güzel yanı oğlumu 6 ay kucağımdan hiç indirmeden kokusunu içime çekmek oldu. İnsanlar keşke biraz anlayışlı olsa.
Gerçi çok tecrübesizdim çok işime karıştılar şimdi olsa asla karıştırmam.
Eşimse eski haline döndü oğlumuzla ve benle çok ilgili herşey normal artık ama loğusa depresyonunu ben değil o yaşadı.

Maddi açıdanda çalışma vaktim geldi böylede geçiniyoruz ama ilerde emeklim olsun istiyorum.kısmetse oğlum için yatırum yapmak istiyorum.kariyeri çok geri planda bıraktım sil baştan başlamak istiyorum.

kızlar şimdi bir durum var fikrinize ihtiyacım var. biraz uzun ama okursanız sevinirim. çok gerginim yardım edin lütfen
bu haftasonu babamın kuzeni oğlu için sünnet düğünü yapacak
ben gitmeyi düşünmüyordum
geçen ay oğlu için doğum günü yaptı ve çok alakasız akrabalar bile vardı ama beni çağırmadı
ondan önce de evine yakın akrabaları yemeğe alıyor yine biz yokuz. hadi ev olayı neyse ama doğum gününe çok kırıldım. evine herkesi çağırmak istemeyebilir ama doğum günü dışarıda bir yerde ve benim evime 2 sokak uzakta.
bu sebepten sünnete gitmeyi düşünmüyordum
biz bu kuzen ile birlikte büyüdük, aynı apartmanda yaşadık
cumartesi de kendi kuzenimin düğünü vardı hiç selam sabah yok
düğünde annem onlara kırgın olduğumu amcanım eşiyle konuştu. ne gerek varsa!
pazar günü mevlit vardı yine bir araya geldik.
bir masa da sünnet davetiyelerini yazıyorlardı
kuzenin annesi olan yenge kahvemsi mutluluğa da davetiye ver dedi, baktı bana eşimin adını sordu sonra soyadını sordu. birden davetiye itilerek önüme geldi. bende hiç dokunmadım. aradan birkaç dakika geçti ay çocuk itti sünnet var dedi. ben de hayırlı olsun dedim.
sonra teyzemin yanına diğer masaya geçtim. davetiye biraz masada kaldı sonra katladım ve yırttım. verdim çöpe gitti.
eşi ne düğünde ne mevlütte hiç selam bile vermedi bana
annem de kartı niye orada attık diye söylendi bana
şimdi sizce bu durumda sünnete gitmeli miyim?

eşim her ortamda bir araya geliyoruz gitmezsek çok ayıp olur diyor
olayı anlattığım arkadaşım; git bir görün, takıyı yengen varken tak. sen çağırdın senin hatrına geldim de diyor.

offf sinirden sabaha kadar uyumadım ya, bir derdim vara çevirdim ama kusura bakmayın ne olur
hadi önceki olaylar neyse de kaç yıllık evliyim eşimin adını bilmemesi mümkün bile değil
o kartın öyle ittirilerek hatta fırlatılarak gelmesi çok sinir bozucu ve ayıp bana göre
isim yazma karta gel elime ver bekleriz de bunu beklerdim en azından

canım okudum, can sıkıcı bi durum olmuş bence de.. aranızda herhangi bi sorun mu olmuş ki acaba bunlar yaşandı..ben de kırılırdım ve seni etkilemekten de çekindiğim için net birşey diyemiyorum.. bakalım kızların fikri ne olacak.. ben gidip gitmeme arasında kaldım çünkü..

Günaydın kızlar
tr_lelli canım hayırlı olsun çok sevindimmm
dün bakamadım siteye yeni gördüm
sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahım
hiç endişe duyma benim oğlum 3 yaşında biliyorsun
yeğenim doğdu daha yaşında değil bazı şeyleri unutmuşum
o yüzden ara verdiğin süreyi kafana takma

inşallah kzın olur
yani benim gönlümden geçen hep 1 kız 1 erkek evlattır
sağlıklı olsun tabiki de ama anne baba olarak 2 farklı evlat hissini yaşamak isterim
dün gece oğlum hiç uyumadı ve hafif ateşliydi
şuan 2. çocuk fikri delilik gibi gelse de sen dua et hepimiz için

herhangi bir sorun yok canım
varsa bile bana söylenmedi birşey bilmiyorum
ben de çok huzursuzum bu durumdan
walla ben de ne yapacağımı hiç bilmiyorum

kızlar düşündüm de, evimin bütün halılarını yıkamaya yollayacam ( en az 200 tl tutar), korneştir, peçete takılacak ıvır zıvır parçalardır, ufo, davlumbaz, mutfak perdesi, sehpa, ev taşıma nakliyesi, banyo lavabo takımları yani bizi baya baya masraflar bekliyor.. evi temizlemek için temizlik malzemeleri alırım kendimiz evimizi temizleriz. her akşam bi oda bile bitirsek kar, sonuçta ay sonuna kadar vaktimiz var.. ekstra masraflardan kaçınmamız gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…