- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Amin sagolasinGunaydin kizlar sayfalari okuyamadim ama anladigim kadariylatr_lelli hamileymissin hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
nasılsın kuzu, bugün nasıl hissediyorsun:)Amin sagolasin
ev ideadan manyo ve wc setleri var, sabunluk diş fırçalık çöp falan.. banyoya seramik olanlardan almak istiyorum yani çöp kovasıyla berabe hepsi seramik, ama wc ye çöp kovasını seramik almamayı düşündüm, daha kolay temizlenebilmesi açısından çöp kovasını plastik diğer sabunluk tarzı parçaları seramik alırım. bi kaç model beğendim becerebilsem foto ekleyip fikrinizi de almak istiyorum..
nasılsın kuzu, bugün nasıl hissediyorsun:)
aslında benim baktıklarım hep tutulan modelmiş, bak bunu demen çok iyi oldu.. hijyenik olmaz öyle haklısın. teşekkür ederim canım..Çöp kovası elle tutulup açılan model olmasın.
bazen denk geliyorum hadi peçeteyle tutuyorum falan büyük sıkıntı yaşıyorum.
tamam canım hemen not aldım bile, bakarım modellere.. çok teşekkürlerGünaydın, msjın okudum ama onu bulamadım, başka msj alıntılamak istedim.
çöp kovası ben metal kullanıyorum, hem herşeyle uyuyor hem de elle açılmıyor.
Sabunluk ve diş fırçalıkta istediğin gibi alabilirsin.
Paspas takımı istersen allesia markasını araştır, çok hoş modeller var.
Bende 1 takım var, bir kaç tanede tek yedek, o takım eskiyince 2. yi alacağım
Trendyolda sık sık satışa çıkıyor, paspas diye aratırsan bulabilirsin.
Amin Allah razı olsuntr_lelli hayırlı olsun, rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ınsallah...
Canım bende hayallerimde hep tek çocukluyum çok rahatıma düşkünüm.Dikkate alicam canim.
Oğlumda cok bilinçsiz beslemiştim ve cok kilo almistim.
Bunda temkinliyim gerekirse yemicem sağlıklı beslenicem.
Şimdiden araştırmaya basladim.
Senin 2. Neden mümkün diil canim maddi anlamda yoksa hani 2. Cocugu istemeklemi alakali.
Benim çevrem duyunca sok olacak.
2.cocuga nasil soğuk oldugumu bilirler.
Cocuk dedimmi kaçardım aman aman derdim.
Oğlumu deli gibi seviyorum ama cok anaç bir anne olarak görmüyorum kendimi.
Daha sakin dingin az çocuklu hayatı seven kendi halinde biriyim.
2 çocuklu kendimi hic hayal etmedim.
Ben hep tek çocukluyum hayallerimde.
Tamam tek olsun rahat büyüsün her dediği olsun mantigindaydim.
Ama eşimle uzunca konustuk nasil cocuk istedigini gordum.
Bende biraz yumusadim.
Simdi de rabbim bahsetti bize emanetini kendimi hazırlamaya çalışıyorum 2 çocuklu fikrine.
Bana bu 9 ay okadar uzun ki.
Korkularım okadar cok ki.
Bir de panik atak var bende.
Kilo alicam
Karnim buyucek
Mideme baskı yapicak
Uyuyamayacağım.
Bebek doğacak yine uyuyamayacağım
(Uykuyu deli severim)
Tekrar en baştan baslicam.
Hele okul dönemleri nasil gözünde büyüyor.
Ben çok surekli ilerisini düşünürüm aslinda hata iste.
Belkide nasil büyüdüğünü bile anlamicam.
Oglum suan boyum kadar ne ara bukadar oldu diyorum.
canım okudum, can sıkıcı bi durum olmuş bence de.. aranızda herhangi bi sorun mu olmuş ki acaba bunlar yaşandı..ben de kırılırdım ve seni etkilemekten de çekindiğim için net birşey diyemiyorum.. bakalım kızların fikri ne olacak.. ben gidip gitmeme arasında kaldım çünkü..kızlar şimdi bir durum var fikrinize ihtiyacım var. biraz uzun ama okursanız sevinirim. çok gerginim yardım edin lütfen
bu haftasonu babamın kuzeni oğlu için sünnet düğünü yapacak
ben gitmeyi düşünmüyordum
geçen ay oğlu için doğum günü yaptı ve çok alakasız akrabalar bile vardı ama beni çağırmadı
ondan önce de evine yakın akrabaları yemeğe alıyor yine biz yokuz. hadi ev olayı neyse ama doğum gününe çok kırıldım. evine herkesi çağırmak istemeyebilir ama doğum günü dışarıda bir yerde ve benim evime 2 sokak uzakta.
bu sebepten sünnete gitmeyi düşünmüyordum
biz bu kuzen ile birlikte büyüdük, aynı apartmanda yaşadık
cumartesi de kendi kuzenimin düğünü vardı hiç selam sabah yok
düğünde annem onlara kırgın olduğumu amcanım eşiyle konuştu. ne gerek varsa!
pazar günü mevlit vardı yine bir araya geldik.
bir masa da sünnet davetiyelerini yazıyorlardı
kuzenin annesi olan yenge kahvemsi mutluluğa da davetiye ver dedi, baktı bana eşimin adını sordu sonra soyadını sordu. birden davetiye itilerek önüme geldi. bende hiç dokunmadım. aradan birkaç dakika geçti ay çocuk itti sünnet var dedi. ben de hayırlı olsun dedim.
sonra teyzemin yanına diğer masaya geçtim. davetiye biraz masada kaldı sonra katladım ve yırttım. verdim çöpe gitti.
eşi ne düğünde ne mevlütte hiç selam bile vermedi bana
annem de kartı niye orada attık diye söylendi bana
şimdi sizce bu durumda sünnete gitmeli miyim?
eşim her ortamda bir araya geliyoruz gitmezsek çok ayıp olur diyor
olayı anlattığım arkadaşım; git bir görün, takıyı yengen varken tak. sen çağırdın senin hatrına geldim de diyor.
offf sinirden sabaha kadar uyumadım ya, bir derdim vara çevirdim ama kusura bakmayın ne olur
hadi önceki olaylar neyse de kaç yıllık evliyim eşimin adını bilmemesi mümkün bile değil
o kartın öyle ittirilerek hatta fırlatılarak gelmesi çok sinir bozucu ve ayıp bana göre
isim yazma karta gel elime ver bekleriz de bunu beklerdim en azından
herhangi bir sorun yok canımcanım okudum, can sıkıcı bi durum olmuş bence de.. aranızda herhangi bi sorun mu olmuş ki acaba bunlar yaşandı..ben de kırılırdım ve seni etkilemekten de çekindiğim için net birşey diyemiyorum.. bakalım kızların fikri ne olacak.. ben gidip gitmeme arasında kaldım çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?